ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 858
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
Надупчиха ни крачетата. Сложихме и ваксината против ротавирус. Срещу 5 щама е, но те са най-често срещаните и протичат най-тежко.
И при нас няма БЦЖ и много се чудя дали да слагам. Сигурно ще сложа все пак като се приберем.
Пращат ни на физиотерапия, защото е малко мързеливичка.
Спи на спалнята, като ограждам с възглавници.

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 13:48 от Zireael

# 391
Надупчиха ни крачетата. Сложихме и ваксината против ротавирус. Срещу 5 щама е, но те са най-често срещаните и протичат най-тежко.
И при нас няма БЦЖ и много се чудя дали да слагам. Сигурно ще сложа все пак като се приберем.
Пращат ни на физиотерапия, защото е малко мързеливичка.
Спи на спалнята, като ограждам с възглавници.

Би ли пояснила, какво докторите разират под мързел, че ви пращат на физиотерапия?

# 392
Малко по-отпусната е. Не си държи много добре главата. Не опитва да се върти. Аз още вчера писах, че и на мен ми се струва по-мързеливичка от баткото. Ще ходим шест пъти и после ще видим как ще е. Мисля, че добре ще й се отрази.

# 393
Малко по-отпусната е. Не си държи много добре главата. Не опитва да се върти. Аз още вчера писах, че и на мен ми се струва по-мързеливичка от баткото. Ще ходим шест пъти и после ще видим как ще е. Мисля, че добре ще й се отрази.

И мойта е голям мързел и не се върти,но добре държи главата. Може и да са прави..... От утре почваме йога и степ айробика...шегувам се bouquet

# 394
 Grinning не каза, че има проблем, просто малко да се пораздвижи. Аз й правя масажи и гимнастика, но явно не е достатъчно.

# 395
Grinning не каза, че има проблем, просто малко да се пораздвижи. Аз й правя масажи и гимнастика, но явно не е достатъчно.

Те да ходят да се раздвижват пък Crossing Arms  hahaha

# 396
  • Варна
Хеххе зимните месеци всички ни мързи... Но все пак те са бебете.. И нали всяко бебе е рязлично и в разично време му се случват разни неща.. При нас с един ден разлика моето бебе прави едно на една приятелка бебето прави друго а са на една възрасти след 10тина дни моето зачочна да прави като нейното и обратното.. От 3м до 4м тря да започнат да се обръщат от 5-6м до към 12м тря да им избие първото зъбче някои пълзят други не всяко си е само за себе си развиващо Simple Smile иии колко бързо растът със скороста на светлината няма да си спомням кога сме ги мислили тези неща... Сега искам да хвана каката на 2г и 5м да я погушкам да я по мачкам... Само чувам остави ме..  играй.. Липсва ми това време сега не мога да я хвана но пък си имам малък бебчо и ще си го гушкам докато мога че после... Ще тря май трето да има пак нещо за гушкане  Party bouquet Hug

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 14:55 от n0richka

# 397
Ние си спим тримата на спалнята и прегради са мама и татко Grinning, бебето е в средата. Както се буди тия дни през час да суче вечер е супер удобно, само подавам гърдата и заспиваме и двамата Simple Smile
Как го правите това с кърменето в легнало положение. Колко се опитвах и така и не можах да схвана точната поза, не ми е удобно. Дайте някой съвет.

# 398
  Лягаш на страни и си вдигаш ръката ( тази, на чиято страна си се обърнала ) облягаш на спалнята. Под нея слагаш бебето, леко обърнато към теб на гърдата, а с другата ръка понякога помагам

# 399
Не съм Фифи, но да кажа за кърменето. С баткото след една кърмаческа стачка на 4м само така се кърмехме. Бебето лежи, завъртам го леко към мен и с едната ръка го гушкам и го придържам. Не знам дали го обясних добре.

# 400
Привет и от нас! Днес бяхме на консултация и ни биха ваксина.Порева малко в кабинета и се успокои.Вярвам, че всичко ще е наред, но ще го наблюдавам.Вие сменяте ли куул пача и на колко време?

# 401
  • Варна
Привет и от нас! Днес бяхме на консултация и ни биха ваксина.Порева малко в кабинета и се успокои.Вярвам, че всичко ще е наред, но ще го наблюдавам.Вие сменяте ли куул пача и на колко време?
Дано да не вдигне т. Ние обикновенно ходим по обяд на консултация и ваксина и като сложа кул пач,  вечерта преди къпане около 20ч го махам ако е леко топличък му слагам пак ако нищо  му няма не му слагам☺️✌️

# 402
Днес, моя приятелка, с която раждихме на една дата си е взела първото майчинство Naughty

# 403
  • Варна
За кърменето да позата е такава както лейла и зиреаел казват лягаш на ляво например и се вдигаш лявата еъка и снея подпираш,  бебчо да е на нивото на гърдата и с др. Свободна ръка  наместваш гърдата и обикновенно бебко заспива и аз тихомълком се изнизвами го оставям да си спи в същата поза на една страна  Simple Smile

# 404
  • Варна
Днес, моя приятелка, с която раждихме на една дата си е взела първото майчинство Naughty
Хихи да и е честито и с кеф да си ги харчи.. Ами ти нямаш. Ли превод..
Аз очаквам евентуално на 02.02 да имам превод на майчинство за половината януари... Надявам се да не ме пропуснат че утре съм и рожденник  да ми направят подарък 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт