"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 629
  • 739
  •   1
Отговори
# 675

Eти Hug
ами, защото сигурно, са го обвилили за убийствата, и са го тикнали в затвора,да не ги издаде.
Не се лежи, в затвор, ей така 30 години.

# 676
Ети,  Hug Адалет знаеше, че Тахсин ще се "погрижи" за брат и Ръза, който стана много опасен след като писа писмо до Джесур. Що нерви изхабиха докато вземат писмото.  ooooh! ooooh! Жената не можа една вана да си вземе спокойно от тревоги.  bath1  Бягството на брат и ги поставя пред ново изпитание - да го намерят преди полицията и се "погрижат" за него. Както Валя  Hug писа в затвора е по-трудно да се "погрижат" за него, а по път става какво ли не.  Wink С изчезването му изчезва и последният, който знае, че Адалет е фактическата убийца на Хасан Карахасаноглу.
Звезди, страхотни гифчета.  Peace

Господин прокурора на чия ли страна ще застане?
Салих е много неспокойно приведен въвеждайки госта.

# 677
Ринка HugЛили HugСинан Hug,благодаря за преведения фрагман! newsm51 newsm51  smile3525

Звезди Hug,чудесни гифчета! newsm51

Най-после да видя Сердат Йозер обръснат и без мустак Laughing ,че в последните сериали беше с една и съща визия! Peace

# 678
 Hug Hug Hug

Добър вечер,дръзки красавици!!! Hug Hug Hug

Ринка,Лили,Синан,за превода на трея  newsm51 newsm51 newsm51

Сю определено става смела и ще вземе страна във войната Джесур-Тахсин.Тахсин е губещия.
А кой беше мъжът,който придружаваше затворническата кола-после,като че ли стреляше,но по затворника или по камиончето,което ги блъсна newsm78 newsm78 newsm78 Той ли помогна на затворника да избяга,или го отвлече-ох,много питанки! ooooh!
Адалет приближава към нервен срив-ей,тая жена миг спокойствие не видя откакто се пресели в чифлика!

# 679

Лека нощ,
едва си държа очите отворени, много съм уморена smile3524

# 680
Добро утро! Hug Hug Hug

Да започнем деня с кафе! Wink

Желая ви хубав ден! Hug Hug Hug

# 681
Добро утро Hug
Злати  Hugмерси за ,кафето,аз ще сложа и чай, защото е много студено.

Слънчев ден на всички Peace Hug

# 682
Здравейте!
Аз нали се присъединих със закъснение, та, ако ми разрешите, да изкажа някои впечатления от сериала.
Преди новата серия, мисля, Мая и Орси, бяха писали за това, че сериалът е извън клишетата. Напълно съм съгласна и бих добавила какво още, според мен, го няма в други сериали.

Наистина, прави впечатление, че Сюхан е независима млада жена и не е подчинена на волята на баща или съпруг. Но това, макар и невиждано в повечето турски семейства, се среща сред образованите и богати, модерни фамилии. Мен повече ме удивлява Ширин. Вярно, израснала е със Сюхан и са приятелки, но все пак е от персонала, а поведението ѝ е много уверено и свободно. Чувства се стопанка и в двете имения. Нейната ПБН ме накара да забравя, че гледам турски сериал. Страстна и щастлива, без намек на срам и свян.

Друго - физическа близост с бременна жена съм гледала само в Съла, но и тук показаха нещо такова - Джахиде и Корхан преди скандала. Макар че Джахиде не е бременна, но нали Корхан не знае.  Simple Smile

Ами откровената закачка на госпожа Фюген с младото момче Кемал? Който е гледал повече турски сериали, нека подскаже дали го има другаде.

Харесва ми, че няма демонизиран злодей, както е в голяма част от турските сериали. Поне засега е така.

Много ми харесва играта на Туба, тя изгражда интересен и нестандартен образ.

Къванч съм гледала много повече, в почти всичките му роли. Трябва да си сляп, за да не виждаш как расте професионално. Развива максимално това, което му е дал Господ.
Скрит текст:
Не мога да не си спомня притчата за талантите (талант=монета и талант=дарба) и как всеки от братята се разпорежда с тях. За това, че не бива да се заравят в земята, а да се използват и развиват
От своя професионален и житейски опит съм разбрала, че развитието на заложбите е много различно. Хора с обещаващи данни не постигат много, други уж не блестят с качества, а правят чудеса. Затова високо ценя именно развитието. Повече или по-малко, но всеки е длъжен да развива потенциала си.
Това го виждам у Къванч и много го уважавам. Той притежава много от Господ, но и много постига с ум и характер. И като гледам този забележителен мъж, не мога да не изпитвам възхищение към жената, която е спечелила любовта му.

В ДК неговата походка ми прави силно впечатление. Походка и движения на пантера, на силен и уверен млад мъж. Коренно различна от скованата походка на руски офицер в КСШ. Там е стегнат в мундир, тук освободен, в спортно облекло.

Доволна съм, че покрай приятелките си, и аз се загледах в ДК. Хубав сериал, добре заснет, с чудесни актьори и много красота. Дори бях на онлайна в четвъртък.  Simple Smile Лили, благодаря за превода!

Дива, много красив пост си направила с календара подарък от Джесур.

Моят живот е разделен на две - преди срещата с теб и след.

Къванч в бяло - фото сесия за изданието "GQ Türkiye" януари 2017
Къванч е номиниран за Мъж на годината. Чакаме 15 февруари. Ако спечели, ще е за втори път.  Grinning

# 683
Валентина Hugпривет,
Аз, не съм гледала, кой-знае,колко сериали, гледала съм една дузина.
Наистина с всеки нов проект, всики се старят да покажат една съвременна Турция.
Ами нали, сериалите се продават по сВета, почти вече ги няма шалварите, забрадките.
Та в този ред на мисли се сетих, че това лято си говорихме с колега , който е българин и работил в Турция.
Питах го да ми каже неговите впечатления относно живота там.
А, да уточня, че той е работил в Истанбул, там има и богати ,има и бедни,както навсякъде.
Та, той ми каза,
,,че, там всички образовани и богати хора избягват традициите и живота ,който им се налага от религията.
Дори ми каза, че се пие алкохол, ходи се по нощни заведения, не само мъже а, и жени.
-------------------------------------------------
Керем Чатай, мнго добре си прави сметките.
Все пак Турция иска да влезне в ЕС,
макар, че Ердоган е спънка за това.
Не искам да намесвм политиката.
---------------------------------------------
Та се сетих, за последната реклама в сериала, за изложбата и рекламата.
 Пак си спомних, за една друга реклама, в ,,АСИ,,
,където в 2007 година се снимаше в Антакия, от Джевдвт Мерджан, където играеше Туба,
та там се рекламираше Новопостроен хотел,
всеки ,който е гледал сериала, знае за какво говоря.
--------------------------
Рекламата продава, това е.
Скрит текст:
-----------------------------------------
МОЯ ЛЮБИМАЯ АКТРИСА ТУБА БУЮКУСТУН
Девлет Бахчели(глава опозиционний партии Турции)в интервью газете Hurriyet ответил : Внимательно следит за сериалами, есть очень много хороших проэктов, которые показывают в одно и тоже времья. Смотрит сериал "Внутри", но там много насилия и жестокости. В четверг вечером смотрю "Смелый и Красивая" На вопрос, есть ли кто из любимых актёров в этом сериале? Девлет ответил : Да, есть...Туба Буюкустун. Она очень хорошая актриса.

Перевод : David Vilia

# 684
Здравейте  Hug Hug

Валентина,  Grinning Hug Heart Eyes  
Личи си, казваш,  Party че Едже Йоренч изкара година и половина в Америка, а?  Peace Laughing Laughing

Само за Crazy Crazy номинацията на Къванч  Thinking  си мисля, че си е приз, и на 15-ти ще е връчването му, но може и да греша.  Peace Crazy

Влязох да оставя новината, че довечера в 21.00 ще има фрагман на "Червения Истанбул", чиято премиера е на 2 март за Италия и на 3-ти за Турция...  Crossing Arms  а ние... ще чакаме  hahaha hahaha с трепет  

"Vedalar, gözleri ile sevenler içindir. Gönülden sevenler asla ayrılmazlar."
"Сбогуванията са за тези, които обичат през очите си. За тези, които обичат със сърцето си, раздяла няма."
каза чичко Гугъл, пък аз го нагласих по мой вкус...  hahaha hahaha докато някой сложи по- точен превод,  Peace за което ще съм му благодарна  Hug Hug Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BQXWEygD1Qj/?taken-by=ferzanozpetek

Party Party Hug

За Джес и Сю си чакам превода,  Peace Peace гледах откъси,  Crazy Crazy  четох ви,  Hug Hug  прекрасна серия е била и вашите мнения, снимки, гифове, също!  Heart Eyes Heart Eyes

Хубава събота  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 12:14 от Анонимен

# 685
Привет момичета Hug
благодаря за коментарите ви bouquet
тези снимки от Бейкоз са ми много любопитни newsm78

абе чакат ни интересни развои, поне така се надявам!!

Валя Hug имаш лайк от мен
и най-вече за коментара ти за Киво Peace
но и разсъжденията ти за различността на сериала ми харесаха!

Лу Hug, да приз е Peace
награждаването ще се случи на 15 февруари Peace

Peace Peace
https://twitter.com/televizyokafasi/status/830336859695878144

Цитат
Соц. рейтинг этой недели🌟

1 #cesurvegüzel %32.23
2 #vatanımsensin %30.90
3 #ölenekadar %30.78
4 #içerde %19.44
5 #poyrazkarayel %18.14

и малко хумор от Тио Wink

хубава събота Hug

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 14:27 от Airra

# 686
Здравейте! wavey wavey wavey

Валентина, HugДобре си дошла и добре си се присъединила към темата на сериала! Peace bouquet
Много приятен анализ на сериала и главните герои. smile3501. Хареса ми. bouquet bouquet

Лили, Рина, Синан, Hugблагодаря за фрагмана. bouquet

Дива, Канти, Звезди Hugтворите разкошотии с вашите гифчета и колажи. smile3501 smile3501 smile3501

Дива, благодаря за това нагледно показване подаръка/календара/ на Сю от Джес.

Айра, благодаря , че публикуваш колажите на Тио, които наистина са много забавни bouquet

Хубава серия, но доста неразбрана за мен, защото я гледах само онлайн и разбрах какво се случва от превода на Лили, за което съм благодарна. Иначе си чакам  серията с превод, за да си наредя моя си “пъзел“ за събитията. Романтиката беше чудесна, нестандартна и много оригинална. Браво на Али Билгин и Керем Чатай.Предполагам, че е тяхно творческо виждане, естествено не без участието на Едже Йоренч. Предполагам, че оттук насетне много богаташки романтики ще има в тази галерия, за да направят такъв празничен подарък на любимата си. Joy Joy Joy JoyНадявам се някои да обърнат и внимание на картините по стените, а не само да го направят от снобизъм Joy Joy Joy
Това го казвам във връзка с балканската черта за копиране на някои видени действия и надскачане с хвърляне на много пари. #Crazy #Crazy Joy Joy

От новия фрагман, виждайки присъствието на новия прокурор, което надявам се да бъде безпристрастно, се надявам да започне атакуване на агитката на Тахсин. Дано да стане с помощта на Бану и ето и за нея кавалер. newsm78 Joy Хайде, сватосах ги, ама не е невъзможно. Peace

# 687
  • AMS
Привет на всички!!!
Благодаря за интересните постове и превода на Лили и Ринка!!!
Аз минавам само за една част от съдържанието,
докато си чакаме превода на български.

Да припомня кои са живите свидетели от онази нощ - 05.03.1987.
Тасин, Адалет, Ръза, Мехмет, Салих и Корхан.

Да припомня и нещо от края на минали епизод,
началото и края на 13-ти и фрагмана.
Та в тези сцени, освен познатите до сега герои, имаме още един.
Това е Мутлу - бившия началник на Ръфат.
И двамата са били уволнени - Ръфат, за да не рови в случая,
а Мутлу да покрива Тасин.
На погребението, на брата на Мехмет,
Ръфат разпозна Мутлу и започна да го следи.
Така Ръфат стигна до затвора, в който е брата на Адалет
и по стечение на обстоятелствата и Турхан.
В момента, когато Джес разбра, че писмото е от Ръза - брата на Адалет,
видя Мутлу и началникът на затвора и се отказа от срещата. После навърза нещата.
Всъщност главното в плана на Тасин, не бяха чупенето на витрините, пожара и ...
а именно извеждането на Ръза от затвора.
Под предлог, че ще местят затворника в друг затвор, всичко беше уредено от Мутлу.
Целта, беше не да се убие Ръза, а да бъде отвлечен и предаден на Тасин.
Тасин каза, че той ще го наказва.
Качиха Ръза в затворническата кола, а Мутлу го последва в кола след него.
По пътя пътуваха - затворническата кола, Мутлу и Ръфат.
Мутлу забеляза Ръфат.
На кръстовището беше предизвикана катастрофа.
Ръфат е в тежко състояние.
Мутлу е ранен, а затворникът Ръза избяга.
Дано наистина е избягал!!!

# 688
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте! "Нова" съм... Включвам се в темата, защото харесвам този сериал. Гледам го с руски субтитри и очаквам 14 епизод. Интересна история, отлична актьорска игра на Къванч и Туба. Колко общо са епизодите?

# 689

Ехе, тая Адалет е съгласна ,Тахсин да убие брат и, само ,и само да не излезне истината #2gunfire
А, Джахиде-то пуснала снимките в пресата Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт