ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 397
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
И аз да не остана назад да си кажа Simple Smile моята голямата също проходи що годе рано 11-12 м. и е като латерна.
За спането - вече ми е трета година да не спя като бял човек, свикнах. Сега имахме един ударен растеж последните 4-5 дена. Кърмя, на всеки час, денонощно. Каката като не съм я кърмила и не знаех какво е, тя в скоковете увеличаваше дозата от шишето и беше някак по-лесно. Сега ми се видя тесен апартамента. Ама сякаш закрепихме, последната нощ съм спала повечко и се чувствам свежа свежа Simple Smile)) Някой беше питал за неспането - моят начин да се справя е с наваксване. Няколко дена като не спя и уикенда успявам до към 8-8:30 с бебето, мъжът ми оправя каката, закуска и ме чакат. Иначе през седмицата трябва да ставам да я оправям за детската ясла и няма как да се излежавам.
А да, с годините се научих да заспивам в момента, в който легна и затворя очи, за да не губя време. Рефлекс ми стана нощем Simple Smile)

# 421
  • Sofia, Bulgaria
уффф много гледа телевизия, старая се поне да е нещо подходящо. Предимно гледа по Бумеранг Одбодс, с едни космати човечета и даже вече ги пускаме от ЮТюб. Проблемът е че като погледа 30мин и се превъзбужда и започва да мрънка и плаче, но то и с топка да му дам да играе е пак така - незнам защо и аз

# 422
Мъжът ми е проходил на 8 месеца. Аз си правя сметки за море с дете в количка, а ако тръгне да щъка и той толкоз рано, не ми се мисли какъв екшън ще е, хаха Simple Smile

# 423
  Ами ще будя, няма как..... ooooh!от 12.30ч спи, събужда се на няколко пъти и пак заспива, ама последно от два часа не е мрънкала...На последното събуждане я кърмих малко в просъница...., ама нали и довечера трябва да се спи

# 424
Яде на три часа, значи определено сме в скок ... Зъбчета чакаме явно.
Мен само неспането ме скапва, добре че ММ помага иначе съм загинала ...  ooooh!

# 425
Оффф,ние пък утре сме на ваксина и от сега я мисля.Не толкова за ваксината,колкото че малката реве от лекарката и сестрата и се засинява.Миналата седмица едвам я облекох,за да си тръгнем.
За спането не мога да се оплача.Бебка си поспива.Тази неделя се събудих в 10 сутринта.Чак главата ме болеше от спане,но ММ я гледаше сутринта.Баткото и той си беше поспалив.
Днес видях,че са ни тръгнали двете долни зъбчета.Още не са пробили кожата,но се виждат.

# 426
Оффф,ние пък утре сме на ваксина и от сега я мисля.Не толкова за ваксината,колкото че малката реве от лекарката и сестрата и се засинява.Миналата седмица едвам я облекох,за да си тръгнем.
За спането не мога да се оплача.Бебка си поспива.Тази неделя се събудих в 10 сутринта.Чак главата ме болеше от спане,но ММ я гледаше сутринта.Баткото и той си беше поспалив.
Днес видях,че са ни тръгнали двете долни зъбчета.Още не са пробили кожата,но се виждат.

Синдром на бялата манта Embarassed Нашето педи и сестрата свалят мантите при ваксини,не знам това дали помага bouquet

# 427
  • Варна
Нашето педи е с престилка но ни преглежда и заминава и след това идва сестрата и ни тегли мери ала бала и накрая вече ваксина и се изнася веднага.. Той още не ги е запомнил или ддз не им обръща внимание хах
 Пп: има кабинет и отделна стая за бебешки консултаций на един етаж са но през 4 стаи ние сме в края на коридора и там няма никои което е хубаво Simple Smile

# 428
Устина, значи скоро ще се покажат Simple Smile

# 429
Нашето педи и ги бие след консултация и въпреки, че е възрастна е такъв змийски език, че бамбина докато ревне и вече всичко е приключило. Не е натрупала лошо впечетление.
Но ако при твоята сестрата винаги и е причинявала болка за съжаление пак ще плаче. Предупреди ги да внимават и да са по-нежни
Успех  Hug

# 430
  • Варна
Лека нощ момичета, и нека всички поспим  Hug🌛

# 431
Момичета, намирам се на много лошо място психически! Днес казах на 3 месечната си дъщеря, че я мразя. След като години наред се борихме за да я имаме, след безбройни болезнени и скъпи манипулации, след толкова молби и инвитро процедури. И сега, когато я има, аз и казах, че я мразя! Чувствам се като най-ужасната майка на света! Иде ми да си изтръгна сърцето и да го изям!
Детето ми е ревливо. Ама не просто ревливо - тя реве винаги когато е будна. От раждането си. Не! От по-рано! Дори на последната фетална на 4Дто на снимките беше с плачеща физиономия. Реве преди ядене, по време на ядене, след ядене... Такива екстри като масаж и гимнастика са абсурд! Просто тя винаги реве. Последните дни е започнала да спи от 12 вечерта до 12 наобяд. Та не смея да се оплача на тоя етап от безсъние. Но като се събуди... О, Боже като се събуди Ада слиза на земята и се започва един безконечен рев с 2 паузи от по 30 минути. През деня не спи ВЪОБЩЕ. Реве. Иска единствено на ръце, но не само на ръце, а и да си прав, но не само да сме прави, но и да клякаме. Цял ден съм права и клякам със седемкилограмово бебе. И то реве. Не, не реве, а се дере! И аз днес и казах, че я мразя. Стигнах почти дъното психически, а и физически. Мъжа ми работи на смени, а и отделно имаме бизнес и върти и него, та време няма, а когато има, помага, но какво са 2 часа на фона на 24 часа. Единствено майка ми успява да се справи, а сега тя лежи със счупен таз на дивана, та и нея обгрижвам. Свекървата хич не може да се справи, и при нея хайванчето съвсем прави кризи. Днес ядох нещо, помня, че натъпках нещо в устата си, но не помня какво. Вода не съм пила. Нямах време. Къпах се преди седмица, подмих се преди 2 дни. Днес трябваше да избирам дали да изкъпя нея, или да се измия. Избрах нея. Гнус ме е от себе си. Като изляза, не ми се прибира. Стоя си в колата. С часове. Успокоявам се с факта, че и комшията си седи в колата, че неговото бебче е с 10 дни по голямо. Сигурно и то реве. И си седим по колите. Само да не се прибираме. Чувствам се ужасно. Гузно ми е за нещата, които изпитвам. Не е редно. Не я мразя! Обожавам я!
Най - ужасната майка на света...
Просто исках да споделя. Сори за отрицателния пост, ама няма на кой да кажа...

# 432
  • София
Шошии, мила  Hug Извинявай, ако не е била това целта ти, но се посмях здраво на поста ти, и мисля, че имаш силата да не губиш чувството си за хумор дори в критични ситуации  Heart Eyes
Кристи, мерси за отговора  bouquet Добре си звучат условията.  Heart Eyes  Заспивам  Party

# 433
Шоши, не си най-лошата майка на света, повярвай ми. Просто и ти си човек - и ти имаш чувства и нужди. Пробвай различни начини за успокоение - приложи методите на Крап - повиваш, слагаш настрани в ръцете си и пускаш примерно аспиратора в кухнята, ако кърмиш давай гърда, ако и така не става извеждай в количката на балкона, сега го дават и по-меко време, можеш да я вземаш с теб в колата и просто да се возите, бебетата много се успокояват така. Всичко е период и ще отмине.  Hug

# 434
  • Варна
Шоши спокойно това е хубаво че си изля чувствата пред нас нали за това сме тук  да  споделяме и да си помагаме!!!  Определено  не си лоша майка а си човек.. Изморен и изтощен това е нормално и на мен ми се е случвало особено сега едното реве истерично защото иска нещо си бебето се стряска от рева на кака си и започва да реве неутешимо и стресирано от нейните писаци.. Аз сама.. Кого първо да успея да успокоя незнам  и от нерви и безсилия започвам да крещя млакнете мразя ви  отвратителни  сте.. Те естествено не ме слушат а камо ли разбират но на мен ми олеква после си ги гушкам и забравяме, за случката... На всеки се случва надявам се ревливият ви период да свърши скоро а до тогава си намери отдушник.. Тук сме  Simple Smile  хубав и спокоен ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт