Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 905
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Клеър, и аз съм така с течностите, но започнах да разнасям  с тубичка  , където и да ходя тя с мен, за да ми напомня да пия, така стигах и над литър на ден, иначе ако чакам да ми дойде желание , за да пия няма да се сетя цял ден.

# 691
  • София
Клиърче, в случая това RDW няма никакво значение. Очевидно нямаш анемия, а то е важно при анемия (както всички други еритроцитни индекси - MCV, MCH ...)
Понякога има лъжливо повишение на RDW от самия антикоагулант, който по принцип се използва при изследване на ПКК. А и до колкото си спомням твоето беше една идея над горната граница.
Не знам как изглеждаш, но креатинина нормално е малко по-нисък при по-дребни и грацилни жени.
Айде сега пий си водичката и спри да се тресеш за глупости, щото вече мина 12 седмица и мушмороците вече всичко усещат. Ако искаш да не са нерваци като се родят, ще трябва да се кротнеш ти сега  bouquet

# 692
Jeran,  Clear, как изкарвате момичета без да пиете вода.  newsm78 Аз съм на 3-4 литра всеки ден, не знам какво бих правила ако не пия вода... направо ще си се строполя на земята тихинко и кротичко.  hahaha

# 693
  • София
За бой са.
Клиърчето както сега реве, че й бил нисък креатинина (което изобщо не е така), надявам се няма после да почне да реве, че е висок (малко да те стресна Wink )
Пийте вода, щото тия бъбреци се затлачват

# 694
Нандин,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 695
Нандин, ти си просто страхотна!  Hug
Много благодаря за разясненията и информацията. Иначе да, 55кг - всички др като ме видят казват, че съм грацилна.
За водата взех мерки веднага. Аз се притеснявах, че зради неяденето ще имам проблеми, а то какво се оказа.

# 696
  • От Луната
Аз съм жив пример... Камъни, утайки, пясък ... Добре че имам кротко бебе и имах само една лека криза.
Сега като го гледам, се чудя къде се е събрал милия...

# 697
  • София
Клиърче, както обичам да се шегувам - едни гледат на кафе, други на карти, трети на боб... аз гледам на кръв и урина и мн. познавам Wink

# 698
Клиърче, както обичам да се шегувам - едни гледат на кафе, други на карти, трети на боб... аз гледам на кръв и урина и мн. познавам Wink
Хахахахха великоооооо

# 699
  • София

Много е добро това изказване. Joy Hug

# 700
Момичета, на 2ри март се роди нормално нашият прекрасен Александър!!! Тежи 3100 и е 48 см. Всичко мина страхотно. Не съм и предполагала, че ще справим с него така. Дадоха ми малко.упойка на разкритието. После последните напъни въобще не боляха. Имам някое друго рязкъсване, но като цяло всичко.продължи.около.7.часа. Въобще.не мога да се оплача. Блсгодаря ви за невероятната подкрепа през тези 9 м  Hug bouquet

# 701
  • От Луната
Зози, честит син! Много здраве и щастие да има в семейството ви.
Ти си герой! Бързо възстановяване и приятни първи мигове заедно!

# 702
  • Стара Загора
Честито, Зози! Много здраве и щастливи моменти с малкия Алекс!  bouquet
Аз да попитам вече родилите мами, които пият еутирокс или ел-тироксин, за болницата, веднага след раждането същата доза ли си носихте или по-ниска, щом ТСХ пада след раждането.

# 703
  • От Луната
Тани, аз ще си допия блистера. И после ще си мина на старата. Имам 10 таблетки от 75 и после минавам на 50. След 30дни ще го изследвам.

# 704
Честито, Зози! Да ви е жив и здрав Александър! Бързо възстановяване и много прекрасни мигове заедно! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт