Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 926
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Мерси, миличка! Ох, дано  Praynig

# 646
Електра, супер новини!!! Hug Hug Hug Много се радвам! Хайде от утре да си се гушкате вкъщи и да продължава така хубаво да наддава малчо bouquet
Зози, стискам палци мила! Леко раждане и ще те чакаме с хубавата новина! Hug Аз иначе съм 34 + 3, поне до 36 г.с. трябва да кротува бебка Praynig

# 647
Zozi, успех мила! Пожелавам ти бързо и безпроблемно раждане и да гушкаш скоро здраво бебче!

# 648
  • София
Зози, с този 1см може да си откараш доста време Simple Smile
Но все пак ти пожелавам леко и безпроблемно, но не бързо раждане

# 649
Зози, леко раждане и жив и здрав финал.  Praynig Heart Eyes

# 650
Благодарв ви, момичета  Hug! Да видим колко още ще трае Wink)

# 651
  • София
Още хубави новини. Качил е колкото трябва и утре си го прибираме вкъщи Heart Eyes Party Heart Eyes
Благодаря ви за подкрепата, докато ми беше трудно bouquet

Е това е хубава новина, браво на юнака Hug
Електра, тази вечер да се наспиш  и хубаво да си починеш, че утре те чака страхотен ден, ще го гушкаш на воля, ааааа Hug

# 652
Хич не бързам Wink. Но юнакът май дава зор Wink. Да видим... може пък да си дочакаме термина.

# 653
Електра, колко хубаво, браво на бореца.  Hug
 Зози, стой си на опашката, моля ! Stop
 Не знам , аз това питах и в отчетната, на когото са са казали, че бебе е слезнало в таза дали се усеща външно по корема, че моя си е много високо, признаци за сега няма никакви, термин 9.03, а следващ ехограф на 13.03 #Cussing out мъгла ми е всичко, нащрек сме, но никакъв знак за наближаващо излизане...

# 654
Jeran, на мен ми казаха днес, че бебчо е доста ниско вече. Но да ти кажа не се усеща нищо по-различно от преди това. Уж трябва в такъв случай да не можеш да седиш със затворени крака и като ходиш да ти е неприятно, но аз и с това нямам проблем. Май и по този въпрос при всеки се чувства различно. И по външния вид на корема също не си личи. Моят корем през цялото време седи по-нисък. Но ако при теб е бил висок, то би трябвало със слизането на бебето и той да слезе по-ниско.

# 655
Момичета, чудя се да отида ли утре за последно да дам кръв за ТСХ и хемоглобин или няма вече много смисъл? Ако не подрани бебечо, то остават до термин още 2 седмици. Не знам дали в такъв късен етап не е по-добре да си кътам кръвчицата Simple Smile

# 656
Мисля, че вече е късно за корекции Mr. Green

# 657
Много се чудих дали да ви споделя, не искам да мрънкам и да се оплаквам, но малко се притесних. Днес ми излезна ПКК и урина и естествено се разрових да разчета някои стойности, защото не бяха в норма. Оказа се, че креатинина ми е нисък в следствие на повръщането и загуба на мускулна маса, бедно на протеини меню и т.н., а RDW е увеличен, което сочи за първи признаци на желязодефицитна анемия.  ooooh! ooooh! ooooh! Стойностите са гранични, но много се натъжих... Хем се мъча да боря рефлукса, хем се мъча да се храня и нищо не се получава! Поне бръмбарите засега растат и са в норма, но много бързо трябва да коригирам показателите. Все още не съм коментирала с док изследването, но вероятно и той няма да остане доволен. На вс отгоре и левкоцитите са ми 14, за което пък грам обяснение нямам! И ми стана тъжно...

# 658
Айде сега да те успокоя, че левкоцитите е нормално да са докъм 15 при бременни Simple Smile Дай другите стойности.

# 659
  • София
Клиър няма драма от това което казваш.
Изобщо не гледай референтните стойности, които излизат от страни. При бременни нещата са различни.

Общи условия

Активация на акаунт