"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 626
  • 739
  •   1
Отговори
# 705

Лу Hug
Боби Hug

Скрит текст:
Газета hurriyet пишет: Туба Бюйюкюстюн взяла дочкам учителя

Известная актриса договорилась с репетитором. Близнецы Майя и Топрак учат английский язык теперь с приходящим раз в неделю учителем.

Същата новина, в друг форум.
Скрит текст:
Туба Буюкустун для своих девочек-близнецов наняла учителя иностранного языка. Майя и Топрак в свои 5-ть лет начинают изучать английский. Один раз в неделю к ним будет приходить репетитор.

Последна редакция: нд, 12 фев 2017, 12:04 от zvezdomira78

# 706
Peace Peace Големи са бонбони  Hug  Heart Eyes
Хайде, че и италиански трябва да почват...  Peace  Sunglasses

По едно обедно кафе от мен и мавчо ?  Grinning Grinning Heart Eyes

.... и две намигвания  Laughing  Party Party

https://twitter.com/i/videos/tweet/830393290138779649

който може да ги направи на читав гиф, аз не успях, но така, пък, са в цял ръст   Wink Wink  Crazy

# 707
  • AMS
Привет и благодаря за споделеното!!!

Лу >>>

# 708
Привет и благодаря за споделеното!!!

Лу >>>

много готино Peace Heart Eyes

Лу Hug мерси за кафето Simple Smile

Боби Hug, много й отива къса коса Peace
Цитат
Като гледам този колаж на Сю- сески мадама, та дрънка! Късата коса дори много и ходи. Мисля си, че на тази съвременна, интелигентна и непокорна жена , точно късата коса и тича супер. Абсолюнто по европейски.

и още Тио Wink

Канти Hug , мерси за гифчетата и колажите bouquet

# 709
Скрит текст:
Все се  заричам да не ходя по темите, ама на ето днес,бях в една на конкуренцията.
И, разбира се, качих на череата.
Не искат да пишат за тяхния сериал лошо, а те ,какво правят newsm78 #2gunfire
Една била фенка на Туба, ама видите ли, Фахрието била по женственна от Туба #2gunfire
Дрга пък, гледала двата сериала, Туба била имала пъпки, а Фахрието имала порцеланова кожа #2gunfire #2gunfire
Ами, хайде ,като не коментираме вашият сериал, да не коментирате и нашия, какво ще кажете, а Mr. Green
Аз също гледам дизито на Енгин, ама думичка не съм казала за никого, и не коментирам, нали Sick
Има една сентенция,
,,ЩОМ МОЖЕШ ДА СЕ БИЕШ,
ЩЕ ТРЯБВА ДА НОСИШ И НА БОЙ,,
ДСС,има 3 теми, уж са фенове на Енгин, а сами не могат се разберат, по между си,
ама се плюе по дригите.
Ами гледайте си сериала, и не коментирайте другите.
Гледайте си у вашата паница.
Ей, това българина е страшно нещо, ей.
Живеем в 21 век, ама злобата си я носим от векове.
Лощо племе сме и това е.
От злоба, алчност и завист сме били 7 века под робство.
Когато, царя си дойде, в едно от изказванията си каза,
Българина ,тярбва да си смени-чипа!
Тогава много се обидихме, о-ужас, ,как така някой ще ни учи ,нас та ние всичко знаем, и можем, и за това вече 28 години живеем най,най, най зле в ЕС.
Когато пюеш по ,някого ,какво ставашпо-млад, по -умен, по- красив,какво.
Живота на никого не е лесен, ама ей така са си плюем, та да си свалим напрежението.
Ей така сами без бойна ще се затрием сами, ще се изядем помежду си, и защо newsm78
Нямаме елентарна култура, не уважаваме себе си, съответно и другите,
нали я занете прикаката за -първите 7 години.
Господ е създал на всеки, език и зъби,абе стиснете ги тези зъби,ухапете си езиците.
Ако, така говорят за вас,как ще се почувствате, няма да ви хареса ,нали.
Спирам, има още да напиша, ама ,май няма смисъл.
Иначе всички сме много възпитани, и културни newsm78

https://vk.com/kivanctuba?z=video-123508620_456239608%2Fee27aa75 … l_wall_-123508620

# 710
  • Сливен
          Айра, Hug и азсвикнах да я гледам с къса. Много я отваря и и и тича.

Звезди, Hug защо си причиняваш неприятности?! В миналото няколко пъти съм чела чужди теми. При първите замервания с кал и сравнянане- спрях- един път и завинаги! Просто няма нужда. Моят любимец не става по-голям като го сравнявам с друг. Просто съм си харесала Туба и никой не е в състояние да ме накара да я намразя! На вкус и на цвят- приятели няма!

# 711
  • София
Скрит текст:
Все се  заричам да не ходя по темите, ама на ето днес,бях в една на конкуренцията.
И, разбира се, качих на череата.
Не искат да пишат за тяхния сериал лошо, а те ,какво правят newsm78 #2gunfire
Една била фенка на Туба, ама видите ли, Фахрието била по женственна от Туба #2gunfire
Дрга пък, гледала двата сериала, Туба била имала пъпки, а Фахрието имала порцеланова кожа #2gunfire #2gunfire
Ами, хайде ,като не коментираме вашият сериал, да не коментирате и нашия, какво ще кажете, а Mr. Green
Аз също гледам дизито на Енгин, ама думичка не съм казала за никого, и не коментирам, нали Sick
Има една сентенция,
,,ЩОМ МОЖЕШ ДА СЕ БИЕШ,
ЩЕ ТРЯБВА ДА НОСИШ И НА БОЙ,,
ДСС,има 3 теми, уж са фенове на Енгин, а сами не могат се разберат, по между си,
ама се плюе по дригите.
Ами гледайте си сериала, и не коментирайте другите.
Гледайте си у вашата паница.
Ей, това българина е страшно нещо, ей.
Живеем в 21 век, ама злобата си я носим от векове.
Лощо племе сме и това е.
От злоба, алчност и завист сме били 7 века под робство.
Когато, царя си дойде, в едно от изказванията си каза,
Българина ,тярбва да си смени-чипа!
Тогава много се обидихме, о-ужас, ,как така някой ще ни учи ,нас та ние всичко знаем, и можем, и за това вече 28 години живеем най,най, най зле в ЕС.
Когато пюеш по ,някого ,какво ставашпо-млад, по -умен, по- красив,какво.
Живота на никого не е лесен, ама ей така са си плюем, та да си свалим напрежението.
Ей така сами без бойна ще се затрием сами, ще се изядем помежду си, и защо newsm78
Нямаме елентарна култура, не уважаваме себе си, съответно и другите,
нали я занете прикаката за -първите 7 години.
Господ е създал на всеки, език и зъби,абе стиснете ги тези зъби,ухапете си езиците.
Ако, така говорят за вас,как ще се почувствате, няма да ви хареса ,нали.
Спирам, има още да напиша, ама ,май няма смисъл.
Иначе всички сме много възпитани, и културни newsm78

https://vk.com/kivanctuba?z=video-123508620_456239608%2Fee27aa75 … l_wall_-123508620

Абсолютно вярно!
Че Туба Бююкюстюн е номер едно спор няма! Другите да си ги класират останалите кой как иска, няма значение.   Grinning Grinning Grinning

# 712
Здравейте!  Hug
Влязох в темата, за да ви покажа едно клипче - как се правят бонбоните, които Фюген поръча на Джесур да ѝ донесе. Нарече ги akede sekeri

bratp
Цитат
Че Туба Бююкюстюн е номер едно спор няма! Другите да си ги класират останалите кой как иска, няма значение
Трябва да си доста глупав и ограничен човек за да го кажеш.  Naughty
Феновете на Туба не са такива.  Naughty Явно ти не си фен на Туба. Mr. Green
На нас ни е ясно, че за всеки фен неговият любимец е номер едно.  Peace

# 713
Здравейте Дръзки Красавици

В очакване сме на превода. Ама добре сте се забавлявали и днес

Лули Hug много сладко гифче. Дива Hug го е извела вече на показ
Звезди Hug както Боби Hug ти е препоръчала е по-здравословно да не се обикаля много напред-назад. Защото  както обичам да казвам "за всеки влак си има пътници" - едни харесват  актьор А, други - Б, а трети - В.  Но е жалко, че в харесването си на някого доста често се оплюват другите. Аз също си харесвам Туба  като актриса и съм видяла в нея черти като човек и личност, които ми импонират  yes Това не означава, че другите актьори/актриси не са добри или нямат достийни качества Peace

Айра  Hug, Злати  Hug

Една снимка зад кадър С "бате" и Джахиде"Laughing Ех, тези мобилни телефони smile3502

Един нов клип от днес  Heart Eyes

ПП. Линка Hug дали да не пробваме да си направим и ние Wink Е, малко ще се озорим с месенето  Joy

Последна редакция: нд, 12 фев 2017, 18:00 от kanti

# 714

Боби Hug
Канти Hug
Когато, Фахрие роди 2 деца,когато вземе всички тези награди, които Туба има,
тогава може да се мери с Туба.

# 715
  • София
Здравейте!  Hug
Влязох в темата, за да ви покажа едно клипче - как се правят бонбоните, които Фюген поръча на Джесур да ѝ донесе. Нарече ги akede sekeri

bratp
Цитат
Че Туба Бююкюстюн е номер едно спор няма! Другите да си ги класират останалите кой как иска, няма значение
Трябва да си доста глупав и ограничен човек за да го кажеш.  Naughty
Феновете на Туба не са такива.  Naughty Явно ти не си фен на Туба. Mr. Green
На нас ни е ясно, че за всеки фен неговият любимец е номер едно.  Peace

Ние с вас познаваме ли се?
Ако си сложа снимка на Бююкюстюн на профила, ще ме направи ли нейн фен?  Laughing Laughing Laughing
Това, че Туба Бююкюстюн е най-популярната, не според мен, турска актриса зад границите на Турция, дали не я прави номер едно? Ако греша поправете ме, а не правете квалификации. Оставете други, които ме познават да ми дават оценки, глупав и ограничен човек ли съм!!!!!!!!!!! Shocked
Явно госпожата, на чийто коментар се включих е имала предвид такива като вас!

# 716
Здравейте,
bratp извинявам се заради острите думи на Лина.  Embarassed Чак на мен ми стана неудобно.

Звезди, там, където си била, е опасно за здравето. Странно, но точно тези, които оплюват всичко що се движи в турската дизи индустрия, обвиняват другите в злоба.
Според мен, това е безсилие - да сринеш всички със земята, за да остане само един. А този единственият, ако се сравнява с равни? Не му ли стиска?  newsm78

Както и да е, скоро навярно ще имаме преведена 13 серия, а след това наближава и 15 февруари с церемонията по награждаването.  Grinning

МЪЖ на годината - звучи добре, нали?  Grinning

# 717
  • София
Здравейте,
bratp извинявам се заради острите думи на Лина.  Embarassed Чак на мен ми стана неудобно.

Звезди, там, където си била, е опасно за здравето. Странно, но точно тези, които оплюват всичко що се движи в турската дизи индустрия, обвиняват другите в злоба.
Според мен, това е безсилие - да сринеш всички със земята, за да остане само един. А този единственият, ако се сравнява с равни? Не му ли стиска?  newsm78

Както и да е, скоро навярно ще имаме преведена 13 серия, а след това наближава и 15 февруари с церемонията по награждаването.  Grinning

МЪЖ на годината - звучи добре, нали?  Grinning

Simple Smile Wink

# 718
Здравейте!  Hug

bratp
Цитат
Трябва да си доста глупав и ограничен човек за да го кажеш.  Naughty
Феновете на Туба не са такива.  Naughty Явно ти не си фен на Туба. Mr. Green
На нас ни е ясно, че за всеки фен неговият любимец е номер едно.  Peace

Ние с вас познаваме ли се?
Ако си сложа снимка на Бююкюстюн на профила, ще ме направи ли нейн фен?  Laughing Laughing Laughing
Това, че Туба Бююкюстюн е най-популярната, не според мен, турска актриса зад границите на Турция, дали не я прави номер едно? Ако греша поправете ме, а не правете квалификации. Оставете други, които ме познават да ми дават оценки, глупав и ограничен човек ли съм!!!!!!!!!!! Shocked
Явно госпожата, на чийто коментар се включих е имала предвид такива като вас!
----------------------------------------------------------------------------------------------------

bratp

Mай, стана недоразомение.
Лина Hug
е върла фенка на Туба,може би, не е разбрала правилно поста ти newsm78
Не я защитавам, тя е достатъчно, културна жена, и ще се защити сама.
Просто, искам да уточним нещата.
Моля, ви нека да запазим добрия тон.
----------------------------------------------------
Валя Hug Peace
те да се молят да не им спрат дизито, за това да се тревожат, че тогава не знам, ще има трупове Joy Joy

Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 12 фев 2017, 19:15 от zvezdomira78

# 719
Валя  Hug Звезди  Hug много добре я разбрах, и нямам намерение да се извинявам. Изказването е тенденциозно и обидно за всеки фен и актьор.  Crossing Arms
Повече няма да се занимавам с тази история.
Моля и вас да не се занимавате!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт