Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 973
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Електра, честито щастие. Така се зарадвах, чак се просълзих. Бързо да се оправя малкия Калоян!  Hug  Hug Hug
Кристи, Амини, разсмяхте ме с този д-р Енчев, момичета.  Party

# 541
Честит бебок, мила Електра. Много се радвам за вас! Стискам палци малкият бонбон бързо да стане здрав и голям и всичко да бъде наред. Много прегръдки и за двама ви.от мен  Hug Hug Hug

# 542
Вярвай, вярвай! Моят сега се опитва да лази, а преди една година се тръшках ще чуя ли сърце или не  Heart Eyes

# 543
Стига де Кристи, толкова малко бебе и вече да лази  Shocked Много е напред Мушмул, много  Heart Eyes

# 544
Честито на мама Електра, всичко ще бъде наред с малкия сладур, ще навакса с грамчетата и ще радва мама и тати  Hug.

# 545
Стига де Кристи, толкова малко бебе и вече да лази  Shocked Много е напред Мушмул, много  Heart Eyes
Опитва се  Simple Smile Вдига дупе, седи на лицева опора, придърпва се напред. Ама координацията си му куца, така че скоро няма да е съвсем лазене  Simple Smile

# 546
Юнак си гледаш ти, Кристи Wink. Браво на него! Wink

# 547
Мхм, и рамото ми така казва  Mr. Green

# 548

Честито на всички родили вече. Бързо възстановяване и по- малко безсънни нощи!

И тук да се разпиша. Още съм три в едно, бях на колани. Номер едно е 2600, номер две е 3100, води в норма, тонове също, контракции не засече машинката.  Имам дата за секцио, ако издържа до 38 седмица, де. Имам чувството, че пъпа ми ще се отвори и ще излезе всичко от там. Минах и през мерки и теглилки за мен, кръвно- ок, качила съм 14 кг до сега. Рапорт даден! Grinning

# 549
Mariana, браво!!!

# 550
Мариана, браво на това се казва отличничка. Mr. Green
Кристи, явно че с Мушмул добре тренираш ръце и рамене. Mr. Green Да е жив и здрав а за другото все в даден момент ще мине. Heart Eyes Mr. Green Whistling

# 551
  • От Луната
Мариана, герой си! Браво!

Кристи, в Надежда и тази надежда ли ще оправят вече ... Охх ше падна. Надежда ще има за всеки. Хаха дано само не са в един коридор... Че някоя силиконова мадама може да пострада Grinning

# 552
  • гр.София
Честито на мама Тонита и мама Електра bouquet Да са живи и здрави и скоро да се радват дечицата в къщи Hug

# 553
Електра, честито сладко бебе!  Бъдете най-вече живи и здрави!  Hug

# 554
Мариана, браво, какви големи бебчета за близнаци си отглеждаш, пу, пу. Аз стоя и гледам моите малко над 3 кг. и не мога да повярвам, че хората раждат и по 4кг. и по 5кг.

Общи условия

Активация на акаунт