моята голямата също проходи що годе рано 11-12 м. и е като латерна. За спането - вече ми е трета година да не спя като бял човек, свикнах. Сега имахме един ударен растеж последните 4-5 дена. Кърмя, на всеки час, денонощно. Каката като не съм я кърмила и не знаех какво е, тя в скоковете увеличаваше дозата от шишето и беше някак по-лесно. Сега ми се видя тесен апартамента. Ама сякаш закрепихме, последната нощ съм спала повечко и се чувствам свежа свежа
)) Някой беше питал за неспането - моят начин да се справя е с наваксване. Няколко дена като не спя и уикенда успявам до към 8-8:30 с бебето, мъжът ми оправя каката, закуска и ме чакат. Иначе през седмицата трябва да ставам да я оправям за детската ясла и няма как да се излежавам.А да, с годините се научих да заспивам в момента, в който легна и затворя очи, за да не губя време. Рефлекс ми стана нощем
)
от 12.30ч спи, събужда се на няколко пъти и пак заспива, ама последно от два часа не е мрънкала...На последното събуждане я кърмих малко в просъница...., ама нали и довечера трябва да се спи