Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 923
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Креатинина е 55 (реф. 58-97)
RDW е 14,8 (реф. 11,5-14,5)
Кристи, сега ме "шамаросай" хубаво и ме свали на земята! Не съм вярвала, че ще се вманиячавам във всяка цифра, не ми е присъщо и винаги съм била спокойна и трезво мислеща.  Blush

# 661
Това RDW изобщо не се гледа самостоятелно, трябват хемоглобин, еритроцити, железа и прочее.

# 662
Хемоглобина е 148 в норма. Спирам! Върнахте ме сред НЕлудите! Затова и споделих, сигурна бях, че всичко е в главата ми...  Heart Eyes

# 663
Креатинина е 55 (реф. 58-97)
RDW е 14,8 (реф. 11,5-14,5)
Кристи, сега ме "шамаросай" хубаво и ме свали на земята! Не съм вярвала, че ще се вманиячавам във всяка цифра, не ми е присъщо и винаги съм била спокойна и трезво мислеща.  Blush
Позна  Mr. Green
Нандин е писала, сега и аз ще повторя - референтните са друга бира, не ги гледай. Креатининът си ти е съвсем в норма - http://www.perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/Creatinine.htm

А с тоя хемоглобин, предизвикваш черна завист сред 90% от бременните  Joy

# 664
  • От Луната
Честита баба Марта!
Много здрави бебета и родили мами на термин!

# 665
Честита Баба Марта, здрави мами и бебета по термин ви пожелавам Simple Smile

Клиър, хемоглобинът ти е супер. Аз започнах със 132. Да не се шашкаш, ще започне да пада. Като преценят ще ти изпишат железен препарат. На мен ми изписаха чак като падна на 115 Wink После така хубаво се вдигна от него, че и след секциото беше добре. Левкоцитите също през цялото време варираха от 11 до 15. Всичко ти е идеално Hug

# 666
Честита Баба Марта bouquet Засмени бузести бебета на престоящите нови мами и много слънчеви разходки на останалите Rolling Eyes
Клиърче, свиквай с изследванията, че повечето неща са все извън релсите по време на Б. Ако си имаш лекар, на който вярваш просто разпечатвай, прибирай и забравяй за тях докато не ти ги коментира Wink А с този хемоглобин направо си за "изяждане"  Mr. Green Аз през живота си не съм имала такъв  Shocked Макар че не мога да се оплача, държах нормалните си стойности до скоро, но може би заради Б6 и Б12.

# 667
  • Сливен
Честита Баба Марта!Да сте бели и червени,весели ,засмени.
Много здраве момичета,на вас и вашите семейства.

# 668
Честита Баба Марта, момичета! Вдички мама и бебоци да са много много здрави Simple Smile).

Клиър, супер са ти показателите. Няма повод за притеснение. Малки разминавания никога не са проблем. Има ги и при небременни, пък какво остава при бременни Wink

# 669
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и щастливи! Пухкави бебчета с червени бузки!
Благодаря ви много за съветите. Знаете, че са безценни и страшно успокояващи.   bouquet

# 670
  • София

А с тоя хемоглобин, предизвикваш черна завист сред 90% от бременните  Joy
и не само сред тях, и аз завиждам, с моя 99  Crazy

# 671
Досрамя ме вече, че помрънках...  Crazy Blush Mr. Green

# 672
Честита Баба Марта, мили мами. Желая ви леко носене на коремите и прекрасни румени и засмяни бебета.  Mr. Green Heart Eyes Аз продължавам да си воайорствам, въпреки че съм далеч от тази тема още. Flutter

# 673
  • София
Честита Баба Марта!

Не знаех че по време на бременност левкоцитите се повишават. Винаги научавам нещо ново от вас, благодаря.

# 674
  • София
Левкоцити, CRP, СУЕ, фибриноген...
възможно е чернодробните ензими да са леко завишени, холестерола също...

Общи условия

Активация на акаунт