Намаления - пролет/лято 2017

• 191 644
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
  • Once there was a Hushpuppy...
В Н и М имаше малко детско намалено, но аз съм доволна, защото взех неща, които ме устройват със сегашната цена. Доволна останах Peace

В Ризървд - тц, гледах в Дъ Мол Peace

# 421
  • Sofia
   А за H&M сигурно ли е, че от понеделник ще правят голямо намаление, на всичко?

# 422
  • София
В Н и М имаше малко детско намалено, но аз съм доволна, защото взех неща, които ме устройват със сегашната цена. Доволна останах Peace

В Ризървд - тц, гледах в Дъ Мол Peace

На мен пък вчера ми се стори в Сердика,че има някакво намаление в Ризървд.Поне на витрината имаше подредени някакви блузи май по 9,90 лв, рокленца по 14,90 лв, но дано не бъркам.
В Форевър 21 имаше промоция вземаш 3 плащаш 2, но не съм влизала.

# 423
  • в града на вечния купон
Някой минавал ли е през Пандора - намаление на всички артикули ли има или само за изчепващи се наличности? И от колко % започват намаленията?
преди малко
на 50% поне това, което на мен михареса нямаше
има на 30%, 20% -гледах талисмани

# 424
Дами Hug
Има намаления в Humanic, Cortefiel, SPRINGFIELD, Benetton до колкото успях да видя. Говоря за The Mall, но не останах особено впечатлена от нещата. Laughing

# 425
   А за H&M сигурно ли е, че от понеделник ще правят голямо намаление, на всичко?
каза ми го момиче, което работи в HM. Смятам, че информацията й е сигурна, пък да видим.

# 426
  • Sofia
   Супер, ще чакаме, значи. Hug

# 427
Сега погледнах въпроса ти. Едва ли намалението ще е на ВСИЧкО

# 428
От днес - Мол България - Бенетон 30%, на пролетна колекция, нищо на 70!
НМ - нямаше намаление Sad Sad Sad

# 429
Имам имейл - 30% на всичко в Терранова до 22.06 с клубната карта.

# 430
  • Бургас
Just...a woman
и аз се надявах на Зара, но докато пазарувах в Масимо Дюти питах момичето, което ме обслужи и тя отговори, че те винаги започват първи , а Зара са по-късно. Аз дори бях набелязала бъдещи покупки и  в Ойшо...
Ще следя темата и дано някой се включи с дата за Зара.

# 431
  • София
А за Окайди някой има ли представа?

# 432
В Масимо има страхотни неща за мъже - намалени. От женското само 1 топ ми хареса и купих. Намалението е 30 - 50% на повечето неща. Има доста зимни също.
В Бенетон нищо не харесах.

# 433
  • София
Някой питаше по назад в темата за Спорт Депо. От една реклама по радиото чух, че откриват техен нов голям магазин в Парадайз Център на ниво -1 и още-  ще има -20% на всичко по случай откриването им.
Ако потърсите инфо, сигурно ще излезе това. Peace

# 434
Някой питаше по назад в темата за Спорт Депо. От една реклама по радиото чух, че откриват техен нов голям магазин в Парадайз Център на ниво -1 и още-  ще има -20% на всичко по случай откриването им.
Ако потърсите инфо, сигурно ще излезе това. Peace
Много благодаря, аз питах. Намерих информация
По случай откриването на новия магазин в най-големия търговски център в България, SPORT DEPOT ще проведе специална промоция – 20% намаление на всички стоки в магазина.

Промоцията ще е валидна само от 16 до 18 юни, само в магазин SPORT DEPOT в Paradise Center.

Общи условия

Активация на акаунт