ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 856
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
Днес, моя приятелка, с която раждихме на една дата си е взела първото майчинство Naughty
Хихи да и е честито и с кеф да си ги харчи.. Ами ти нямаш. Ли превод..
Аз очаквам евентуално на 02.02 да имам превод на майчинство за половината януари... Надявам се да не ме пропуснат че утре съм и рожденник  да ми направят подарък 😁😁

Тц  Crossing Arms

# 406
Да точно както са обяснили момичетата правим и ние. Но на мен ми помага и пищният бюст де Blush, те вече гърдите ми се трансформираха от големи на дълги hahaha. Ако бебето е под нивото на зърното, може да се сложи под него възглавница или нагънато одеало, да се изравнят. Ние имаме една триъгълна подложка към матрака, за да спи леко по-изправено бебето и като е на нея, дори противоположната гърда мога да му подам (лежейки на лявата си страна да му дам  да суче от дясната). Това е за по-напреднали обаче Laughing а и бебето не трябва да е малко, че все пак може би съществува някакъв риск ако заспиш, да го затиснеш, ако заспиш.

# 407
  • Варна
Ееее... Добре де в четвъртък ще имаш.. ✌️✌️✌️✌️стискам палци
Аз мойте ги гледам в сайта на нои с пик и очаквам утре да видя ведомост ☺️

# 408

И аз ги съзерцавам чрез ПИК, и остатъка от болничният за януари нямам,щото счетводителката сгафила,уфффф Whistling

# 409
  • Варна

И аз ги съзерцавам чрез ПИК, и остатъка от болничният за януари нямам,щото счетводителката сгафила,уфффф Whistling
Ееее стига де.. Те тез счетоводителките изобщо не мислят... Много им се нервя... Аз се дразня че на 05.12.им представих последния си болничен и мислех че ще го вкарат декември да ми преведът някои лев за празниците да ама нееее... На 10.01 са ми го вкарали... Е на 17.имах превод на парите все пак за два месеца заминаха за секунди... Имало и по ужасни случай.. Стискам палци да ставаа по бързо ✌️✌️✌️😌

# 410

Ееее стига де.. Те тез счетоводителките изобщо не мислят... Много им се нервя... Аз се дразня че на 05.12.им представих последния си болничен и мислех че ще го вкарат декември да ми преведът някои лев за празниците да ама нееее... На 10.01 са ми го вкарали... Е на 17.имах превод на парите все пак за два месеца заминаха за секунди... Имало и по ужасни случай.. Стискам палци да ставаа по бързо ✌️✌️✌️😌

bouquet bouquet bouquet

# 411
  • Варна
Поли  Hug bouquet
Момичета я споделете давате ли на бебоците да гледат baby tv или др. Тв и как им се отразява (моята щерка от там научи английския една от първите и думи беше cake и red, и сега многоо думи казва на анг.) Simple Smile

# 412
Ние не гледаме ТВ вкъщи, но малкият се зазяпва по Starcraft състезанията, когато има шанс да е до мъжо Mr. Green

# 413
Норичка мерси, не знаех, че си адаш с щерката - да ви иляди името  bouquet
За ТВ адски много го зяпа, за това на ден не повече от час и го пускам като сме в хола, особено обожава Евроспорт, най-вече рекламите им, гледа като хипнотизирана

Момичета и аз имам превод за януари, за февруари и аз го чакам.

Zireael чела съм, че двигателният и говорния център в мозъка на бебето не могат да се развиват едновременно, а поетапно. За това деца, които прохождат по-рано, проговарят по-късно и обратното.
Моята е много подвижна, но пък не е по бърбореното, малко гука и късно прогука, даже бях почнала да се тревожа, сега е открила пищенето и много му се кефи. В началото съм я оставила да спи на долния етаж и нещо си върха на горния и тя се събудила и надава такъв писък, че направо си чупех краката по стълбите тичам долу, а тя се хили доволно.
По принцип масажите много помагат особено правени от про.  bouquet

# 414
Моя син проходи в края на 10м и не е спирал да бърбори от рано newsm78

# 415
На теб се е метнал hahaha hahaha hahaha

# 416
 Twisted Evil убавец Twisted Evil

# 417
Е нали за това писах, че съм чела ... Joy Joy Joy
Демек нямам личен опит като Поли  bouquet

# 418
Е нали за това писах, че съм чела ... Joy Joy Joy
Демек нямам личен опит като Поли  bouquet

А пък мъжо на 1.4м прохожда и са му мили вилици и лъжици да проговори(някъкъв стар обичай е). Демек малко нямат и логика тея книги. Бе мани ги кво пишат там,ептем ще те ошашкат ooooh!

# 419
Мойта щерка спи между нас и да ви кажа така ми е по-спокойно

Общи условия

Активация на акаунт