Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 918
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Честита баба Марта , весели засмени бели и червени . На родилите мами здрави бебчета ,а на не родилите леко и безпроблемно раждане .

# 676
Честита Баба Марта!
Много здраве и щастие за всички! Hug Hug

# 677
Момичета, връщам се точно от клиниката. Днес ми зачестиха контракциите и са придружени с менструални болки. Понасят се, не са много силни болките, но аз съм и с висок праг на болката и затова решихме да отидем до болницата. Имах и едно.малко светло.черввно петанце кръв на бельото. Но там на място.казаха, че е нормално. Щом е само това не било повод за прирютеснение. Може днес или утре бебок да реши да излиза. Казаха ми ако се засилят контракциите да идвам. Някакси не съм сигурна точно какви трябва да са контракциите. Някой може ли да.ми обясни, че съм като абориген.

# 678
За разкритие не те ли провериха? Някои жени с не толкова силни контракции правят голямо разкритие, други - с много силни едва 2-3 см. Аз стигнах само до 3см.и ме срязаха, усешах ги като силна болйа в кръста.

# 679
Провериха ме, казаха същото като моя лекар вчера -1 см някъде е разкритието.

# 680
  • В сърцето на любимия човек
Аз бях с регулярни контракции на 4-5 минути и нулево разкритие когато прецениха, че няма да дочакам плановото секцио.

# 681
Ами и мойте бяха днес според уреда на 3,5 , 4 или 5 мин. Сега съм у нас и ми се струва, че са също на около 4-5 мин. Менструационни болки ниско долу, в кръста и така леки топли вълни заедно с болките и после отпуска. Чудя се дали довечера просто да не отида пак или да чакам. Но не знам какво точно да чакам.

# 682
  • В сърцето на любимия човек
По-добре отиди довечера пак  Peace
Иначе на мен ми бяха казали или при регулярни контракции на 5-7 мин или при изтичане на водите (което се случи първо) да тръгвам към болницата.
Но аз бях с планово секцио и имах сериозни контракции още в 22гс

# 683
Честита, Баба Марта! Всички вие да сте здрави, бебенцата също, както и всичките ви близки!
Ние бяхме в болница, с бронхиолит, слава на Бога малкия вече е здрав, но не се размина без антибиотик. Чета, чета и не мога да ви смогна! Напълнили сте темата с прекрасни новини! Честити ви рожби, момичета! Да са здрави, силни и приказно щастливи! Няма да ви изреждам поименно, за да не пропусна някой, вие си знаете, кои сте  Grinning На останалите, да си чакате реда, здрави и щастливи!

# 684
Зози, чакаме те утре тогава с хубави новини! Стискам палци всичко да мине плавно и безболезнено.
В крайна сметка моите изследвания наистина показаха лек проблем. Много съм дехидратирана, което хич не е добре за кръвотока, но разчертах една бутилка с план програма за деня!  Mr. Green

# 685
Сали, бронхиолитът е гадна работа, добре, че бързо се е оправил!

Клиър, кое каза, че е проблем? Стана ми интересно.

# 686
  • София
Хемоглобина, на който всички се радвахте, говори за дехидратация и от там хемоконцентрация.

# 687
Не ми обясни. Каза ми мин 2л течности, а аз да си призная не приемам много течности по принцип и така си остана.  Tired

# 688
Хемоглобина, на който всички се радвахте, говори за дехидратация и от там хемоконцентрация.
Това не го знаех, благодаря  Simple Smile

# 689
Интересно! Явно и ниския креатинин или високия RDW в комбинация. Не разбирам... но понеже комуникирахме чрез вайбър, не попитах за подробности. Слушам и изпълнявам!

Общи условия

Активация на акаунт