Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 941
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • В сърцето на любимия човек
Честит рибко на мама Синеока  Hug Да е много здрав, щастлив и послушен  bouquet

# 616
Честит рибко на мама Синеока bouquet Да е жив и здрав, бързо възстановяване на нея Simple Smile

# 617
Дънди, пооправи се с лежане. Сутринта пих една чаша млеко(домашно, краве) с кафе, дали не ми е било малко силничко ?
На Синеока и малкото Синеоче честито и още много радости  bouquet

# 618
  • Сливен
Честита радост на Синеока.

# 619
Марианка, някои момичета до доста къси седмици имат такива болки. Други пък не. Аз като цяло съм доста чувствителна и очаквах такива неразположение, но ми се размина. Единствено в моментите, в които се претоварях ме заболяваше - главно като се навеждам, клякам за нещо. Кратка почивка и лежане след това ме отпускаше.

# 620
  • София
Честито сбъднато щастие на мама Синеока. Hug

Електра, как е бебчо?

# 621
Честит бебок на мама Синеока! Много много се радвам, да е много здрав и силен бебчо и да радва мама  bouquet Hug

# 622
  • Стара Загора
Честито, Синеока! Много щастие и здраве на цялото семейство  Hug

# 623
  • София
Ех, че хубавооо. Честито щастие на мама Синеока. Да са много здрави и щастливи!  Hug

# 624
Леле, има само две мами преди мен  Praynig

# 625
Честита радост на мама Синеока!
Много щастие да ви носи малкото и да се гледате с любов! bouquet

# 626
Честито на Синеока! С нетърпение я чакаме да разкаже! Да са живи и здрави!  Hug
Електра, кога ще се приберете в къщи?

# 627
Честито щастие на мама Синеока! Да е жив и здрав малкият Рибочко! Бързо възстановяване и да се гушкат скоро вкъщи! bouquet
Електра, чакаме новини как сте с бебчо! Hug
Да се отчета и аз след тоновете и днешния преглед Blush За първи път бяхме на запис и бебка доста се беше развълнувала не спря да беснее Joy Но след това беше послушна на доплера при д-р Михова Heart Eyes  Цели 2700 гр. е девойката и усилено си вири крачета и ме рита в ребрата Heart Eyes Сега остава само да кротува още поне 2 седмички на топло. Шийката ми се е скъсила доста, вече е само 15-16 мм, но се надявам да устискаме  Praynig Praynig Praynig

# 628
Beby, не се безпокой. И мойта шийка се скъси още в 34 г.с. И виж вече съм в 38. Карах го малко по-полека. Почивах си. Но не съм лежала и постоянно. Гледай да не се натоварваш, не вдигай тежко и ако може избягвай всякаква домашна работа. Кога ти беше терминът?

# 629
Честито бебче на мама Синеока, да са живи и здрави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт