Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 955
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • От Луната
Гъбите така и не можах да ги изтребя Sad

Нандин, може ли мен са шамаросаш Wink къде за профилактика, къде не ...

# 601
  • София
Ми не знам как искате да сте стерилни.
Особено при бременност, това са си нормални неща

# 602
  • От Луната
Аз отдавна съм се примирила с тази гад. Ще я трепя след месец, както аз си знам Simple Smile
Шамара е за друго Simple Smile

# 603
  • София
Аз отдавна съм се примирила с тази гад. Ще я трепя след месец, както аз си знам Simple Smile
Шамара е за друго Simple Smile

Ееее не им се плашете толкова на гъбите де, те са наши приятели  Joy.
След като родих, пусках два или три пъти микробиология ( заради гъбите), нямаше ги, явно " сезона" им беше  минал Mr. Green Шегата настрана, но нито д-р Михова, нито Сигридов или д-р Ташков им обръщаха особено внимание, мнението и на тримата беше, че дискомфорт за мен е по - голям отколкото тях да ги притеснява.
Относно "шамарите" по време на бременност, повечето сме си били за тях, много от нас сме си насаждали някой страхове, особено след трудно постигане на бременност.

# 604
То и аз май си родих с гъби. Лекувах ги три пъти , но така и не ги уморих до раждането. Все тоя гиназол ми изписваха на мен, а той не ми помагаше.

# 605
  • В сърцето на любимия човек
В Надежда изписват едни големи глобули преди секцио, май Флажил се казваха. Леле, едва успявах да ги мушна  ooooh! Отделно дребния беше слязал толкова ниско, че като слагах първата таблетка му напипах главата и си изкарах акъла  #Crazy Търчах по спешност до Надежда и д-р Генадиева потвърди, че това наистина е главата и шийката е напълно изгладена, да се прибера да поспя и да се върна като започнат контракции или ми изтекат водите  #Crazy Е, напук на всички очаквания, че всеки момент ще започне раждане, изкарах още 10 дни 2в1  Mr. Green

# 606
Интересно, а защо.при секцио изписват тези таблетки?  Мислех си, че само при нормално раждане е необходимо.

# 607
  • София
Отделно дребния беше слязал толкова ниско, че като слагах първата таблетка му напипах главата и си изкарах акъла  #Crazy
Малее пънче, това си е било изживяване Sick

# 608
  • В сърцето на любимия човек
Макси - ако трябва да съм честна в първия момент бях така  Shocked, но не се притесних особено, защото това се случи в деня, в който станах точно 37гс и знаех, че бебето вече е достатъчно голямо и доносено. Освен това в 34гс ми сложиха Дексометазон и бях спокойна и за дробчетата. Тези 10 дни ми бяха може би едни от най-хубавите. По ирония на съдбата, след цяла бременност с контракции и лежане, точно тези дни почти нямах такива, времето беше слънчево и се разхождах с абсолютно удоволствие. Просто вече не се страхувах и чаках малкият мъж да реши кога да се появи.

# 609
Тчестито слънчице на мама Електра . Да е жив и здрав и бързо да се въстановява те и двамата.

# 610
Днес имам нещо като менструални болки, чувствам се изморена, лежа.
Това нормално ли е ? В 7 г. седмица съм. newsm78

# 611
Днес имам нещо като менструални болки, чувствам се изморена, лежа.
Това нормално ли е ? В 7 г. седмица съм. newsm78

Марианка, почивай си, дано отмине.

# 612
Идвам с щъркелова новина и да отменя мама Синеока, която днес се срещна със своя малък рибко stork-boy Останалото тя сама ще сподели като събере сили Heart Eyes

# 613
Честит да е малкия рибко. Жив и здрав да е на мама и тати. Прекрасна новина.  Heart Eyes

# 614
ехааа, знаех си, че Синеока щеше да се разпише тези дни, дори сутринта я мислех, че я няма  Hug да са честити, здрави и всичко да е наред  smile3525 Hug

Общи условия

Активация на акаунт