Намаления - пролет/лято 2017

• 191 574
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
С ваучери могат, но не връщат ресто, тоест може да вземеш стоки за 9 лева с ваучер от 10 лева и да не си взимаш единия лев

# 586
Веднъж пред мен в Кауфанд  една нова касиерка не успя да отчете ваучер, та от там знам, клиентите бяха напазарували под стойността на ваучера и си заминаха и тя се чуди 5 минуте какво да прави....трябваше да маркират допълнителен продукт, за да привършат сметката...

# 587
  • There I was on a July morning
Дами, знаете ли, дали в Бенетон мога да върна артикул (купен с намаление), в който и да е магазин.
Можеш единствено да го замениш за друг размер от същия артикул.Така твърдят от Бенетон,понякога може да има изключения.
Доколкото ми е известно,тази марка не допуска връщане на артикул /връщане на пари/,дори когато е купен на редовна цена.В този случай може да се замени за друг артикул.
Аз съм заменяла дънки, купени с намаление, за друг размер - не ми направиха проблем. Peace За връщане - не знам.

# 588
  • софия
В Next има над 40лв-10%,над 50лв-20%,60лв-30%   Ринг Мол

# 589
  • София
   А не бяха ли съгласни просто да не си искаш 3-те лева и да направиш замяната, все пак. Или пак не става?
Не, нямало такъв вариант, веднага го предложих. Аз разбира се, че не си ги исках, желанието ми беше просто да приключим по-бързо, ама ето, че и чорапи накрая трябваше да избирам Laughing

# 590
  • София
Привет,
Някой има ли представа къде е вторият магазин на Next в София? Попаднах на реклама по радиото, но не чух къде се намира.

# 591
# 592
  • София
А има ли бански в магазините на Некст? В сайта си харесах еднакви бански за майка и дъщеря, но ако мога да ги взема с намаление ще е по-добре.

# 593
  • София
От Фейсбук

Гмурни се в най-голямото намаление този сезон!
Отстъпки до -50% те очакват в магазини Sport Vision. Ела и вземи най-актуалните стоки това лято!
Виж адресите на нашите магазини тук: http://sportvision.bg/
#sportvision

# 594
Бях купила на дъщеря ми 2 нощнички, тип гащеризонче с къси гащи за 9,99лв, но не мога да ги закопчея на крачетата, малки са й. Днес ги върнах и ми ВЪРНАХА ПАРИТЕ!

# 595
# 596
  • Beyond the stars
http://m.ikea.bg/sale/
Икеа имат намаления на някои нещица до 31.07  Wink

# 597
Весела неделя! -10% +безплатна доставка!

от:
"H&M Fashion News" (no-reply@hm.com)
дата:
02.07.2017 11:32

# 598
  • София
Някъде да има намаление на мъжки обувки/маратонки?

# 599
  • There I was on a July morning
Някъде да има намаление на мъжки обувки/маратонки?
На маратонки - Sportdepot, Sportvision, и само за този уикенд - в Temposport.

Общи условия

Активация на акаунт