Парфюмни размисли и страсти - 207

• 118 117
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • София
О, Alien има толкова много варианти! Edt, Edp, Aqua Chic... Отиди в някой магази /Бюти зоун/ и тествай, да видиш кой точно е.

Някой да може да ми даде мнение за Italian Summer Fig Body Shop?

# 196
Здравейте, момичета! Как да бъда сигурна, че един парфюм е оригинал, ако вече е бил спрян от производство. Става дума за Gucci Eau de parfum 2. Намерих го в amazon.de https://www.amazon.de/Gucci-Parfum-femme-woman-Vaporisateur/dp/B … +eau+de+parfum+ii

Много ми е любим, но за съжаление вече не го произвеждат. Sad Някой може ли да предложи подобен аромат, ако е запознат?

Благодаря Ви! Simple Smile

# 197
  • Стара Загора
Смокинята на Боди Шоп и друг път е коментирана, много добро попадение е. Не е сладка, има повече дървеса, листа и млечен сок- тръпчив и нагарчащ, загатнат кокос, за мен е доста автентично смокиново дръвче. Прилича ми на Лартизанската.

# 198
  • Пловдив
И на мен Италианската смокиня ми допада. Не е някакво чудо невиждано,не е така перфектно композирана като Philosykos например,но е много приятна за носене и има добра трайност.

# 199
Подкрепям горните две мнения. А кремът им за тяло от същата серия е просто великолепен.

# 200
  • Пловдив
Душ-гелът обаче е отвратителен. Ароматът е ужасен и на всичко отгоре се задържа дълго  Simple Smile. Направо не го понасям.

# 201
Здравейте, момичета! Как да бъда сигурна, че един парфюм е оригинал, ако вече е бил спрян от производство. Става дума за Gucci Eau de parfum 2. Намерих го в amazon.de https://www.amazon.de/Gucci-Parfum-femme-woman-Vaporisateur/dp/B … +eau+de+parfum+ii

Много ми е любим, но за съжаление вече не го произвеждат. Sad Някой може ли да предложи подобен аромат, ако е запознат?

Благодаря Ви! Simple Smile
Според мен, не би трябвало да е менте, след като го купуваш от амазон, а като го харесваш - поръчвай.
Смокинята на The Body Shop на мен не ми прилича на Лартизанската, по-сладичка ми е, но като цена е по-изгодна, а в момента дори, само тя е на някакво супер намаление.

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 15:58 от Zozina

# 202
  • СОФИЯ
Смокинята на Боди Шоп и друг път е коментирана, много добро попадение е. Не е сладка, има повече дървеса, листа и млечен сок- тръпчив и нагарчащ, загатнат кокос, за мен е доста автентично смокиново дръвче. Прилича ми на Лартизанската.

И на мен Италианската смокиня ми допада. Не е някакво чудо невиждано,не е така перфектно композирана като Philosykos например,но е много приятна за носене и има добра трайност.

И откъде я купувате тази смокиня?

# 203
  • София
Онлайн само.

# 204
  • София
На мен също ми харесвам тази мокина, но на моята кожа е сравнително сладка, с доста осеаем кокос( който не е посочен в състава).

Днес получих Стаил на Джил Сандер, Кабошар ЕДТ( на сляпо и двата) и проба на Блек на Булгари. Но така съм се поляла с Черната Орхидея и тъна в такова блаженство, че мисля утре да ги пробвам.

# 205
Откога търся хубави горчиви бадеми.
Хубави горчиви бадеми има в http://www.fragrantica.com/perfume/Parfums-de-Marly/Pegasus-16938.html
Това, че се води мъжки, да не те плаши. Все пак го сравняват с дамския Hypnotic Poison Christian Dior for women, който аз не познавам. Днес сутринта се напръсках точно с Parfums de Marly Pegasus и доста добре се разви в този сняг, а сега вечерта още го усещам. Въпреки, че бадемите са горчиви, парфюмът е по-скоро сладък заради ванилията и сандаловото дърво.

Кафето ми е слабост и винаги, когато видя тази нота в парфюм, тайничко си го заплювам поне за тест.
Харесва ми кафето в  Intoxicated By Kilian. Много се доближава поне за моя нос до истинско смляно кафе, но не прясно смляно, а леко прашасало в незатворен буркан. Досега не съм намерил перфектното кафе в парфюм, което да ухае на току що смляно качествено кафе или на цели зърна. А наскоро пробвах и  Mirko Buffini Firenze Saba for women and men http://www.fragrantica.com/perfume/Mirko-Buffini-Firenze/Saba-31362.html , който за мен не е чисто кафе, а капучино с по една капка лавандула и лакрица. Прилича ми много на New Haarlem Bond No 9 for women and men. Между другото като интересна информация за тези в София - в магазина, където пробвах Mirko Buffini видях, че са заредили от скоро непознати поне за мен марки - Ineke и немската Nasengold, но не стигнах до тях за тест.

Моля за мнение за  Gianfranco Ferre In the Mood for Love. Поръчах го насляпо за  сина ми, но вече се замислям дали ще му хареса, та да отказвам докато е време.

За мен е много хубав избор и дори твоето момче да харесва по-свежи или акватични парфюми, не отказвай In the Mood for Love - хубаво да има и един по-елегантен и красив парфюм на шкафа.  Wink

Напълно съгласен с Deetron. Това Фере е много добро наистина, а комплиментите от момичетата капят ли капят  Grinning За съжаление и то е минало под ножа преди няколко години.

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 21:25 от ScorpionKing

# 206

Благодаря, ~Étoile~
А как мислите, дали ще се хареса на любителка на класическия Трезор тоя аромат? Не го познавам и не мога да преценя, а искам да взема Трезор за подарък на моя близка за юбилея и.

Да повторя питането си към тези, които познават малиновия Трезор.

# 207
  • Бургас
Не мисля,че ще се хареса лично аз не харесвам първообраза и обожавам Среднощната роза.Двата парфюма са абсолютно различни,даже допирни точки нямат за мен.

# 208
  • София
Споделям едно интересно видео , което гледах днес:
https://www.youtube.com/results?search_query=how+does+it+really+smell

Напоследък с голямо удоволствие нося Rose Oud Yves Rocher.
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Rose-Oud-33416.html
Супер много ме изненада, мек и тъмен едновременно.  Heart Eyes Щеше ми се да е с по голяма трайност.

# 209
  • при морето
Напоследък с голямо удоволствие нося Rose Oud Yves Rocher.
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Rose-Oud-33416.html
Супер много ме изненада, мек и тъмен едновременно.  Heart Eyes Щеше ми се да е с по голяма трайност.
[/quote]

Аз също го ползвам с голямо удоволствие,даже втори флакон от 50мл. съм подкарала и малко флаконче пъхнах в дамската чанта,пръскам го и вечер понякога преди лягане-много тъмен,и мистериозен,за жалост откъм трайност нещата не са перфектни,но пък не може всичко да е идеално.

Pipi,съвсем различни са Трезор-ите,гарантирано няма да се хареса малиновия,щом дамата обожава класическия.

Относно италианската смокиня и аз скоро се сдобих с нея,но не съм очарована и вероятно ще я пусна в размените тия дни,ние имаме смокиня в двора и аз съм запечатала в съзнанието си съвсем друг аромат,та и затова очакванията ми се разминаха с реалността-твърде тръпчива и горчива ми е,с две думи.За сравнение-много повече радост ми носеха Средиземноморските градини,примерно.Лартизанската май не познавам,нито Филосикос.

Общи условия

Активация на акаунт