ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 375
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Чувствате се жегнати от мнението ми и реакцията ви е правилна, защото независимо от всичко обичате силно децата си и треперите над тях. Искам да прочета тя колко ще е жегната. Не мисля да отминавам подобни постове, прекалено опасно е. А и честно казано ме отвращават.
Аз не мога да разбера защо винаги се чувстваш длъжна да даваш оценки или да класифицираш нещо/някой?! Коя си ти, че да определяш дали нашата реакция е правилна и защо? Коя си ти, че да провъзгласяваш някой пост като опасен? И ако Бени е заета, та не влезе да реагира, значи не е жегната и ти си права? Ми не, не си  Crossing Arms

# 661
На мен с второ не ми е по лесно,даже напротив..,но,поне знаех какво ме чака.
Чуби,значи ако Бени не се почувства жегната..Край..Публичен линч..Големи глупости са това (и само да вметна , че подтисканата агресия е много по опасна)
Твойте постове от преди 2-3месеца никой не ги коментираше по този грозен начин,нали!? Напротив!Ако си на мястото на Бени как ще се почувстваш?Бъди по толерантна Peace
И черпя с виртуална шоколадова(Кристи)торта,че днес съм именичка. Hug

# 662
Честит имен ден, мила  Hug Здрава, щастлива и обичана!

# 663
Честит имен ден, Шо! да ти е живо и здраво името. И аз ви черпя всички със страхотна шоколадова торта, с която наши приятели вчера ни поканиха да им кумуваме септември месец. Във формата на куфар е, защото знаят, че сме пътешественици.
Чуби, Бени не е длъжна да се оправдава пред който и да е за емоциите, които преживява. Ние тука не сме ничии съдници.

# 664
Честито и здраво да ти е името Hug
П.С. Прекаленото сървфиране и вманиачване в нет пространството, води до неотключени ментални отклонения. И да добавя,тва copy&paste и аз го мога.....  ooooh!

# 665
Леле, Chuby  Shocked  Наистина ужасно изказване. Аз лично долавям голяма доза хумор в поста на benny.
 Все пак сме тук за да се подкрепяме и да споделяме.Подобни изказвания не помагат на никого. Naughty

# 666
Мерси мили момичета! Hug Hug Hug Да ви се връща Hug

# 667
  • Варна
Леле, Chuby  Shocked  Наистина ужасно изказване. Аз лично долавям голяма доза хумор в поста на benny.
 Все пак сме тук за да се подкрепяме и да споделяме.Подобни изказвания не помагат на никого. Naughty
И аз долавям хумористичната страна
Шо честит имен ден и нека името ти носи много късмет  Hug  bouquet Hug

# 668
И аз долавям хумористичната страна
Шо честит имен ден и нека името ти носи много късмет  Hug  bouquet Hug
Мерси много Hug

# 669
Мислех дали да пиша по въпроса и реших, да пиша. Пък, който ще да се обижда, жегва и тнт.

Това, да кажеш на една майка, която очевидно преминава през труден период и най-вероятно се касае за следродилна депресия, да си даде детето за осиновяване.... Sick

Следродилната депресия е сериозен проблем, който доста често е подценяван, а не са единични случаите, в които жената, преминаваща през това състояние, е обект на неразбиране и дори подигравки от най-близките си - кво толкова е станало, нали си седиш вкъщи по цял ден, стига мрънка и тнт.
Просто в БГ, ако не ти е паднал крак и не кървиш обилно от главата си, не смятат, че имаж нужда от помощ.

С първото си дете преминах през точно същото. Когато ревеше по цели нощи, ревях и аз със него и нареждах, кой ме е бил по главата да го раждаааам, не го щаааа да млъкнееееее... Исках просто да се махна някъде далеч, да исках си стария живот и тнт.
Благодарна съм на Господ, че произхождам от семейство на лекари и ми се обърна внимание навреме. Съпругът ми също беше до мен, неотлъчно. Ходих на психолог и не ме е срам от това.

Този период беше около 2-3 месеца и ми беше кошмар.
В такъв момент, младата майка няма нужда от упреци и обвинения, а от подкрепа, разбиране или просто някой да стои до нея, докато тя реве и си нарежда, без да й казва колко смотана и тъпа е и как не става за майка.

Шо, честит имен ден! Бъди жива и здрава!

# 670
Мечтая си за деня, когато ще вляза в тази тема и ще прочета как някоя майка е щастлива да бъде такава, как обича да се грижи за детето си и да сподели нещата, които я правят щастлива да бъде майка.
В последно време единственото , което чета тук е само мрънкане, оплакване и мечти за стар живот ...
И по-лошото е, че тук това очевадно се толерира, което намирам за доста гадно.

Пош следродилната депресия е нещо, което кара човек да се срамува. Защото и в най-черните си моменти съм се срамувала. И това, което ме извади от състоянието е, не да се толерира подобно отношение, а обратното. Всъщтност, това което ми помогна най-много бяха именно постовете на други майки, които пишеха за децата си с любов и щастие.

А това тук започна твърде много да липсва. Може би е време да се споделят моментите, които ни правят щастливи. Аз винаги мисля за тях когато ми стане тежко и това много помага.
Обратното, толериране на желание да не се грижиш за бебето не помага никак.

# 671
Честит имен ден Шо  bouquet
Много кофти тема сме захванали.Няма майка ,която да не си обича детето и да седи и да пише по форумите и да се интересува от него.
Всеки има моменти на изтрещяла е и има нужда да изпусне парата.После става по-зле,когато детето порастне и започва да прави бели,да се тръшка и реве за глупости.Имала съм моменти ,в които баткото така ме е ядосвал,че съм се затваряла в другата стая докато ми мине яда само и само да не го напердаша едно хубаво.Обичаме си децата,но наистина има моменти,в които могат да те искарат извън равновесие.

# 672
Ама Chuby, като не ти харесва какво и как се пише, какво правиш тук? Форум голям, теми бол. Все ще намериш съмишленици и по-добри майки от нас  Peace

Всеки ден благодаря на съдбата, че ме дари с това дете. Плача и се усмихвам, когато го гледам, защото нямам думи да изразя това, което чувствам. То ми е най-голямото щастие на света. Но дали ми е целият свят? Категорично не. Всичко се и ще се върти около него, но никога няма да бъде моята мания.

# 673
Ама Chuby, като не ти харесва какво и как се пише, какво правиш тук? Форум голям, теми бол. Все ще намериш съмишленици и по-добри майки от нас  Peace

Всеки ден благодаря на съдбата, че ме дари с това дете. Плача и се усмихвам, когато го гледам, защото нямам думи да изразя това, което чувствам. То ми е най-голямото щастие на света. Но дали ми е целият свят? Категорично не. Всичко се и ще се върти около него, но никога няма да бъде моята мания.
Абсолютно!

# 674
Споделям на 100℅ написаното от Кристи. Не съм от майките, чиито живот детето е осмислило. Моят живот и преди него си имаше смисъл и беше хубав, просто сега е още по-хубав и пълен. Фиксирането и вманиачаване обаче са друго нещо.
Тук никой не е на сила, ако на някой не му допада, да не влиза. Щом не ти е приятно и не сме достойни за майки-героини...

Общи условия

Активация на акаунт