ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 421
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Подкрепям всичко, което сте казали.
Норичка, май днес си ни рожденичка.  bouquet Да си жива и здрава, много обичана и много слушана. Пожелавам ти един прекрасен ден. Hug
Много ти благодаря  bouquet
Момичета имам гости сега ще ви чета и пиша по  късно
Черпя ви с виртуална торта 🎂🎂🎂🎂🎂
Хубав ден на всички  Hug

# 466
Норичка, да си жива и здрава!

# 467
Подкрепям всичко, което сте казали.
Норичка, май днес си ни рожденичка.  bouquet Да си жива и здрава, много обичана и много слушана. Пожелавам ти един прекрасен ден. Hug
Много ти благодаря  bouquet
Момичета имам гости сега ще ви чета и пиша по  късно
Черпя ви с виртуална торта 🎂🎂🎂🎂🎂
Хубав ден на всички  Hug

Честит празник 🎉🎉🎉

# 468
Ах, натискай я да спи повече през деня, съня му е майката и за бебешките нерви и за растежа. Щом й стига млякото, да не би да е жадна? пробва ли само водичка са дадеш? И с двете деца това ми е нак-тънкия момент, да го приспя в точноя момент. и в колата сме въртяли безцелно, в количката съм тръскала из вкъщи, само и само да спи. А за приспиване имах и още един трик с каката - гушвам я уютно както обича, залепям ухото й някъде около деколтето и почвам с едно дълбоко бааавно дишане, да усеща ритъма. Може и да примънкваш нещо ниско и монотонно. съчетано с клякане, клатене, заставане на челна стойка, работеща пералня. А това второто е способно половин час след като се е събудило от нощния сън да се размрънка, че й се спи, аз уважавам, да спи 10 мин още и се събужда съвсем друго кротко дете.

# 469
Норичка жива и здрава да си мила, много обичана и щастлива!
Chuby,така е много е кофти сигурно да си бебе зависимо от мама Hug
Точно от 2-3 дни се върти като пумпал Mr. Green те нали като хванат ново движение и е до откат Sunglasses

# 470
Момичета дадох на малката Нан да не беше го яла скоро и се оригна и повърна всичко на фоннтан идея от какво ? Може ли да е развила непоносимост към тоя вид храна ?Шоши намери някоя приятелка да дойде за малко да си играе с бебето ти да оправиш вкъщи спокойно да се изкъпеш ,гримираш изправи си косата като нов човек ще се почувстваш .  Опитай да и пуснеш музика не бебешка да е нещо на английски  ,но бърза мойта много обича.Дай и да си играе с играчки. Мен ми беше трудно в началото като имаше колики и не искаше да спи и плачеше до 4 .
А ти защо даде НАН?

# 471
Честит рожден ден, Норичка!
Аз яко ви оспамих днес, ама ето шефът се събуди, изчезвам - хубав ден на всички!

# 472
  • Варна
Шоши, знам, че е трудно скъпа, но всеки от нас си има своите трудности. На едни бебето плаче, на други не се изхожда редовно и т.н. И ние чакахме дълго нашето бебе (7 години), 3 ин витро опита и изпилени нерви, но накрая успяхме. Нали това искахме Simple Smile Като допълнение (Не че се оплаквам), но ние сме в чужбина и няма на кого да разчитаме. Не говоря езика и комуникацията с докторите ми е трудна, но благодарение на вас,интернет и майчиния инстинкт, се старая да се грижа за малкото човече. Моя мъж излиза сутринта и се прибира вечерта. Сама съм цял ден, а и кърмя на 3 часа, да не кажа 2. През нощта също се събужда. Нямам пауза по - дълга от 5 ч. Ти поне си поспиваш през нощта. Да не звуча като мръкнало, обожавам сина си и съм готова на всичко само и само да е щастлив. Това са изпитания и ние можем да ги преодолеем. Кураж и търпение  Hug  Hug Hug

# 473
Норичка ЧРД - да си жива, здрава и много обичана.  bouquet

# 474
Аз да се отчета, за два дена приключихме с тиквата Матилда Laughing Днес се запознахме с картофчето- Красен Laughing Ми Красен по ни хареса от Матилда, дааам женска му работа, от сега сме пристрасни към момците  hahaha

# 475
Chuby мерси весела е дано не грип ще звъна  . Нори честит рожден ден да си жива и здрава

# 476
Момичета, може ли линк към скоковете в растежа, обяснени подробно, че чисто физически нямам време да търся, а тези на които попадам се споменава съвсем на кратко.

# 477
Момичета, може ли линк към скоковете в растежа, обяснени подробно, че чисто физически нямам време да търся, а тези на които попадам се споменава съвсем на кратко.

http://www.biberonbg.com/info/plach.htm

# 478
# 479

Общи условия

Активация на акаунт