"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 893
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Лили,  Hug благодаря за превода на писмото на Къванч! Много добре го е казал!  Peace  Дано отсрещната страна да е разбрала!  Peace Феновете понякога излизат извън рамките на фенството. Фенството към актьора не дава никому права да бъдат съдници и на личния му живот.  Thinking

Ако ви е интересно превод на излезлия снощи втори трейлър на игралния филм "Червеният Истанбул"

https://www.videoclip.bg/watch/660163_cherveniyat-istanbul-istan … i-2-treilr-bg-sub

[img]https://pbs.twimg.com/media/C3MKjPIWMAAwrLF.jpg[/img
Великолепна жена и актриса е Туба. Освен превода на този филм, очаквам и "Тясна рокля", преведена. Там играе и друга моя любима турска актриса. Мисля, че се казва Хазал Ер...., абе Синай от Кюзей&Гюней. Гледах я и във "Висше общество" и смятам, че с артиста , с който играят там, ги намирам за новото поколение, като Туба и Къванч... Туба и Къванч- отлични актьори, много красиви и добри. Желая им щастие от цялото си сърце, както и на вас всички в тази тема. Благодарности за превода😊😘💐🍀🍀🍀

# 16
Ринка ,благодаря за трея ! На мен Нежо и Мемо са ми слабост ,като актьори !

# 17

Ринка Hug
ама разбира се, че ме интересува филма на Туба.
Дори се надвям, когато излезне, да го преведете Hug newsm78
Ама , съм нахална Joy Joy Joy Joy
Лили Hug
такива ,да си ги нямаме Joy Joy Joy
глобена си една почерпка hahaha Joy Joy Joy Joy
Днес, четох някъде, че този гнусен коментар, дори засягал нероденото му дете на Каванч.
Хората , станхме ужасни, и злобни за жалост.
Желая на Каванч, много здраве и успешно завършване на сериала ни. Hug
Същото важи и за Туба. Hug

# 18
Разговора между Корхан и Тахсин ме впечатли
Корхан, каза на баща си, да седнат и да поговорят , и да си изяснят нещата.
Мълчание, Корхан го попита, дали това ще го занесе в гроба си, или ще убие зетя.
Тахсин,
че аз имам ли дъщеря, че да имам-зет.
Обаче, по късно когато от залоба и проклетия отряза тока на новия дом на Сю,
каза
да видят, че не се взима лесно дъщеря.

# 19
Здравейте! wavey wavey wavey

Ади, Hugдобре дошла. С теб се “познаваме“ от темата на цитирания от теб сериал.

Рина, Лили, Hugблагодаря за превода на фрага! Чудесен е! Значи е имало ПБН и то с какви хубави думи на признание от Джес. Супер, така трябва, нека да има интимност, докато се разберат
кой какъв е, какви планове има и дали е откровен. Всъщност те се привличат сексуално от пръв поглед и винаги, когато се погледнат си има тази искра на пожелаване на другия.
Лили, Hugблагодаря за превода на туита на Къванч. Написал го е много точно, интелигентно и елегантно.

Дори и  тук си личи сексуалното напрежение между тях.

И Тук.

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 20:13 от Dimana-nova1

# 20
# 21
# 22

Мишел  Hugдраго ми е да те видя Hug
Не съм те виждала ,  от много време Hug Peace
Ама ти хубаво си постнала репортажа, ама да го беше превела, бе джанъм Hug

# 23

Благодаря за преводите, момичета!

Димана,
Цитат
Написал го е много точно, интелигентно и елегантно
Така го е написал, наистина. Но и с нотка на малко по-груб, мъжки изказ! Както и трябва да бъде.

# 24
Ринка, за новата тема

# 25
  • В тъмната гора.

Мишел  Hugдраго ми е да те видя Hug
Не съм те виждала ,  от много време Hug Peace
Ама ти хубаво си постнала репортажа, ама да го беше превела, бе джанъм Hug

Не минавам случайно оттук, следя сериала и най-надлежно си сейфвам преведените серии..редовна съм, но досега не съм коментирала.

Ами ще го нахвърля превода..

Имат репортаж от предишния ден с Туба от церемония с награди.. Хем на снимките на сериала Д и К била, хем присъствала и на тези награди.
Репортер - Миналите дни се присъединихте към много хубаво парти в Женева!?
Туба- Ахм
Репортер - Много се коментира облеклото ви...
Туба - Започнахме да работим с една фирма, която работи в международен мащаб с много известни спортисти, певци, артисти и др. От тази година нататък ще започнем да работим заедно. Не съм точно лице на фирмата, по скоро ще популяризирам марката, като използващ марката ще бъда...
Репортер - На сета на сериала как върви?
Туба - Много добре върви, много приятно върви...не знам дали трябва да го споменавам, но работата на сета продължава дълго и много се изморяваме..
Репортер - това е обичайно в занаята..
Туба- да обичайно е...използваме работни камери и се налага да се нагласят /поне така го разбрах аз/
Репортер - Справяте ли се с майчинските си задължения при тази продължителна работа на сета?..и ако не, заради това имате ли друг план /нещо като план график/?
Туба - Разбира се, че правим план-график,  но разбира се и че през целия минаващ ден от сутринта до следобяда до към два-три часа ме няма, така че ако кажа че децата ми не са засегнати, т.е. не са потърпевши ще излъжа, разбира се, че са засегнати, но момичетата го знаят това, говорим и те го го разбират и на тях им е трудно, и на мен ми е трудно, не е лесно, но се справяме по някакъв начин.
репортер - Ако бяхте на мястото на Сюхан какво бихте направили? Ако останете между семейството си и любимия мъж?
Туба - Сюхан е наясно, че любимият и мъж крие нещо, не и казва всичко, затова тя е в трудно положение...
Репортер- Но се женят...
Туба - Да женят се...но тя е наясно какъв е Джесур и какво прави.
Репортер - Фестивалът в Дубай как мина?
Туба - Много добре мина, много добра организация, и там се чувствах много добре..
Репортер - И филма идва..пожелавам ви успех...
Туба - С Ферзан Озпетек..да..много добри актьори имаше ...винаги съм го казвала, следях  филмите на Ферзан, почитател съм му, почитател съм и на всички актьори с които работех за пръв път, това беше един шанс за мен.. Като сън беше, много хубаво мина..много мрънках, защото почти винаги работехме вечер...не, правя си шега..много приятно мина. Един много различен, нетрадиционен филм ще бъде..Актьорите са много добри, екипа е много добър..

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 00:40 от _Мishel_

# 26
  • In the light side of the Moon!
Мишел  Hug Hug много благодаря за превода  bouquet

трудно им е на артистите, ама то лесно йок  Laughing
радва ме хубавата атмосфера в екипа.

Лили  Hug благодаря мила за превода на изказването на Киво. Ами така трябва...не 4е ще помогне, ама е добре да се тговаря на такива коментари!!

мерси моми4ета, Ринка, Лили за фраг4ето  Hug Hug Hug

# 27
  • AMS
Привет на всички!!!
Ринка, благодаря за новата тема!!!
Лили, Ринка, благодаря за фрагмана и превода!!!
Лили, сърдечно благодаря за превода
на споделеното от Къванч!!!
Anileda7, добре дошла и поздравления за поста ти!!!
_Мishel_, благодаря за превода!!!
Благодаря на всички за написаното днес!!!

Много дръзко и много красиво ^ ^

Изгледах втори път снощната серия
Не само, за да видя какво съм пропуснала,
но и да ми се върнат цветовете.
Темпото е страхотно. Всичко е на макс.
Такъв сериал до сега не съм гледала.

От трея виждам, че Тасин унищожи копието,
а Бюлент намира оригиналите.

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 00:54 от *** Diva ***

# 28
Добро утро! Hug Hug Hug

Лили HugМишел Hug,благодаря ви за преводите! bouquet bouquet