Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 996
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • Сливен
Питай,че то в наше "село" не знам колко са в час.Сега се сетих,че в петък съм на едндокринолог ако не забравя ще го питам.
Мисля,че днес усетих бебчо,не съм сигурна едно такова като трепкане или тупкане в долната част на корема.

# 496
Пие се по схема, в зависимост от дозата. Ако е 100 или нагоре, е на два приема, два часа от кърмене.

# 497
  • В сърцето на любимия човек
Аз пия Л-тироксин и кърмя 2 часа след приема му. Даже в родилното ми се караха, че не го бях пила, защото ако ТСХ се качи, кърмата може да намалее и дори спре.

# 498
Аз днес свърших добра работа - взех си документите от БХС и отидох при др Петрова. Направи забележка, че досега не съм пускала ТСХ или други изледвания, но като чак другия вторник започвам с жк не знам какви точно. Др Стаменов нищо не ми е назначавал. Та... Погледна ми и щитовидната жлеза на видеозона - вс е наред там. Огледа ми вътрешните органи - бъбреци, жлъчка, стомах - имам си гастрит и ми предписа няколко илача. Дано има ефект.
Малко се притесних обаче, за БХС и ФМ - на документа е отбелязан пулс на едното бебе 155, на другото 159, в долната част от графиката са... Спомням си, че по време на прегледа, докторката каза, че всичко е наред с тоновете. Пусти цифри, трябва ли да се вторачвам в тях?  newsm78

# 499
Може би, бебоците са спинкали в онзи момент.

# 500
Clear, не се притеснявай с времето пулсът спада. Ние почнахме от 177 в началото, на ранния скрининг беше около 155 по спомен, а последно под 150.

# 501
И аз веднага разрових и проверих, че от 12 седмица нормите са между 140-160, но пуста графика... започват притесненията, не че са спирали!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 18:51 от Clear

# 502
Супер си е този пулс.

# 503
Добро утро момичета . Да се похваля носщеш в 24.10 часа станах мама на един юнак Ивайло 3.650 и 51 сантиметра. Не съжелявам че избрах нормално да родя , стана много бързо и лесно дори не съм очаквала.

# 504
Честита радост!Да ти е жив и здрав Ивайло, много да ви радва.

# 505
Честито  Hug

# 506
Честито, Тонита! Да ти е много здрав юнакът и много много да ви радва!  Hug

# 507
tonita235, честит малък принц baloni Нека бъде много здрав, щастлив и успешен в живота.

# 508
  • София
Честито, Тонита. Да ви е жив и здрав малкия Ивайло.  Hug

# 509
  • София
Честито на мама Тонита Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт