Намаления - пролет/лято 2017

• 191 590
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Истината е, че в Пловдив избора е твърде малък, имаме почти мол и половина, конкуренция няма, продавачките са с някаква тяхна си представа за обслужване.

# 571
Здравейте, ако някой вече е пообиколил може ли да даде мнение къде има повече смисъл да се отиде- в Сердика мол или този на Цариградско? Интересуват ме най-вече магазините на Inditex и H&M( детското).

# 572
  • Бургас
-30% в Хиполенд Бургас

# 573
  • София
в Humanic в мол Сердика има ли намаление? търся дамски кецове или маратонки до 30-40 лв.

# 574
  • Sofia
в Humanic в мол Сердика има ли намаление? търся дамски кецове или маратонки до 30-40 лв.

Има. Преди повече от седмица ходихме и доста неща бяха намалени на -20 / -30%, но учудващо, голяма част от мъжките сандали, които гледахме, бяха без никакво намаление. newsm78 Whistling Сега вече не знам как е.

# 575
От днес второ намаление в Х и М и в Зара. Отразено е и на сайта.

# 576
По закон всеки клиент има право на рекламация/връщане на стока. Търговците трябват да имат регистър, в който да регистрират всяка рекламация и желанието на клиента (връщане, замяна), което да бъде удовлетворено в регламентиран срок. Обикновено по-големите търговци имат отработена практика и не бавят клиентите, но в случая с Бенетон, могат да отида "да се снимат"! Ако поискате стоката може да бъде върната, съответно сумата възстановена. И това важи за абсолютно всички стоки без значение дали са намалени или не. Peace

# 577
  • Sofia
По закон всеки клиент има право на рекламация/връщане на стока.

Това важи само за онлайн продажбите, не касае физическите магазини ни най-малко. Peace

# 578
Всеки клиент има право на рекламация/връщане на ДЕФЕКТНА стока. За връщане на стока, която "не ми харесва, не ми става и т.н." важи правилото от 14 дни, но само ако е купена от разстояние. Политика на магазина е дали ще приеме обратно стока, която се връща по втората група причини.

# 579
Всъщност, да! Прави сте - важи за он-лайн, защото клиента не е запознат с всички характеристики на стоката. Другото е добра търговска практика. Грешката е моя!

# 580
  • Sofia
Всъщност, да! Прави сте - важи за он-лайн, защото клиента не е запознат с всички характеристики на стоката. Другото е добра търговска практика. Грешката е моя!

Няма проблем, разбира се. Peace Между другото, правило ми е впечатление, че много хора из темите не знаят, че това важи само за онлайн магазини, и си мислят, че могат да върнат всяка закупена стока... Лошото е, че някои вериги не искат и да заменят, дори артикулът да не е използван.

# 581
  • София
Същото ми се случи в Найк миналата седмица. Исках да върна нещо, не може, само замяна. Замяна с друг, различен артикул може само в магазина, от който е закупен, иначе друг размер може във всеки магазин да се смени. Много се изнервих, честно да си призная. Връщах стока за 103 лв, това с което исках да заменя струваше 100, не можело, трябвало сумата да е същата или повече. И понеже това е Найк и няма стоки за 2-3 лв, се принудих да си купя чорапи за 25 лв Laughing. Крака ми няма да стъпи повече там, безумно беше просто.

# 582
  • Sofia
   А не бяха ли съгласни просто да не си искаш 3-те лева и да направиш замяната, все пак. Или пак не става?

# 583
   А не бяха ли съгласни просто да не си искаш 3-те лева и да направиш замяната, все пак. Или пак не става?
И аз това си помислих, трябваше да ги оставиш бакшиш и готово.

# 584
Предполагам, че няма как да го отчетат, както е например с ваучерите за пазаруване, не могат да ти продадат продукт за 9 лв с ваучер за 10, сумата трябва да е по-голяма

Общи условия

Активация на акаунт