Намаления - пролет/лято 2017

• 191 558
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  Момичета, имате ли идея или наблюдения от предишни години, докога ще продължи намалението в 2-та официални магазина на Puma (в "Paradise Center" и "Sofia Ring Mall")?
   Упорито дебна едни обувки от известно време насам, но са намалени само с 10%, а ми се искаше да са по-изгодни, та се чудя дали има смисъл да чакам още? Да не вземат да приключат намалението скоро? Rolling Eyes
Моите наблюдения са, че спортните магазини рядко правят намаления над 20% и то само на определени модели. Въпрос на късмет е, но и номерата свършват.

# 91
Зимните намаления са винаги до края на Февруари.
Друг е въпроса какво  остава,като размери Wink

# 92
В Sport Depot има намаления.
Миналата година си купихме по чифт маратонки Пума с ММ от там за 56лв чифта.

# 93
Обиииичаам зимните намаления Simple Smile Голяма част от летния ми гардероб е купен зимата. Mr. Green Преди 1-2 месеца си взех много свежарски обувки, нещо такова за 20лв. от Паоло Ботичели. Миналата седмица пък една мини чантичка от Бершка за 14лв.

Сега си търся готини слим дънки, както и ризи  Whistling

# 94
  • Sofia
   Благодаря за отговорите по въпроса ми относно Puma. bouquet
   Няма как да си купя желаните обувки от друг спортен магазин в Б-я, защото са налични само в двата фирмени обекта, за които споменах в предния си пост.
   Тъй като знам точния си номер, обмислям и възможността да ги търся из чуждестранните сайтове за обувки, защото често там намаленията са далеч по-добри. Peace

# 95
  • Варна
   Благодаря за отговорите по въпроса ми относно Puma. bouquet
   Няма как да си купя желаните обувки от друг спортен магазин в Б-я, защото са налични само в двата фирмени обекта, за които споменах в предния си пост.
   Тъй като знам точния си номер, обмислям и възможността да ги търся из чуждестранните сайтове за обувки, защото често там намаленията са далеч по-добри. Peace

Добра идея Peace В sportsdirect все има намаления, на синът ми преди купувах маратонки и сандали само от там. Цената идваше в пъти по-изгодна, дори и с доставката (ползвах посредник). Спрях да поръчвам когато въпросният посредник си вдигна цените и повече не съм се интересувала за други, но знам, че има. Има и теми специално за поръчки от английски сайтове, ако към тях си се насочила  Peace

# 96
  • Sofia
   Мерси за мнението. Peace Следя въпросните теми, защото и аз често поръчвам чрез превозвач и от UK сайтове, така че може би и сега ще прибегна до този способ. Simple Smile

# 97
  • София
Вече май нищо зимно не ми се иска. Днес гледам пуловери по 11-14 лв, палта - къси и дълги по 30-50 лв и нищо не си купих, а имах пари. И ботуши не ме блазнят.

# 98
Някой попадал ли е в София на обувките от тази публикация? От Bershka са. Има ги в синьо, черно и кафяво. Доскоро ги имаше и в сайта, но само 36 номер, а вчера вече и там не ги видях. Намалени са на 20 лева.. Търся 38-39 номер, няма значение от цвета.
Благодаря предварително!

# 99
  • София
 50% намаление на Furla

# 100
  • София
Вече май нищо зимно не ми се иска. Днес гледам пуловери по 11-14 лв, палта - къси и дълги по 30-50 лв и нищо не си купих, а имах пари. И ботуши не ме блазнят.
И ти ли?  Laughing Същата работа съм и аз, явно вече се насочваме към пролетно-летни нещица  Heart Eyes Wink

# 101
  • София

А помниш ли къде видя палта на тази цена?

# 102
Аз само едни пижами си взех от намаленията, нищо друго.
Искам пролет вече  Simple Smile

# 103
Аз изобщо не съм доволна от намаленията. Имах огромно желание да си напазарувам, но не. Стоката е ужасно боклучава, материите са ужасни, цветовете и десените еднообразни и скучни. Но това няма общо с намаленията. Просто стоките напоследък са такива. Не мога да си взема риза, която после ще ми дращи кожата, пък ако ще и 2 лв да струва. Говоря за магазини като Зара, Бершка, Резървд, Уайкики, ХМ, Орсей. В по-скъпите магазини може да е различно.

# 104
  • София
Цитат на: Free Agent link=topic=962749.msg34500305#msg3450030 5 date=1486420959
В Скай сити мол имс един магазин - Галерия нещо си, на 2 ет.

А помниш ли къде видя палта на тази цена?

Общи условия

Активация на акаунт