Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 976
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Електра, честита радост! Heart Eyes

# 526
Благодаря ви на всички Hug
Кристи, да в Надежда. Във вторник ме приеха, но ми изтекоха водите вечерта. Щях да раждам нормално, но 15 часа не започнаха по-чести контракции, а тоновете на бебето се влошиха и Личева и Димова ми направиха секциото. Имаше една страхотна анестезиоложка - мисля че Сърбиянова беше. Възхитена съм от нея и изобщо от целия екип.
Енчев също беше в залата Laughing

# 527
  • В сърцето на любимия човек
Честито на Тонита и Електра  bouquet Да са живи и здрави малките съкровища и много да ви радват   Hug

Електра - не се притеснявай, Йоан също се роди с инфекция, въпреки че водите ми не бяхга зелени. Беше 5 дни на антибиотик и левкоцитите му влязоха в норма. Търси акушерка Кирова, за да ти помогне с кърмата. Ако си на антибиотикнесъвместим с кърмене трябва да се цедиш, за да я стимулираш.

# 528
Това с Енчев ме уби! Да не кара втора специалност Joy

# 529
Кара той, стоеше и зяпаше Mr. Green
Аз имам антибиотик, да, мисля че уназин споменаха.

# 530
Тя и Тихомирова в началото така стоеше и зяпаше и сега пациенти поема! Да няма скоро д-р Енчев "АРТ-а е другото име на красотата" Joy

# 531
А аз реших, че е заглаждал разрезите  Wink

# 532
Електра честита радост и бързо да се оправяте с бебока.

# 533
Честито щастие, Електра! Бъдете живи и здрави цялото семейство.

# 534
Честита радост Електра! Радвам се от сърце за Вашето щастие!

# 535
  • София
Електрааааа,  честито сбъднато огромно щастие, мамо. Бебчо ще се справи, той е боец.

# 536
  • От Луната
Сигурно пропускам нещо! Кой е д-р Енчев? Онзи с пластичната ли е?

# 537
Електрааа, честит Калоян  bouquet леле каква изненада, а до онзи ден разправяш, че май ще преносваш. Най - важното е да сте здрави, на теб бързо възстановяване, бебчо да се храни добре и бързо да порасне. Герои сте, много ми стана приятно Hug Heart Eyes baby_neutral Heart Eyes

# 538
  • Сливен
Електра,честито и от мен.Бързо възстановяване  на теб и всичко да е наред с бебчо.Калоян е страхотно име.

# 539
Сигурно пропускам нещо! Кой е д-р Енчев? Онзи с пластичната ли е?
Да Laughing

Общи условия

Активация на акаунт