Намаления - пролет/лято 2017

• 191 709
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Дали има или ще има скоро намаленя някъде на ежедневни рокли, било то къси или дълги? newsm78
В аутлета на Теранова на Пиротска имаше намалени и къси и дълги рокли.
Даже си харесах една - от 35, намалена на 25 и се чудя дали да чакам още да я намалят или да я взимам  Grinning
Супер, но аз съм от Бургас.  Rolling Eyes Дали това намаление в Теранова важи за магазините в моловете им из цялата страна?
Мисля, че да. Поне за някои модели съм сигурна, че ги има и в магазините по моловете. Разгледай и в Калиопе, там също има рокли.

# 331
Дали има или ще има скоро намаленя някъде на ежедневни рокли, било то къси или дълги? newsm78
В аутлета на Теранова на Пиротска имаше намалени и къси и дълги рокли.
Даже си харесах една - от 35, намалена на 25 и се чудя дали да чакам още да я намалят или да я взимам  Grinning
Супер, но аз съм от Бургас.  Rolling Eyes Дали това намаление в Теранова важи за магазините в моловете им из цялата страна?
Мисля, че да. Поне за някои модели съм сигурна, че ги има и в магазините по моловете. Разгледай и в Калиопе, там също има рокли.
Калиопе в мола го затвориха, а не знам да имат другаде магазин...Иначе имаха хубави неща.

# 332
В Паоло Ботичели имаше намаление на някои модели. Купихме едни лъскави детски сандалки, които ще обуе няколко пъти това лято.

# 333
Днес случайно попаднах на сайта www.obuvki. Имаше намаление на дамски сандали Тамарис от 109 лв. на 85 лв., с доставката става 89. Възползвах се, че отдавна следя тези сандали, по другите сайтове са 109лв.  Peace
Дано е читав този сайт, регистриран в Полша. Praynig

# 334
На децата поръчвах от там зимни боти  и бях сравнително доволна, съпоставяйки цена/качество.
Беше ме притеснила тогава сложната им процедура по връщането.Добре,че не ни се наложи.
Дано и ти имаш късмет.

# 335
  • Варна
Някой знае ли кога започват намаленията в massimo dutti?

# 336
На децата поръчвах от там зимни боти  и бях сравнително доволна, съпоставяйки цена/качество.
Беше ме притеснила тогава сложната им процедура по връщането.Добре,че не ни се наложи.
Дано и ти имаш късмет.

Аз си поръчах зимни високи кецове и съм доста доволна, както и обслужването беше на ниво.
Единствено ми се иска да правят по-сериозни намаления, защото цените са високи, намирала съм някои модели на по-ниска цена. Процедурата по връщане наистина е малко по-тромава, но аз не стигнах до нея, за щастие. С две думи - читави са като търговец, продуктите са качествени, препоръчвам ги.

# 337
  • София
Дано и ти имаш късмет.

Аз си поръчах зимни високи кецове и съм доста доволна, както и обслужването беше на ниво.
Единствено ми се иска да правят по-сериозни намаления, защото цените са високи, намирала съм някои модели на по-ниска цена. Процедурата по връщане наистина е малко по-тромава, но аз не стигнах до нея, за щастие. С две думи - читави са като търговец, продуктите са качествени, препоръчвам ги.

А някаква идея покрай черния петък какви са били намаленията?

# 338
  • София
Някой знае ли кога започват намаленията в massimo dutti?
Когато и в Зара започват.По-нагоре,някой беше написал,че тази година ще бъде около 18.06-20.06,не помня точната дата.

# 339
  • Sofia
   А някой знае ли дали спортният магазин Massive Shop / BLOKParadise Center) правят летни намаления? И ако "да", кога започват?

# 340
Дано и ти имаш късмет.

До 40% надолу по спомен, мисля имаше и отделни неща на 50%.

# 341
  • София
Скрит текст:
Дано и ти имаш късмет.

До 40% надолу по спомен, мисля имаше и отделни неща на 50%.

Благодаря ти.  bouquet

# 342
Благодаря за мненията за www.obuvki. bouquet

# 343
  • I want it all and I want it now.
   А някой знае ли дали спортният магазин Massive Shop / BLOKParadise Center) правят летни намаления? И ако "да", кога започват?
Има намаления,но точна дата не мога да кажа.Би трябвало да е след 20 юни.

# 344
  • Sofia
   Благодаря ти за отговора. Hug Харесали сме едни обувки за МЛ и се чудим дали да изчакаме малко, но сякаш няма смисъл – не е сигурно, че ще намалят конкретно този модел, а и не се знае точно колко процента ще е дискаунтът. Simple Smile

Имаш ли спомен дали намалението е върху всички стоки или първо свалят цената само на определени модели?

Общи условия

Активация на акаунт