ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 385
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна

Вашите бебчета плачат ли докато пръцкат? Защото нас май много ни боли!  Sad

Ние се кривим пищим и понякога заревава а понякога така пищи все едно го колят.. Гъне се и аз му потупвам коремчето и започва да пръцка ли пръцкаа.. И му олеква такава сладка физиономия прави хаха Crazy Party

# 616
Аз ви казах, че ще го гледам тоя Фликр като индианец пишеща машина... сега как аз да кача нещо....има да се мъча.
Та дано поне снимките от телефона да са jpg, че иначе не знам какво ще правим.  newsm62

# 617
  • София
   Мисис, ти кърмиш ли? Аз имам само болки като преди цикъл и до там.... newsm78
   Честит 4-ти месец Chuby! И аз го чакам, ама има още 8 дена!  Laughing
   Вашите бебчета плачат ли докато пръцкат? Защото нас май много ни боли!  Sad

leila16 Уви, не кърмя. Това е втори цикъл. Много, много болезнен беше преди раждането. Сега се усетих по лек дискомфорт и .. "май е началото на месеца?..".

Нали казват, че е нормално да дойде до към 8-9 месеца... newsm78

Пръцкането преди беше точно с рев, но помагаха масажите. Вече няма нужда. Справя се сам, без мъка вече. Понякога  и аз натискам малко коремчето, той се напъва в този момент и нещата се получават.

След ядене обаче винаги плаче докато се оригне. Първо мислех, че е от храна, недостиг на храна, колики.. но си е въздух.

# 618
  • Варна
и
Аз ви казах, че ще го гледам тоя Фликр като индианец пишеща машина... сега как аз да кача нещо....има да се мъча.
Та дано поне снимките от телефона да са jpg, че иначе не знам какво ще правим.  newsm62
Лид лесно е но снимките от тел не са в jpeg Формат но от Google play  напиши jpeg и първата  програма която ти излезе е за преобразуване тегли и ги оправяш
А за фликър аз си изтеглих мобилното приложение и е много  лесно Simple Smile   Hug

# 619
  • Варна

След ядене обаче винаги плаче докато се оригне. Първо мислех, че е от храна, недостиг на храна, колики.. но си е въздух.
И при нас е така реве и е неспокоен,  крив докато не се уригне да изкара въздуха 🙃

# 620
krassi14  Аз в facebook съм абонимирана за една група бебешко меню 4-12 м има и от 12-36 слагат много рецепти. Само дават много био неща, какво мислите за това вие ?

# 621
  • Варна
krassi14  Аз в facebook съм абонимирана за една група бебешко меню 4-12 м има и от 12-36 слагат много рецепти. Само дават много био неща, какво мислите за това вие ?
А колко са био... Малко ми е ала бала.. Ако е гледано в Родопския балкан на някои парцел със чиста почва без пестициди и др.. Може и да е био но се съмнявам

# 622
  Аз се чудя този чай, който даваме уж против колики, дали не засилва газовете ... newsm78 и дали да не давам вече чиста вода

# 623
  • Варна
 Аз се чудя този чай, който даваме уж против колики, дали не засилва газовете ... newsm78 и дали да не давам вече чиста вода
Възможно е.. Пробвай с водица да видиш как ще е и щв кажеш за инфо Hug

# 624
Норичка, при мен са jpeg от телефона, но от мобилното приложение не можах да направя албум и май са влезли в твоя.

# 625
  • Варна
Норичка, при мен са jpeg от телефона, но от мобилното приложение не можах да направя албум и май са влезли в твоя.
Хихихи 😁😁😁

# 626
Я някой да каже има ли снимка на пюре, моля ви, че се изнервих на тоя Фликр .

# 627
 Peace  Ок, Норче, ще споделя

# 628
  • София
Я някой да каже има ли снимка на пюре, моля ви, че се изнервих на тоя Фликр .

Мне. Искаш ли да направя албум?

# 629
И зайчето примрънква като и се пръцка. Даже приплаква понякога ако е по-сериозно положението. Обикновено масажът помага или като постои по коремче. Друго което правя ако е минало достатъчно време след хранене е да "кара колело" - сещате се...движението с крачетата.
Охх и на мен този фликър ми е тъмна Индия ама се захващам да го разучавам Thinking

Имам питане. Има един албум public и във него се виждат снимките на пюретата от lid, както и снимки на бебешоците от друготе албуми. Това означава ли че са публични и всеки може са ги види? newsm78

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 21:10 от Bubchence

Общи условия

Активация на акаунт