Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 956
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Зози, вземи си ръкавици, ако се притесняваш или нещо, което да използваш с тази цел Wink Пак е по-добре от гола ръка, която няма как да дезинфекцираш на 100%.
Мен отново ме хвана параноята от последните изследвания и вече ме е страх дори да се мия Confused

# 586
Аз  слагах Утрогестан до края, микробиологиигте ми бяха чисти, както и изследванията на урина, така че няма страшно.

# 587
  • София
То влагалището не е стерилно

# 588
Така е, но понеже - Слава Богу- поне бета стрептококи нямам, та се притеснявам да не натикам сега нещо такова. Ще търся утре в аптеката стерилни ръкавици. Дано намеря. Wink

# 589
  • София
Зози, твойто мъж на сухо ли е толкова месеци Wink

# 590
Зози, само гледай да не са с талк Wink

# 591
  • София
Стерилните не би трябвало да са с талк
Не се шашкай толкова  Hug

# 592
Хаха, ами от доста време е на сухо, в интерес на истината. А и нали и шийката ми се скъси, та той нямаше милия шанс Wink

# 593
Блинк, и аз покрай мойте ентерококи все се притеснявам. Даже Сигридов питах сега за кандидата. Той много ми се зарадва. Каза, че е хубаво да се махне не толкова заради бебето, колкото че при естествени раждане, когато има кандида се получават повече разкъсвания.

# 594
  • София
Всичко ще е на ред Зози  Hug

# 595
Зози, да не ти казвам мен как ме "успокои" последния път за моите изследвания Sunglasses Дано се окаже прав Praynig

# 596
Мерси, Нандин. Hug Малко съм се ошашкала към края. Какво ли не ми минава през главата. Извинявайте ако ви досаждам Wink.

# 597
  • София
Спокойно, аз като истински психотерапевт ще те "шамаросвам", че да не луднеш съвсем Wink

# 598
Хахах, приемам   Laughing

# 599
  • София
Мерси, Нандин. Hug Малко съм се ошашкала към края. Какво ли не ми минава през главата. Извинявайте ако ви досаждам Wink.
Я да се стегнеш, то не остана време при теб за ошашкване Joyмиеш руките, слагаш "подобрителя" и забравяш. Аз също имах гъбички, не помня какво слагах ( след измиване на руките, де  Joy)
Няма да забравя физономята на д-р Михова, когато и заявих, че много лошо съм гъбясала, а тя сдържайки се да не се изхили, ми каза, гъбите са наши приятели Joy

Общи условия

Активация на акаунт