"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 635
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Прочетох ви още снощи по късните часове,защото за онлайна не мога да се класирам newsm51
Прелистих сега само някои моменти с нашите хора,другото ще гледам с превода.
Джесур един път се отказа да даде пръстена,вторият път го секнаха.Ако съм на него сега директно на вратата пред Тахсин ще питам Сюхан дали ще го приеме този пръстен.Той всъщност няма какво да пита-те вече са семейство.Но на Тахсин биха му потънали гимиите така както сигурно изпитва задоволство,че взе писмото.
Не знам Джесур и Сюхан дали ще се усетят,че нещо не е наред.Как ли ще обясни отиването си там Тахсин.Предполагам,че щом е докопал това,което иска ще лицемерничи нещо.Мисля,че ще се извини на Сюхан или ще каже нещо,с което да я омилостиви.Тахсин е силен играч и на моменти трябва да доминира в битките,което пък ще обостря нещата в другия отбор Peace.Но,ситуацията може и да е друга-куриерът ще каже,че е объркал адреса ли newsm78
Последните серии има раздвижване в образа на Сюхан.Явно животът и е бил много спокоен до сега,имала е някакво вътрешно равновесие.Това чупене и ръкомахане с ръцете ми показа сътресенията,които преживява.Хареса ми Туба как изигра един момент с ръцете-пръстите и потреперваха и пресъздаде добре нервното напрежение.

# 346
Ети Hug
у нас щом писмо се носи от пощальон, освен, че трябва да се подпишеш, трябва да покажеш докунет за самоличност.
Та, у мен възниква следвашия въпрос, защо това не е изпълнено, и как така някой, ще взима лична кореспонденция. newsm78
Мисля, че у нас това се преследва от закона.

# 347
Звезди,по принцип е така,но има вратички,а в случая парата май прави борбата...
На майка ми един загубен куфар на летище дойде на адреса,който бяхме дали за получаване в чужбина,но тъй като не бяхме там го беше приел хазаина на къщата.По-удобно е и за двете страни-хем куриера е разнесъл пратка,хем ние няма да се разкарваме 2 пъти.
Тук също има такава практика.На документа пишат имената на този,който е приел пратката.Така,ако крайният получателят не я получи може да му кажат с кой да се разправя WinkВ нашия случай Джесур въобще не знае,че ще получава писмо,за да го търси,а на затворникът ръцете са му вързани и може да му кажат,че писмото му е доставено.
Тя Мехрибан вече ходи в затвора.Джесур и той ще започне да нищи според мен,защото той знае,че в онази нощ е имало 2 убийства и така един ден пак ще осъществят контакт,освен ако не затрият свидетеля,който до сега не искаше да вижда никого,а сега се активизира Peace

# 348
# 349
казаха да очакваме трейлър!  Peace

Това момче извадило късмет да се снима и с двамата.
Много уморени изглеждат и Туба и Къванч!
Кой знае в колко часа посред нощите са се снимали.

Имаме и анкета за съдбата на писмото.  Peace Отговорът може да дойде още с първия трейлър!  Joy Joy 

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 16:17 от rina-rina

# 350
Аз гласувах за дълбокия джоб Wink,защото Тахсин нали тръгна след куриера и бързаше точно да превари пред вратата.Но,ако куриерът не е корумпиран ще го поздравя Laughing
А горе има двама охранители,които хич не спряха гостите Peace Laughing и би трябвало да са видели пазарлъците,ако има такива.Другият вариант е Тахсин като клюкарка да се е наредил да види подателят на  писмото,но по-не ми се вярва.

Аз ако съм на актьорите хич няма да си ходя всеки ден до дома,ако нямам ангажименти.И двата чифлика ми харесват.Не са супер модерни,но изглеждат уютни.Този на Джесур дори ми харесва повече.Лъха на една тишина и спокойствие там.

# 351
Аз, също гласувах -в Жоба , на Тахсин.
Друго искам да споделя,
ама този служител в затвора, отвори писмото, и го прочете.
Така ли, не му направи впечатление, че там пише нещо за убийство newsm78
Според мен, трябваше да уведоми някого, не знам началник затвор, полиция..........
А, Тахсин ,как е взел писмото,
как аз си мисля,
Казал е , че Джес му е зет и ,че сам ще му го даде newsm78

# 352
Здравейтееее!
 Пуф, пуф ..Много работа мили момичета ... и утре пак...
 От рейтинга съм доволна ,аз очаквах Родината да мине отпред ,заради по-сериозната историческа драма и писмото на Ататюрк ... Я вижте в сряда историческия има 14%рейтинг.
 Дано все така да държим фронта...
 но аз искам да Ви кажа за задоволството си, че моето мнение  за играта на актьорите съвпада  с мнението на блокърите и то на  така ценената оранжева кака- Ранини
 Аз много се радвам ,че го следят нашия сериал
ето туитите

Цитат
ranini® ‏@raninimanini  10 sa.10 saat önce
Güzel bölümdü. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Yarın listede bol şans #pesetme #CesurveGüzel

ranini® ‏@raninimanini  10 sa.10 saat önce
Bölümün bombe repliği de net olarak "Tanıştığımıza memnun oldum Tahsin Korludağ"dır. Yüz sene çıkaramazsın acısını.. #pesetme #CesurveGüzel
 ranini® ‏@raninimanini  12 sa.12 saat önce
Daha fazla
Sühan'ın tokat girişiminden bi tık sonra babasına yürüdüğü sahnede Tuba Büyüküstün enfesti. "Helal be!" dedim valla #pesetme #CesurveGüzel
І1. Хубав епизод беше . да са живи и здрави .за вложения труд..шанс  за листата/рейтинга / утре..

2. Репликата- бомба на епизода беше .." Приятно ми е/Доволна съм ,че се запознахме Тахсин Корлудаа"
 3.  Настъпването на Сюхан, след  замахването на Тахсин да я удари  -Туба Бюйюкюстюн беше възхитителна  казах си  "Хелал бе"Браво бе "
 Дебнех и  за  Киво ,но тя не писа  

Ети ,
Цитат
А горе има двама охранители,които хич не спряха гостите
Пощальона им показа пратката , а Тахсин бей като тъст им нареди да свалят багаж от колата /за заблуда.../

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 00:43 от Maya@

# 353
# 354
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 13.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 355

Синан, благодаря!  Hug

Каква ще е съдбата на писмото?
Джесур ще го получи 6 (37%)
ще потъне в дълбокия джоб на Тахсин 10 (62%)

Видя се съдбата на писмото. От джоба на Тахсин стана на пепел и в езерото.

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 19:21 от rina-rina

# 356

Ха така сегаааа... Да видим кой кого колко обича... наистина  hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

Лили  bouquet   Ринка  bouquet  Синан  bouquet
Благодаря ви  Hug Hug Hug

# 357
Ринка Hug
Лили Hug
Синан Hug
Оф, бе пак плаче нашето момиче newsm78
Отговора за писмото го видяхме в трея.
Защо, обаче си мисля, че Сю, си тръгва от Джес newsm78
Дано, да греша newsm78
И, Джес е много  Thinkingтъжен

# 358
Синан ,Лили , Ринка .... БЛАГОДАРЯ!!!!!!

Не трябва обичта  им да  е заложник  .....Сюхан не е права , рано или късно ще го осъзнае , но на много висока цена !

Престъплението трябва да се накаже.Истина е ,че обича баща си ,но нима Джесур няма право на тази обич.
Някой/и са му я отнели ,ей така заради собствените си амбиции.
Възможно е Адалет да е преживяла ужасни неща ,но не това е начинът да се спасиш от престъплението ,още повече че може и съвсем съзнателно да е използвана .....Сега ,като опря ножа у кокала е готова да съсипе живота на Джесур отново и на Сюхан!

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 19:33 от sofia26

# 359
Тахсин успя да се вклини между тях.  ooooh!
Надявам се за кратко.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт