Намаления - пролет/лято 2017

• 191 735
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
В #LeeCooper стартира промоция “Подарък 20 лв.“
Условията на промоцията са следните: На всеки 60 лв. покупки от артикули нова колекция (без намалените), от сметката се приспадат 20 лв.
От кога?

# 271
На 5ти май в Хиполенд ще има 25% на всички стоки. От тази година освен ноември и май месец ще имат намаление.

За Хиполенд сигурно ли е това намаление? Благодаря.

# 272
  • софия
Копче и Века -благодаря Ви !!!

# 273
Ами аз съм си запазила количка в магазина за 5ти така че е сигурно..Simple Smile

# 274
  • София
В #LeeCooper стартира промоция “Подарък 20 лв.“
Условията на промоцията са следните: На всеки 60 лв. покупки от артикули нова колекция (без намалените), от сметката се приспадат 20 лв.
От кога?

Ами в страницата във Фейсбук днес излезе тази информация, предполагам, че е активна вече.

# 275
  • Once there was a Hushpuppy...
Кога ще започват намаленията в Зара на пример.. Thinking

# 276
  • София
В Зара намаленията започват през втората половина на юни,в периода 18.06-20.06.

# 277
  • София
На 5ти май в Хиполенд ще има 25% на всички стоки. От тази година освен ноември и май месец ще имат намаление.
А Комсед дали ще се присъединят?

# 278
  • софия
Бенетон до 3май -30%
ХМ-също имаха намаление ,но непогледнах.

# 279
А Комсед дали ще се присъединят?

За Комсед не знам.

# 280
Бенетон до 3май -30%
ХМ-също имаха намаление ,но непогледнах.

ХМ до 70% в магазините. Видях го във фейса.

# 281
  • 1st floor
До -30% или -30%? Интересуват ме юношеските дънки за момчета.  Sunglasses

# 282
Някой ходи ли НМ, да разкаже струва ли си ходенето до там?

# 283
  • ново
Някой ходи ли НМ, да разкаже струва ли си ходенето до там?
Аз бях в четвъртък. Имаше сектори от 5 лв., в които според мен бяха абсолютни парцали, по 5 лв. бяха само 2 потника. Иначе дамски панталони тип джегингс бяха по 15 лв., аз взех такъв, а панталоните тип дънки по 20 лв. Имаха и няколко модела ризи намалени, но бяха останали само най-малките номера. Суичерите по 20 лв. С две думи аз лично не се впечатлих  Simple Smile
Това за магазина в Плевен.

# 284
  • София
При НМ никога не може да се каже, в кой магазин, какво има на намаления. Случвало ми се е по време на намаленията да посетя различни Молове, и в НМ нещата бяха доста различни, да не говорим, че някои артикули, намалени в един от магазините, в другия се предлагаха на редовни цени. Трябва просто да се обикаля и да се проверява Peace

Общи условия

Активация на акаунт