Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 940
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, бебчо е добре. От вчера сутринта не е на системи и антибиотик. Чакаме го само да наддаде.
Мен ме изписаха вчера, но без него. Не беше качил нито грам от предния ден. Мъчно ми е много без него, но знам, че е само за добро. Той се роди 2010. Трябва да възстанови това тегло и да качи още малко, за да го изпишат.
Но вчера преди да си тръгна за пръв път ми го доведоха в стаята. Нагушках го много хубаво, за пръв път толкова дълго и се опитах да го закърмя. Сукна няколко пъти, но е много малък още и не успя повече. Все пак като се прибере вкъщи ще опитам пак. Няма да се откажа толкова лесно, ако трябва ще звъня и на консултант. Ще се справим с всичко и двамата Heart Eyes
Благодаря, че питате Hug

# 631
  • Стара Загора
Момичета, бебчо е добре. От вчера сутринта не е на системи и антибиотик. Чакаме го само да наддаде.
Мен ме изписаха вчера, но без него. Не беше качил нито грам от предния ден. Мъчно ми е много без него, но знам, че е само за добро. Той се роди 2010. Трябва да възстанови това тегло и да качи още малко, за да го изпишат.
Но вчера преди да си тръгна за пръв път ми го доведоха в стаята. Нагушках го много хубаво, за пръв път толкова дълго и се опитах да го закърмя. Сукна няколко пъти, но е много малък още и не успя повече. Все пак като се прибере вкъщи ще опитам пак. Няма да се откажа толкова лесно, ако трябва ще звъня и на консултант. Ще се справим с всичко и двамата Heart Eyes
Благодаря, че питате Hug
Електра, бързо да качва грамчета бебчо и да си го приберете вкъщи! Успех с кърменето, консултантите наистина помагат много. Аз нямаше да се справя без тях с кърменето на първото ми дете.
 bouquet

# 632
Електра, стискам палци съвсем скоро да си вземеш бебчо у дома  Hug

# 633
  • София
Браво на малкия юнак на мама Електра, ще качи бързо щом яде. Електра, той е боец и ти го знаеш много добре това. Дано съвсем скоро да си го вземеш у дома, само още малко потърпи.

# 634
Браво на малкия юнак, Електра. Малките бебета бързо наваксват и качват грамчета.
Цвети се роди 3065 гр, изписаха я 2790 гр, като беше паднала до 2170 гр., а днес една седмица след изписването може би ще сме вече 3000 гр.

Честита рожба на мама Синеока, бързо възстановяване за да се радва на всички мигове с малкото слънчице  bouquet!

# 635
  • София
Здравейте,

Нещо съм изпуснала тази тема, ама нали много не се ровя по форумът, та...

Електра, синът ми, който сега е на 11 год, се роди с малко тегло и първите 2 месеца качваше по 1200 гр. и бързо навакса. Ме беше както с толкова ниско тегло, както при вас, но вярвам че бързо ще наваксате и всичко ще е само спомен.  Hug

Синеока честито, да сте живи и здрави, да се радвате един на друг. Hug

marianka77 нормална е тази умора, не се тревожи. Аз до преди две седмици се чувствах по същия начин. Имаше дни в които не можех да стана от леглото.

Имам един въпрос към вас, вече съм 15+2г.с., следя се в клиниката, но се чудя дали да не се запиша на женска консултация по Здравна каса newsm78 Вие къде се следите?

# 636
Електра, пожелавам ти бързо да навакса бебчо и да се гушкате скоро в къщи! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 637
Честито на мама синеока да е живо и здраво бебчето и много да ви радва.

# 638
Цвети, тук, след нашите си теми в проблемно забременяване, е най-уютно. Добре дошла! Hug
Днес за първи път съм на жк при др Кръстев в Надежда и ще споделя как е минало. Иначе в края на март имам час за Токуда, където обмислям да раждам, та ще мога да сравня. По здравна каса не знам дали има много смисъл освен за болничен.

# 639
Електра, моят син се роди същите мерки като вас и сега даже сме на "диета", скараха ни се, че много е наддал откакто са ни изписали. Laughing

# 640
Оххх, акъла ми никъде го няма!  ooooh!
Електрааа, това за мен са добри новини! Възстанови се добре и събери сили за новите приключения с Калоян, които те очакват. Изпращам много положителна енергия да навакса бързо и да си дойде у дома възмножно най-скоро!  Hug

# 641
Още хубави новини. Качил е колкото трябва и утре си го прибираме вкъщи Heart Eyes Party Heart Eyes
Благодаря ви за подкрепата, докато ми беше трудно bouquet

# 642
Eто това е юнак Wink)) Браво на него. Прибирай си го утре, мила и да си се гушкате и радвате един на друг.

Аз бях днес на преглед. Казаха ми, че малчо е 3100. Дано да са го премерили правилно Wink). Иначе док каза, че имам 1 см разкритие и главата е много ниско. С други думи всеки момент може да тръгне малчо да излиза.

# 643
Супер, Зози, дано мине леко всичко Hug

# 644
  • София
Браво на Калоян! Много се радвам за вас.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт