"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 690
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Що, бе Софи Hug
Нали, има фраза,
когато ,живота ти поднесе, лимони ,направи си -лимонада.
Ако, мога да перефразирам, ,
ами, като има ябъли, да си направи -сайдер Joy Joy Joy

# 181
Що, бе Софи Hug
Нали, има фраза,

Звезди ,
Тези снимки са от заведението на Есра Аккая в един същи ден през 2013г

# 182
Що, бе Софи Hug
Нали, има фраза,

......ама трябва да си го направи ,друго си е на готово....... Joy Joy Joy

Сю как правеше сладки ,уж за всички ама с едно на ум....... smile3503 ,когато Джесур беше у тях след пожара

# 183
Добро утро!
За развода на Туба-мисля,че след този развод за Туба ще предстоят по-добри дни.
Хората са различни и е нормално да харесват различни неща.Това дали харесваш някого или не е свързано с личните предпочитания и нагласи на човека,а те за всички нас са различни.Аз ако обичам шоколад,а вие не- аз може да споделя че харесвам шоколада,но не е редно да ви заставя и вие да го харесвате.

В онези слухове,които се носиха по времето на КПА явно има доста голяма доза истина.Още тогава семейството е имало проблеми.Това,че Туба се е колебаела за ролята на Елиф,а по-късно е искала и да се откаже не е случайно според мен.Децата според мен са някакво публично оправдание.На тях им се отделя достатъчно време,когато няма снимки.Те са в такава възраст,че ходят и на детска градина,имат баби,а никакъв не е проблемът да си имат и гледачки.През останалото време Туба ги води почти навсякъде със себе си.Лично аз мисля,че Онур не е искал тя да приема роли,а не Туба да е искала той да си седи у дома.А дали е заради децата или са му дошли в повече екранните й партньори не мога да кажа.След Енгин с Къванч вече може да му е преляла чашата.Трудно се живее,когато у дома има някакъв психологически натиск и това се отнася и за двамата.
Има ли вече обявен "кастинг" за нов зет за Туба? Laughing Веднага лобирам за Енгин.Не е нужно да се съгласявате с мен,но мисля,че ще им ходи да се гмуркат заедно Laughing

# 184
Що, бе Софи Hug
Нали, има фраза,

......ама трябва да си го направи ,друго си е на готово....... Joy Joy Joy

Сю как правеше сладки ,уж за всички ама с едно на ум....... smile3503 ,когато Джесур беше у тях след пожара
Аха, разбрах, на къде биеш Joy
копчето, копчето Joy
някой, да даде гифчето с копчето, че не го намирам.
А,Мая
искаш да кажеш, че си имат призака ,още от тогава. newsm78

# 185
Добро утро! Hug Hug Hug

Звезди HugМая HugСофия HugЕти Hug,от рано сте започанали коментарите! Laughing

Канти HugБоби Hug,честита ви премяна! Wink

На журналистите това им е работата! LaughingС какво да запълват предаванията си! Peace Туба не е първата или последната!Живота е пред тях! Peace

Честит ни нов месец! Hug

Честит Трифон Зарезан! Hug

Приятен ден,въпреки че отново е студен! Hug

# 186
Добро утро!
За развода на Туба-мисля,че след този развод за Туба ще предстоят по-добри дни.
Хората са различни и е нормално да харесват различни неща.Това дали харесваш някого или не е свързано с личните предпочитания и нагласи на човека,а те за всички нас са различни.Аз ако обичам шоколад,а вие не- аз може да споделя че харесвам шоколада,но не е редно да ви заставя и вие да го харесвате.

В онези слухове,които се носиха по времето на КПА явно има доста голяма доза истина.Още тогава семейството е имало проблеми.Това,че Туба се е колебаела за ролята на Елиф,а по-късно е искала и да се откаже не е случайно според мен.Децата според мен са някакво публично оправдание.На тях им се отделя достатъчно време,когато няма снимки.Те са в такава възраст,че ходят и на детска градина,имат баби,а никакъв не е проблемът да си имат и гледачки.През останалото време Туба ги води почти навсякъде със себе си.Лично аз мисля,че Онур не е искал тя да приема роли,а не Туба да е искала той да си седи у дома.А дали е заради децата или са му дошли в повече екранните й партньори не мога да кажа.След Енгин с Къванч вече може да му е преляла чашата.Трудно се живее,когато у дома има някакъв психологически натиск и това се отнася и за двамата.
Има ли вече обявен "кастинг" за нов зет за Туба? Laughing Веднага лобирам за Енгин.Не е нужно да се съгласявате с мен,но мисля,че ще им ходи да се гмуркат заедно Laughing

Ехей, че забавно това подчертаното.  Peace bouquet

Привет на всички Hug
Много хубави постове и "разговори" сте провели вчера, не можах да ви настигна. Сега горе-долу ви прочетох. Чакам си четвъртъка.

За Туба ми е мъчно, че бракът й се разваля, но това е животът. За мен бе ясно, че няма да просъществува.
Никой мъж не може да надскочи себе си и да преодолее постиженията на жена си. В тяхната ситуация е още по-зле, когато на екран излиза жена ти по този"разголен" начин. Да не говорим за турската среда, където кадъните са доста забрадени и облечени. Колкото и един мъж да е над нещата му влияе околната среда, а тя знаем в Турция става доста по-консервативна и забрадена.
Не може това да не се отразява и на отношенията и в семействата. Нямам предвид, че съпругът на Туба е такъв, но въпреки това има едно червейче, което гложди мъжете отвътре.
Започвам да мисля защо сега обявяват по медиите този развод, като разбирам от поста на Ети, че са съществували отдавна търкания за нейното участие в сериали. Да не би да е нарочно  точно сега,заради  пустите рейтинги.
Не смятате ли, ако оплюят Туба, че няма да се отрази на сериала и неговата гледаемост? Фанатизираните зрители може да анатемосат жената, която е развалила брака си, чрез негледаемост и тогава рейтингът ще спадне. Сигурно това са глупави мисли от мен, ама да си кажа.
Приятен ден пожелавам.Бъдете здрави!

# 187
Ани,
не съм много наясно дали е имало точно такива търкания,но имаше такива слухове,които бяха като ябълка на раздора.Аз се информирам от време на време единствено и само от публикации тук в темите.Но,като навържа нещата логически стигам до този извод.
Истинските фенове на Туба ще я приемат с или без мъж.Тя има огромна маса фенове точно в арабския свят и дори и да има отлив,едва ли ще е драстичен.Дори феновете трябва да са доволни,защото тя снимайки им дава материал за гледане Peace.

# 188
Аз пък стискам палци за Туба,да издържи на цялото това напрежение в този мъжки мъжки свят/ и тоновете кал който ще се хвърли по нея . Сега ще я свържат с всеки с който е била на кафе ,с който е обядвала,даже вече ,четох ,че като е ходила често в Дубай  да не би да има връзка с голям Дубайски бизнесмен... #Crazy

Анжелина и Брат ги разведоха цяло лято и есен ,сега Т и О цяла зима.
 но истината е ,че за последно Туба и Онур се видяха заедно на публично място на премиерата на Делибал

Цитат
Започвам да мисля защо сега обявяват по медиите този развод, като разбирам от поста на Ети, че са съществували отдавна търкания за нейното участие в сериали. Да не би да е нарочно  точно сега,заради  пустите рейтинги.
Не смятате ли, ако оплюят Туба, че няма да се отрази на сериала и неговата гледаемост? Фанатизираните зрители може да анатемосат жената, която е развалила брака си, чрез негледаемост и тогава рейтингът ще спадне. Сигурно това са глупави мисли от мен, ама да си кажа.
Ани ,може и да е глупаво ,но и на мен ми се прокраднаха такива мисли. Ако е така От това ще спечелят конкурентните проекти за вечерта. ВС и ОК
 след като изгледах видеото от снощи поместено тук,все повече се замислям върху това .
Жени и 1мъж разсъждават и сравняват брака на Туба и Онур с брака на Халит и Брег...
 Че при първата доминира жената/като х-р и като слава /и за Онур се знаело като мъжът на Туба ,това е било в тежест за брака , а при другата двойка доминира мъжът и за това са ОК
 Всеки си говори каквото си знае ...

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 11:42 от Maya@

# 189
Не знаех, че Туба и Онур се развеждат. Спомням си по време на КПА Туба беше написала нещо много лично в профила си, че не издържа или нещо такова. Ако някой го има да го постне. Много ме беше впечатлило.  Тогава се заговори, че в бракът й има проблем. Но нещата се поуспокоиха, тя продължи да снима сериала и всичко като че ли си дойде на мястото. Но явно не. Каква е причината за развода, която изтъкват медиите? newsm78 Дано Туба премине леко през този период и да гледа напред. Има си прекрасни дечица. Сигурна съм, че ще намери и любовта отново.

Не мисля, че проблем за бракът й са екранните й партньори! Защо се хващате за тях? newsm78 Ако един мъж-актьор не може да приеме, че жена му се снима с други мъже-актьори, то тогава той не е никакъв актьор! Това означава, че няма грам професионализъм в него. Не мисля, че Онур е такъв. Всъщност не знам какъв е, защото не го познавам. Но ако това е причината то тогава той е много зле. Crazy Но фенките винаги се хващат за екранните партньори, което на мен ми е смешно. Според мен си  имат съвсем други лични причини за развода. А може и да е това, че Туба е много популярна и търсена и Онур да се чувства зле в сянката й, но това пак няма нищо общо с Къванч и Енгин.

Ети, с това за Енгин ме уби! Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 11:58 от daizy_g

# 190
Здравейте дръзки и красиви дами!  Hug
Благодаря на всички ви за интересните мнения, инфо и на майсторките за красивите гифчета и колажи.  Hug Hug

Скрит текст:
Да погризкаме ябълки в очакване Сю и Джес също да гризкат.  Peace

Аз пък стискам палци за Туба,да издържи на цялото това напрежение в този мъжки мъжки свят/ и тоновете кал който ще се хвърли по нея . Сега ще я свържат с всеки с който е била на кафе ,с който е обядвала,даже вече ,четох ,че като е ходила често в Дубай  да не би да има връзка с голям Дубайски бизнесмен... #Crazy

Майя,  Hug вече започна "Свързването"!  Joy Joy След дубайския бизнесмен се нареди и  Серкан Алтънорак / Бюлент/. Сигурно ще последват други. Пресата дори е научила  Wink как се поделя имуществото - апартаменти, долари...   Joy Joy  

Скрит текст:

Не мисля, че личният живот на Туба ще се отрази по някакъв начин на сериала. Феновете на Туба ще я подкрепят, каквото и да се излее в пресата.  Peace

А колкото за неочакваната помощ моите предположения са: затворника, арестуваният прокурор и дори полицейския началник Мехмет, който Тахсин унижи в предишния епизод. Естествено може да е някой друг, някой нов, когото не познаваме все още.  Joy Joy

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 12:57 от rina-rina

# 191
много хубав колаж... Тук погледа на Джесур е  Heart Eyes
Ринка ,
 Сега в ТТ са писали  за Серкан,
 Бил приятел на Онур .
Цитат
Serkan neden imkansizmis
selin köse ‏@selinks3  6 dk.6 dakika önce
Daha fazla
 @BitmeyenAsk1905 onurun arkadaşı

Защо за Серкан е невъзможно
защото е приятел на Онур

# 192
Майя, основателна причина Серкан да отпадне от "оня списък"!  Joy Joy

Докато ги гледаме огорчени

да им припомним полезната терапия против стрес.

от сета:

Аби го дава много сериозно   Thinking

а дежурните ни полицаи се веселят в очакване на следващата заповед за арестуване на Джес  Joy Joy

една от 100-незабравими роли в турското кино е на Тамер Левент

# 193
  • В тъмната гора.
 Да позамета малко.

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 20:23 от _Мishel_

# 194
Мишел  Hug, благодаря за превода, макар и не пълен.
Сега, какво значи един човек да е капризен #Crazy
Ами, зависи от човека и от каприза.Човек трябва да си знае цената, това знам аз.
Мисля си на глас, ако Туба беше толкова капризна, дали аджеба, щяха да канят да играе в дизита. newsm78
Тези  журналисти, дали са снимали и един час, при студ, сняг виелици, слънце, дъжд, по 12-16 часа на открито, по някога при полеви условия.Да имат каравана, ама -каравана.Повечето сериали, се снимат по- две години.
Да плащат им,О.К, ама не всеки е артист ,нали така.
Сега ми се струва, защото Туба е супер известна и популярна на 5 континента, и понеже е решила да се разведе, защото това в изостаналата Турция, е скандал жена да иска развод, защото там , в повече мъжете са тези, които са доминиращи, и там жената е на 2-ро място, не знам, кой и защо така е решил, че жената винаги, е след мъжа.
А, може би религията, е тази, зад която се прикриват и скриват същите тези мъже, които си бият жените, хвашат си любовници, тормозят си семействата и т.н, и т.н.
Не казвам ,че по света ги няма тези неща, ама в Турция са пркалено, изванаредно много често се случват тези неща.
И, понеже обикновените хора се опитват да ги фанатизират, и да вярват само, каквото Ходжата , каже това е миродавно, повечето са изостанали и не живеят в 21 век, а в 18 век.
Та , както в другата тема ,четох едно сравнение, което на мен много ми хареса, макар , че истината е тъжна, та това е израза,
,,поздрави на всички Фатмета ,по всички земни ,кълбета,,-край на цитата.
Та да се върна на Туба, да ,капризна ше е, да ще има претенции, колко пари се изкарват по веригата,
какви печалби имат продуценти, и друг персонал на нейн гръг, естествено и на другите и колеги, но в момента говоря лично за Туба.
Била авторитарна,аха , като че ли всички мъже не правят това ,което жета каже нали, тя затова е измислена фразата-че мъжа е главата, а жената ,шията , и накъдето се завърти шията ,натам се върти и главата.
Да, ще се развежда, да ще си прави ,каквото иска,
млада е, красива е, успешна е, работи.
На никого е отишла в къщата , и да чака да я хранят и поят.
Не краде, не върши престъпления.
Достоина млада жена, майка на две момиченца, да са и живи и здрави, защото тук почти всички сме ,майки, и знаем ,че любовта към децата няма аналог, за децата си всяка майка е готова на всичко, на всичко за да си защити децата.
И, накрая ,че се унесох,
ДА, ЩЕ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА, ЖИВОТЪТ СИ Е НЕИН,
ДА ,ЗАЩОТО ЖИВОТЪТ Е ЕДИН И КРАТЪК,
И, ЗАЩТОТО ТОЗИ ЖИВОТ-НЯМА АНАЛОГ!
Извинете за дъгдият пост, ама много се ядосах, и ако имам правописни греши, то е ,защото искам набързо да кажа много неща,
аха, да не вземе някой случайно да ме изпревари Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 14:44 от zvezdomira78

Общи условия

Активация на акаунт