Парфюмни размисли и страсти - 207

• 118 115
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • София

Сега съм си наумила, че искам Eau des Merveilles като нещо, което не е сладко, дървесно е, цитрусово, свежо и хладно, ама като знам каква ще му е съдбата, се въздържам.
Просто съм 100% жена напоследък - не знам какво искам. Confused
Аз много ти го препоръчвам Eau des Merveilles, точно сега му е момента - още не е много топло, леко ветровито и влажно. Ще се развие прекрасно и ще се носи около теб като облак, създавайки настроение  Heart Eyes

# 406
  • Козлодуй
Аризона Hug Grinning
По-добре да не знаех какво искам, отколкото да искам всичко... Eau des Merveilles съм го тествала отдавна и изобщо не ме впечатли, като измит Elixir des Merveilles ми беше доколкото помня, но аз и не си падам по цитруси никак. Познаваш ли Good Girl Carolina Herrera? Необичайно за мен, при условие че каквото познавам от бранда, не ми е допадало досега, но останах очарована от тази доста кичозна обувка Grinning Ако Радика Heart Eyes  не беше настояла да я пробвам и не ми беше оставила бутилчето си, за да го направя на спокойствие, мисля, че много щях да изгубя. Преспах една нощ с този аромат, уж приличащ на много други и на никой конкретно, и се събудих в нежната му прегръдка влюбена. Макар да не е с търсените от мен сила и интензитет, го усещам през целия ден като нежен полъх. Не отличавам никоя съставка, посочена в пирамидата (никаква тубероза за щастие), стои ми цялостен и съвършен. А колегите останаха очаровани Flutter Тъй че ако още не го познаваш, обърни му внимание.
Ради, още веднъж и тук ти благодаря bouquet

# 407

Сега съм си наумила, че искам Eau des Merveilles като нещо, което не е сладко, дървесно е, цитрусово, свежо и хладно, ама като знам каква ще му е съдбата, се въздържам.
Просто съм 100% жена напоследък - не знам какво искам. Confused
Аз много ти го препоръчвам Eau des Merveilles, точно сега му е момента - още не е много топло, леко ветровито и влажно. Ще се развие прекрасно и ще се носи около теб като облак, създавайки настроение  Heart Eyes
Хаха, опасна е тази тема и това си е! "Надежда всяка тука оставете..."  Laughing Hug
Аз и в много топло време, даже в жега го харесвам. Ще го помисля още малко, пък да видим накрая...

Lunen_sun, чела съм много за него в темата, но така и не ми е попаднал за проба. Simple Smile

# 408
И сега за уважаемият бъдещ купувач на Mon Guerlain, остава да отгатне каква е връзката между розовият захарен памук и гръндж, готик мадамата, чийто образ по кубинки, камуфлажни гащи и потник е запечатан на повечето в съзнанието в ролята на Лара Крофт или медальоните с кръв, които носеше по едно време или хероиновият шик, който олицетворяваше по същото това време ала Джия. Наскоро въпросната дама ядеше и тарантули в Камбоджа по телевизията.
Нямам нищо против миналото на госпожата, но тя има изграден образ на bad ass, на който трябваше да пасне определен вид аромат и явно тази възможност е пропиляна.
От Герлен са си паднали силно на главите.

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 01:27 от Zozina

# 409
  • София
И сега за уважаемият бъдещ купувач на Mon Guerlain, остава да отгатне каква е връзката между розовият захарен памук и гръндж, готик мадамата, чийто образ по кубинки, камуфлажни гащи и потник е запечатан на повечето в съзнанието в ролята на Лара Крофт или медальоните с кръв, които носеше по едно време или хероиновият шик, който олицетворяваше по същото това време ала Джия. Наскоро въпросната дама ядеше и тарантули в Камбоджа по телевизията.
Нямам нищо против миналото на госпожата, но тя има изграден образ на bad ass, на който трябваше да пасне определен вид аромат и явно тази възможност е пропиляна.
newsm10 newsm62

# 410
  • София
Момичета, благодаря за поздравленията и да ви се връща! :bouquet

Джеронимо - Включвам се с известно закъснение, но не можеше да пропусна да драсна нещо  Sunglasses Mr. Green
Мъжкия  Amouage Beloved e страхотен парфюм! Рядко се среща нещо като успешния тотален универсален парюм за всякаква тематика, но от Амуаж са го постигнали - отличен е както за офис и по-формална среда, така и за ежедневие или романтична среща... по принцип не си падам този тип парфюми- "всичко в едно", но специално Amouage Beloved  Man е фантастично попадение и си заслужава да се има в голяма бутилка.  Grinning Честит да ви е  Simple Smile

Иначе, не съм си забравил обещанието - ще пиша скоро за Lancome  L’Autre Oud, даже си мисля за нещо като сравнение с още 2 парфюма  Sunglasses Simple Smile

Йоан Владимир - толкова красиво и увлекателно пишеш, че се чудя дали не наспамя темата, само и само по-бързо да стигнем до 31-ва страница  Grinning

# 411
  • Пловдив
Виждам, че има нова лимитка на Alien - Alien Eau Sublime EDT Thierry Mugler. Някой има ли наблюдения? Аз страшно харесвам Eau Extraordinary версията, но никак не ми допаднаха тези, на които е посочено, че наподобява новия. http://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Alien-Eau-Sublime-42892.html

# 412
Добре си говорите вие за новоочаквани аромати, а аз след двегодишна ремисия съм като полудяла и опитвам да наваксам с куп стари, но отдавна мечтани неща Grinning Надали някой друг би могъл да ме разбере, освен в тази тема... Знам, че е лудост, но не мога да се спра. За две години вкусовете ми не са се променили особено.
Сънчо, много се радвам, че приключи твоята ремисия и се завърна в нашите редици. Отдай се на изкушенията и се радвай на ароматите. Това, че вкусът ти не се е променил е много хубаво, за да можеш да си използваш с пълна сила и чудесната, правена дълго колекция. Лудост е да, но хубава лудост и повечето тук сме заразени от нея. Добре завърнала се! Heart Eyes Hug bouquet

Сега ще сбъдна най-голямата си парфюмна мечта/и/ за миналата година и страшно се вълнувам. Отивам на пазар за парфюми. Heart Eyes

# 413
  • СОФИЯ
Сега ще сбъдна най-голямата си парфюмна мечта/и/ за миналата година и страшно се вълнувам. Отивам на пазар за парфюми. Heart Eyes

Очаквам с нетърпение да споделиш  Hug

# 414
  • До сърцето...
... Ради, още веднъж и тук ти благодаря bouquet
Сънчо, аз съм ти задължена в пъти повече  Hug Heart Eyes Heart Eyes

...

Много ми хареса   Mr. Green

# 415
  • София
Помня ,че Ковачева беше сравнила Musc Maori с бонбони Амфора  .Удар в десятката! Началото и аромата от капачката са едно към едно.  Laughing Мосю Гиьом да няма български корени? Mr. Green
За него е писано много, за мен той  е нито по малко нито повече от млечен шоколад. Не ме бийте , но много ми напомня на един парфюм от ДМ , за когото Бижу писа преди време https://beautycosmetic.biz/images/sweet-candy_truffle-edt.jpg . В много по рафинирана , мека и не главоболна версия.
Много е вкусен  Grinning, макар и монотонен.

Дошъл ли е у нас , този ирис на Аник Гутал? Заинтригува ме.

# 416
Не смятам, че са пропилели някаква възможност. Не съм фен на Анджелина, по-скоро нямам отношение към нея като актриса, безразлична ми е. Така че ако ми хареса аромата, пък било то и на захарен памук или 151-во копие на Ла ви е бел, няма да се напъвам да отгатвам каквото и да било. Не свързвам аромата с рекламното лице. Нито анорексичната дъщеря на Ванеса Паради ще ме спре да харесам Chanel No.5 L´Eau / както и стана/, нито пък бих направила връзка между тарантулите/даже не знаех за тях/ и парфюма на Герлен. Остава загадка, как мирише това нещо, но скоро ще разберем. Laughing

# 417
  • Пловдив
Аз много харесвам Анджелина и може би затова очаквам новия парфюм с голямо нетърпение, и като актриса, и като жена, и като визия и излъчване. Макар никога да не съм обръщала внимание на рекламните лица на парфюмите (Emia много точно определи това на Chanel No.5 L´Eau), да не кажа, че в някои случаи са направо абсурдни, но този парфюм ме вълнува яко  Simple Smile Може би, защото обожавам Герлен.

# 418
  • Бургас
Рекламното лице на даден аромат не ме вълнува никак. Peace И аз не смятам,че от Герлен са пропилели някаква възможност,и да ми харесва Джоли и да не ми,пак ще си купя парфюма/ако ми хареса/ заради самия аромат. Peace Обожавам си Chanel No.5 L´Eau и дъщерята на Паради е последното нещо,което би ме отказало да си го закупя.

# 419
  • Франция
И сега за уважаемият бъдещ купувач на Mon Guerlain, остава да отгатне каква е връзката между розовият захарен памук и гръндж, готик мадамата...
Zozina, и аз така си мисля. А като са падали, са халосали здраво и ония от Шанел. От сайта им ми наводниха пощенската кутия с рекламни образи на г-жа Шанел начело на бунтовните, гневни тълпи. В първия момент не повярвах направо на очите си - като една същинска Марион, символа на Франция, води революцията. Шантавото е не дори, че този образ е абсолютно фентъзи, а че най-вероятно създава погрешни очаквания. След такава реклама новият Gabrielle би трябвало да бъде ярък, дързък, драматичен аромат, с красота от ранга на Coco. Подозирам обаче, че ще бъде едно бледо и изпито съчетание на малко алдехиди с бели цветя, за да се продава добре на двата големи пазара - китайския и американския  Rolling Eyes
Харесах много Joyeuse Tubéreuse.

Deetron, благодаря  Simple Smile Давам си сметка, че отстрани изглежда като ексцентричен жест, но причината е съвсем практична - исках малко да понося парфюма, преди да пиша по-сериозно мнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт