Парфюмни размисли и страсти - 207

• 118 100
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
След такава реклама новият Gabrielle би трябвало да бъде ярък, дързък, драматичен аромат, с красота от ранга на Coco. Подозирам обаче, че ще бъде едно бледо и изпито съчетание на малко алдехиди с бели цветя, за да се продава добре на двата големи пазара - китайския и американския  Rolling Eyes
Харесах много Joyeuse Tubéreuse.
И аз смятам точно така за новият Gabrielle, което няма да ми попречи да го нося, ако го харесам. 100% няма да е ярък и дързък, а ще е измит.
Рекламни лица и реклами всякакви грам не ме вълнуват и ако харесам новият Герлен, който чакам с голямо нетърпение, ще го купя и нося с кеф, както се кефя и на новата 5-ца, въпреки чадото Депово. Grinning
Joyeuse Tubéreuse чакам да заредят с най-голямо може би нетърпение от идващите новости. Вече няма и помпааааа, което автоматично означава, че ако ми пасне ще я купя.

# 421
Момичета, моля за малко помощ /отново/, зная, че сте експерти в областта. Вчера ми пристигна L'eau Couture на Elie Saab - парфюм без опаковка. Отворих го с нетърпение, очаквайки приятно зелена течност в красива бутилка. Тестерът беше не само с капачка, но и в кутия и дори с целофан - перфектна опаковка, както винаги. Това, което ме смути обаче беше цветът на течността - не приятно зелен, а светло жълт, отиващ леко към цвят "уиски". Пробвах - ароматът много ми хареса и дори /въпреки, че е ЕДТ/, върху мен показа завидна трайност. Все още имам възможност да го върна, а сякаш не ми се иска. Вашият съвет?  Thinking

# 422
Ей, сега прочетох това мнение за новият Герлен и то ме радва. Аз харесвам страшно и Джърси Шанел, и Бомбата, обичам лавандула и ванилия, и очаквам.....дано не се разочаровам.
Скрит текст:
Цитат
What sets Mon Guerlain apart from other sweet vanilla scents is the presence of lavender.
The lavender is what makes this fragrance beautiful in my opinion and gives it a licorice and astringent vibe . If it wasn't for the iris and the fresh aromatic soapy lavender this could pass as Flowerbomb. Which is not a bad thing as I like flowerbomb . This is a clever mixture of Jersey and Flowerbomb to me ,
a lavender gourmand vanilla.
The flacon is heavy and beautiful . Mon Guerlain has something airy and light to its composition. It's not a cloying sticky sweetness. It's like a cloud of vanilla and clean lavender wafting around and it lasts forever.
It is supose to be a modern Jicky , which yes there is some reminisance but this "Chick" was fed a lot of vanilla and possible some toffe and caramel and is wearing a pink dress.
I think Mon Guerlain is well done , very pleasant and will please many. The aromatic clean medicinal lavender gives it great vibe and sets it apart from other mainstream fragrances.

# 423
  • Пловдив
Момичета, моля за малко помощ /отново/, зная, че сте експерти в областта. Вчера ми пристигна L'eau Couture на Elie Saab - парфюм без опаковка. Отворих го с нетърпение, очаквайки приятно зелена течност в красива бутилка. Тестерът беше не само с капачка, но и в кутия и дори с целофан - перфектна опаковка, както винаги. Това, което ме смути обаче беше цветът на течността - не приятно зелен, а светло жълт, отиващ леко към цвят "уиски". Пробвах - ароматът много ми хареса и дори /въпреки, че е ЕДТ/, върху мен показа завидна трайност. Все още имам възможност да го върна, а сякаш не ми се иска. Вашият съвет?  Thinking
Цветът и на моя парфюм е съвсем леко жълт, блед,точно отива към цвят уиски. Зелена е опаковката, не е задължително и вътре да е зелен  Simple Smile

# 424
Йоан Владимир, точно това имах предвид. Доколко ароматът е съвместим с амплоато и публичният имидж на рекламиращият го. Изобщо не ставаше въпрос за това, кой ще си го купува, кой не, кой харесва Джоли и кой я ненавижда. Ставаше въпрос единствено за маркетинговият избор. Самата Джоли твърди в разни интервюта, че предпочита унисекс аромати, явно личните й предпочитания не са от значение:)))).
Мисля си, че ако бяха сменени местата т.е. Джоли да рекламира водата на Шанел, а госпожица Деп новият Герлен (предвид същността на двата аромата), може би нямаше да се набиват на очи явните противоречия. Но, само си размишлявам.
За съжаление, не съм проследила новите реклами за ароматът, който предстои при Шанел. Ще ги погледна. Имаше страшна полемика около Misia, дори беше бойкотиран ароматът от доста фенове на Шанел, заради противоречивият образ на Misia Sert и естеството на връзката им с Габриел...така, че май трябва да свикваме с маркетинговите недомислици.

Добавям една прекрасна реклама на синият Eau des Merveilles:
https://www.youtube.com/watch?v=fKh8lXfOhw4

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 16:16 от Zozina

# 425
  • Франция
Добавям една прекрасна реклама на синият Eau des Merveilles:
https://www.youtube.com/watch?v=fKh8lXfOhw4
А, ето тази реклама, освен че е хубава, представя съвсем точно аромата Simple Smile

# 426
  • Козлодуй
Денс, Зимна, благодаря ви за милите думи Hug Heart Eyes

И аз не се влияя изобщо от реклами и рекламни лица. Случвало се е по-скоро да обърна внимание на някой клип едва след като съм харесала и придобила аромата, представен в него. Например много ми допада напереното петле на Jean Paul Gaultier Mr. Green

Денс, и аз чакам с интерес да споделиш коя е новата ти сбъдната мечта, както и 31-ва страница Wink

# 427
  • Варна
Ех, тази стр. 31 стана новото "42". Наистина си е наказание това чакане за парфюмни любопитковци. Впечатляващо споделяне на чувства, Йоан Владимир!!!
Аз също успях да се докопам до пробичка на това "чудо" Mon Guerlain, ами уви не е това чудо, което очаквах. Kак въображението може да те накара да си повярваш, че това е нещото което отдавна чакаш.
Oт този цитат, който Денси представи, споделям "well done , very pleasant and will please many" и ... толкова. Лавандулата не я усещам аз, не и в това време. Наистина очаквах смес от Eau Parfumee au The Bleu Bvlgari и Parfum Initial , но получих много по-тих вариант на някоя от Черните рокли със сладка ванилия, но в никакъв случай на нивото на La Vie Est Belle. Вчера на китката долових и ирис, но днес се е скрил.
Освен това при мен не излезе никак траен като за този бранд. И стои по-близо до кожата, отколкото очаквах. Жалко!
Ще се радвам да прочета и мненията на всички, които го пробват много скоро, за да видя дали споделят моите смесени чувства.
И аз като повечето от вас не се влияя от рекламни лица, в смисъл, че ако парфюмът ми хареса, няма да ме спре да го купя, ако ще рекламно лице да е Мистър Бийн (който всъщност харесвам като комик де Wink). Но ето как фантазиите пораждат представа за едно, а получаваш студена водичка понякога или обратното.
 Peace
Честито на всички с нови придобивки. Аз също съм много щастлива, защото успях да сбъдна тазгодишната си мечта и вече се радвам на ето това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Songe-d-un-Bois-d-Ete-15133.html
Може това да е причина да не оцених подобаващо Герленчето , ще видим  Mr. Green

# 428
От сайта им ми наводниха пощенската кутия с рекламни образи на г-жа Шанел начело на бунтовните, гневни тълпи. В първия момент не повярвах направо на очите си - като една същинска Марион, символа на Франция, води революцията.
Мда, сега видях за какво иде реч. Да не забравяме, че петицата е започнала като обикновен дръгстор аромат и след това постепенно изгражда ореола си...Но предполагам, че идеята е, че по принцип прави революция и в модата, и в парфюмерията.
Иначе при ексклузивите ми харесва как следват историята на живота й, като се придържат към реални събития и личности.

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 19:31 от Zozina

# 429
И аз пробвах новият Герлен. Много лавандула има при мен и пудрени ириси плюс ванилия. Не ми е много сладък,  освен в самото начало. Точно това очаквах. Харесва ми, на мъжа ми също. Ще го разучавам тепърва. За мен е правен да се харесва и носи лесно, и от всички. Женствен и заоблен аромат. Тежка, масивна бутилка.

# 430
  • София
Аз пък, в двата предходни по-топли дни, носих този новопридобит
http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Eau-Parfumee-au-The-Rouge-146.html
Оказа се, че имам силен афинитет към розов пипер  Mr. Green, който много ми харесва и присъства и в други парфюми, които имам. При мен показа трайност ок. 5 часа и е просто прекрасен, някак си извикваше представата за пролет. При всяко положение беше по-траен от синия чай, който също имам и харесвам. Замислям се за зеления и белия...

# 431
  • Варна
Аз пък, в двата предходни по-топли дни, носих този новопридобит
http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Eau-Parfumee-au-The-Rouge-146.html
Оказа се, че имам силен афинитет към розов пипер  Mr. Green, който много ми харесва и присъства и в други парфюми, които имам. При мен показа трайност ок. 5 часа и е просто прекрасен, някак си извикваше представата за пролет.
Честито! Преди няколко месеца получих проба и на мен доста ми хареса и ако ми попадне изгодно, няма да се замисля  Peace

# 432
Честит и от мен!  bouquet
Чайовете на Булгари са страхотни парфюми. Много СПА.❤

# 433
  • в голямото село
Като заговорихте за чайовете на Булгари аз винаги съм ги срещала в EDC концентрация.
Има ли ги и в други вариации ЕДТ или ЕДП? newsm78

# 434
Аз също успях да се докопам до пробичка на това "чудо" Mon Guerlain, ами уви не е това чудо, което очаквах...
Освен това при мен не излезе никак траен като за този бранд. И стои по-близо до кожата, отколкото очаквах. Жалко!
При мен се оказа много траен - пръснах зад ушите някъде към 17:00 вчера, сутринта като се събудих, все още го усещах отчетливо. Ръкавът на якето ми още мирише слабо.
Мъжът ми обаче не успя да го регистрира изобщо, даже и прясно напръскан. Shocked Явно е доста индивидуално.
Много съм съгласна с Денси - правен е да се хареса и носи от всички. Хората, които очакват нещо иновативно и различно, ще бъдат разочаровани определено.

Относно рекламните лица - и ми влияят, и не. Ако харесвам аромата, и Доналд Тръмп да е рекламно лице, ще си го взема. Обаче понякога самите рекламни лица ме карат да пробвам изобщо нещо. Такъв беше случаят с Джони Деп и новия Соваж /по който полудях впоследствие/.
На мен лично Анджелина Джоли винаги ми е била някак ръбеста и груба /да не говорим за актьорския й "талант"/, ама от Герлен са преценили, че дори тя, макар ароматът да не й отива, ще продаде повече от парфюма, отколкото ако сложат мен, например. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт