Забременели след ин витро - Tема 33

• 43 958
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Zozi, Петрова в Надежда.

# 571
Мерси много, Кристи. Ще предам Wink Hug

# 572
Писах в една друга тема, но и тук да кажа - вече сме по-добре, а малкият е наддал мъничко даже. Изследванията са му добри и се храни добре. Надявам се вече да спре да сваля и само нагоре Simple Smile

А подробности за раждането написах в тема 12 на мартенската отчетна, на стр.46. Само да предупредя, че историята не е хубава и ако някой прецени, че ще му подейства разстройващо по- добре да не чете.

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 20:07 от Elektra.13

# 573
  • В сърцето на любимия човек
Браво, Електра  Hug Браво и на Калоян  Hug Ти как си след операцията?

# 574
Пънче Hug Вече съм по-добре. Е, ти знаеш как е, ще мине и замине Simple Smile

# 575
Браво, Електра! Радвам се много за вас двамата Wink. Прегръщам те!

Момичета коя е тази отчетна тема. Може ли да дадете линк?

# 576
Аз от телефона не мога, но те съветвам да не го четеш сега. Като родиш, ако имаш време Wink

# 577
Абе да ти кажа май вече.претръпнах. Нещо при всичките ми познати тук, които скоро родиха имаше големи драми. Не знам защо така се случва. Слава Богу всички сега сте добре. Това е по-важното. Но нямаше една мама да се похвали с леко или да кажа по-скоро сравнително ноемално раждане.

# 578
Зози, на 27.01 съм ти пратила линк на лични за отчетната тема.

# 579
Мерси много, Jeran. Нещо явно съм го "проспала" това съобщение. Wink

# 580
  • В сърцето на любимия човек
Моето раждане беше прекрасно  Heart Eyes
За самото вадене на бебето бях под пълна упойка, защото не ме хвана спиналната, но всичко преди и след това беше прекрасно, въпреки че беше секцио по спешност.
Така че не се притеснявайте предварително. Аз се страхувах от операцията, но щом дойде моментът забравих и за страх и за всичко. Мислех само как най-накрая ще си прегърна рожбата  Heart Eyes
Единственото неприятно беше, че си видях детенцето чак няколко часа по-късно в реанимация когато се бях съвзела от упойките и ми го доведоха. Помня, че от емоциите, при първото ми събуждане плаках, че не съм го видяла и само питах добре ли е, но щом си го гушнах всичко останало вече беше без значение.

# 581
Пънче, звучи прекрасно Wink.
Момичета да се оплача: трябва да си сложа една вагинална таблетка заради кандидата. Малко се притеснявам, че се поставя с пръсти. Да не вкарам сега и нялакви бактерии, че вече много ми дойдоха.

# 582
Няма страшно, и аз слагах.

# 583
Кристи, казваш да я пъхам и да не му мисля. Че малко остана. Да я махна и тая кандида.

# 584
Е, измий ръцете преди това, жулни ноктята, ала-бала Laughing Но шегата настрана, мисля, че е рутинна практика към 37а седмица. Да си призная, даже не помня какво слагах, май беше гиновит Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт