Парфюмни размисли и страсти - 207

• 118 112
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета. Как мога да разбера годината на производство на даден парфюм?
Питам защото преди години една дама от темата ми даде отливка от Елиън и до сега той ми е основния фаворит. Винаги имам парфюмна вода и тоалетна вода. Но все имам усещането, че парфюма който ми прати момичето имаше още някаква нотка, в която се влюбих, а после не я усещах в тези които си купувах. Не се бях замислила , че с годините на производство може да се променят някои нотки. Не твърдя, че е така, може моят нос нещо да не е наред, но исках да си изясня.  bouquet

# 181
  • Чукарландия
Момичета, някой може ли да каже по нещичко за A Mi Aire Loewe и въобще за парфюмите на Loewe? Нищо не съм чувала за тях.

А също и за тези две Джакомо: Silences Jacomo и Silences Purple Jacomo? Hug

Скрит текст:
Защо с търсачката във форума няма никакви резултати? Аз ли не търся както трябва?!? newsm78

# 182
  • София
Черното Джакомо е остър зелен шипър, горчив, прекрасен, но не е за теб, Бел  Hug Бабест ще ти дойде. Purple е натегнат ванилов, много сладък, почти копие на Адикт Диор... ама почти.

# 183
  • Чукарландия
Черното Джакомо е остър зелен шипър, горчив, прекрасен, но не е за теб, Бел  Hug Бабест ще ти дойде. Purple е натегнат ванилов, много сладък, почти копие на Адикт Диор... ама почти.

Благодаря, Атти! bouquet

Скрит текст:
Защото ги открих на чудесни цени, та затова питам! Hug

# 184
  • София
На блотер пръснах от малиновия Трезор, много ми допадна Heart Eyes. Утре ще го пробвам на кожа.
Отново разочарование, на моята кожа мирише на такава малина.

# 185
Само да запитам - кой е малиновия Трезор? Не съм фен на Трезорите, но ароматът на малина ме заинтригува.

# 186
# 187
  • София
Да споделя какво розово откритие ми пристигна току що. От известно време търся парфюм с уханието на цветарски магазин, вече имам един който е доста близо до целта - La Tulipe Byredo, но ми се искаше още някой и след ровене във фрагрантика се спрях на No. 42 The Flower Shop Jo Loves и Tea Rose Perfumer`s Workshop. Първия още не е пристигнал, но втория е абсолютна находка, особено предвид цената си. Аз не съм кой знае каква розолюбителка, но този ми харесва, точно цветарски магазин пълен със свежи рози е  Heart Eyes

# 188

Благодаря, ~Étoile~
А как мислите, дали ще се хареса на любителка на класическия Трезор тоя аромат? Не го познавам и не мога да преценя, а искам да взема Трезор за подарък на моя близка за юбилея и.

# 189
Аз в търсене на нов аромат си харесах Bvlgari Jasmin Noir, обаче нещо не му достига като интензитет и някак не е никак траен на моята кожа. Да препоръчате нещо друго сходно да тествам?

# 190
  • Франция
Здравейте момичета. Как мога да разбера годината на производство на даден парфюм?
Питам защото преди години една дама от темата ми даде отливка от Елиън и до сега той ми е основния фаворит. Винаги имам парфюмна вода и тоалетна вода. Но все имам усещането, че парфюма който ми прати момичето имаше още някаква нотка, в която се влюбих, а после не я усещах в тези които си купувах. Не се бях замислила , че с годините на производство може да се променят някои нотки. Не твърдя, че е така, може моят нос нещо да не е наред, но исках да си изясня.  bouquet
Можеш да провериш годината на производство ето тук.

Edit: Извинявай, осъзнах, че ти говориш за отливка. Ако не разполагаш с оригиналното шише и респективно кода, няма начин да разбереш момента на производство.

# 191
I walk alone, ако ти се разказва, сподели моля, за Jo Loves, като дойде, че събирам мнения за тях...

# 192
  • СОФИЯ
На блотер пръснах от малиновия Трезор, много ми допадна Heart Eyes. Утре ще го пробвам на кожа.
Отново разочарование, на моята кожа мирише на такава малина.

Пробвай тази малина http://www.enzo.bg/dkny/my-ny-parfjumna-voda-za-zheni/?gclid=CJb … dECFeUp0wodkFQBFQ  /предложи я Ковачева/
На мен ми допадна, но изчакай да се развие  Peace

# 193
Питам защото преди години една дама от темата ми даде отливка от Елиън и до сега той ми е основния фаворит. Винаги имам парфюмна вода и тоалетна вода. Но все имам усещането, че парфюма който ми прати момичето имаше още някаква нотка, в която се влюбих, а после не я усещах в тези които си купувах. Не се бях замислила , че с годините на производство може да се променят някои нотки. Не твърдя, че е така, може моят нос нещо да не е наред, но исках да си изясня.  bouquet
Можеш да провериш годината на производство ето тук.

Edit: Извинявай, осъзнах, че ти говориш за отливка. Ако не разполагаш с оригиналното шише и респективно кода, няма начин да разбереш момента на производство.
  Да за отливката няма как да знам. Искам да проверя , които съм си купувала . Имам две кутийки.Така, че ще проверя. Благодаря ти!

# 194
  • Чукарландия
Да се отчета за Aqua Allegoria Rosa Pop Guerlain. Много ми хареса, не е само роза, има и нещо зеленко и леко киселко. Напомня ми на Rose Amazone Hermes, сравнявах нотките, явно френското грозде в единия и червените плодове в другия ги доближават един до друг. Нямам идея, разсъждавам си.  Mr. Green
Но определено ще ми е любимец за жегите. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт