"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 800
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
 Hug Hug Hug Hug

Дръзки красавици,чуруликането в темичката днес е било на макс. HugСподеленото от всяка една от вас,снимки,колажи,новини е смисъла на нашето общуване.Благодаря на всяка от вас за споделените мисли.

Отново ни очаква страхотна серия,не остана бе,само утре не е четвъртък!Туба и Къванч са толкова хубави и завладяващи, че започвам всяка вечер да повтарям някой епизод.Насладата за очите ми е толкава голяма и не ми омръзват ни за миг!Сигурна съм,че тази екранна двойка ще е една от най-запомнящите се!

Скрит текст:
Жалко за развода на Туба.Но,който е следил КПА знае през какво премина тя по време на заснемането на сериала.Беше почти срината психически и сама написа на страницата си колко голяма подкрепа и помощ са и оказали колегите от КПА.Почти се беше отказала от КПА и то по средата на проекта.Затова си мисля,че тя не се спря и почти не отказа никакво предложение за работа.Явно в работата намери силите да преодолее и се справи с тая криза.Ако това ще и донесе душевен мир и покой нека приключи с този брак.А това,че е толкова обичана,ценена,търсена и много популярна ще и помогне да продължи с възхода в кариерата,защото тя го заслужава!

Алекс,и тук  newsm38 Tada Gift

БРИЗЧЕ, Hug Hug Hug Hug радвам се,че си тук!Но слез от този балкон и дай едно от твоите творения за прекрасните Джес и Сю Hug Praynig

# 166
АЛЕКС,

Ринка, Лили,  благодаря ви за преводите, а на всички - за коментарите. Различни са, емоционални са, но това е така, защото ви вълнува сериала.
Аз ви моля, поставете се на мястото на Сю... няма да ви е леко, никак. Да, тя е наранена от баща си, но той и е баща.  Човек, който и е бил идол до вчера, най- близкият. Разумъа го разбира, но сърцето -не.
А Джес е вълнуващият мъж. Тъкмо му повярва и  нещо се случва... На кого да се довери?  Той е нов, непознат. Сложно е. Аз не искам да съм на нейно место.
Лека вечер!

# 167
Привет, мили момичета! Hug Hug

Благодаря ви за всичко споделено и коментирано в темата bouquet bouquet bouquet bouquet

Честит рожден ден, Алекс!

Бъди жива и здрава, много обичана и щастлива! Нека всичко, което си пожелаеш днес, да се сбъдне!
Благодаря ти за съвместната работа в екип Hug Hug Hug

За теб Heart Eyes Heart Eyes

# 168
  • Сливен
   Майче,  Hug  благодаря! Това се казва красота!

Тази снимка нова ли е стара ли е...

Много са красиви и двамата ...Господ дал,дал та се улял...

Мишел,  Hug благодаря за превода.

Боже, и в телевизионно предаване дъвчат развода в 13 минути. Големи разбирачи тези журналисти! Сякаш са им в къщата  и в леглото на Туба и Онур!

Още едно потвърждение, че красотата и известността продават!

# 169
  • Сливен
   Ринка Hug и Лили Hug, благодаря ви за превода на резюмето.

Резюмето в превод на Лили:  smile3525

Канти, Hug честит ти нов аватар. Много си хубава, фешън си!

Не мога са спра с красотите!

# 170

Скрит текст:
Hulya Kocyigit о Тубе💞

Тубу люблю .Мама ее не родила актрисой, но она подошла к этому делу с большим уважением и стремлением развивать себя . Еще она очень красивая .С выдающимися физическими данными .С таким стремлением и с такими физическим данными , люди получают удовольствие от просмотра.

# 171
# 172
  • В тъмната гора.
Хайде сега, почнаха да го обсъждат в тв предаванията, развода на Туба и Онур.
Много е късно, а и не ми останаха нерви да ги слушам.
Не можело само дизитата да са виновни, Туба била много странна по характер, била един вид авторитарна...
Утре ще го изслушам, но май Туба ще я набедят за този развод.

# 173
  • Сливен
         Момичета, днес добре си изложихме размислите и страстите по ДК.

Благодаря на всички за снимките, гифчетата, и всичко останало.  bouquet
  Още няколко минути и първият  месец от тази година ще остане в миналото.

Да посрещнем втория!   Да носи здраве, мир и положителни емоции на всички!

Трифон зарезан е днес. Честито на именниците!

Хайде сега, почнаха да го обсъждат в тв предаванията, развода на Туба и Онур.
Много е късно, а и не ми останаха нерви да ги слушам.
Не можело само дизитата да са виновни, Туба била много странна по характер, била един вид авторитарна...
Утре ще го изслушам, но май Туба ще я набедят за този развод.

Мишел, Hug започнах да го слушам. Малко разбирам, но и аз се ядосах на приказките им за Туба. Естествено, че нея ще набедят- талантливите са трън в очите на бездарните!
  Ако го преведеш някога, ще го прочета.

# 174

smile3524 wavey

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 00:11 от Svet_sz

# 175
  • Сливен
   Svet_sz  Hug ще повторя колажа. От повече красота не боли глава!

Приятели, може ли  някой можещ да ми направи снимката за аватар?

Лека нощ!

# 176

Ле леее! Реших да ви навестя посред нощите преди да си легна и разногледа останах! Толкова красоти сте натворили и написали! Благодаря, момичета!

Честит рожден ден на Алекс! Да е жива и здрава и много щастлива!

Дива, София наслада е да ви чете човек! Благодаря ви много.

Диве, а ти си ми и като информационен център, но в много поетична форма!  Grinning

Софи, пишеш така кратко, отсечено сякаш, но обхващаш и едни едва доловими нюанси!

Димана и на теб благодаря!

И особено на нашите преводачки - Лили, Рина, Мишел

Това дъвчене на "първите нощи" явно ще продължи. Все си мисля, че тепърва ще се консумира бракът на ГГ. За разлика от вече приключващият такъв на Туба. Много тъпа причина за развод. Били и двамата в проект. Аз подкрепям Туба, че се възползва от гребена на добрата вълнА и си следва живота. Може да се опитват да я изкарват виновна в това тяхно общество, но съм по-склонна да мисля, че съпругът ревнува. От известността ѝ, от печелившите ѝ роли.

Канти"

Цитат
Тук Сюхан е "дъщеря на Тахсин К." Но пък носи игенетичната  наседственост на майка си. Така, че освен, че може да се справи с различни кризисни ситуации (в началото на сериала ни го показаха това), носи и чувствителността и деликатността на майка си
]

Да, Сюхан е съчетала хубавите наследствени черти на родителите си. Има силен характер, но в омекотена форма го показва. Е, в последната сцена беше необходимо да изпусне малко парата от натрупалите се събития.

Лека, момичета!

# 177
Добро утро на 1-ви, Февруари Hug

A,за развода на Туба, не е работа на журналистите , да коментират , като не знаят ,не разбирам турски, не знам, какво точно говорят, никой не знае, когато се затвори врата на дома ,какво става.
Само времето ще покажа, кой , и защо е постъпил така ,или по друг начин.
Само знам, че всеки има право на щастие.
Аз ,лично не одобрявах, този брак, няма да влизам в подробности, защото минала година, стана голям скандал в темата , и ми бяха изтривани постове, бях обиждана, и докладвана на модератор.
Сега сигурно ,пак ще ме изтрият, но няма значение, мнението ми ,никой не може да ми го промени.
Лично мнение.Доколкото знам, живеем в демкратична държава, и всеки има право на мнение.
Сигурмо на много ,няма да се хареса, но това е положението.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Хубав ден на всички Hug
P.S.
А, Мишел Hug
ама то не само в Турция е виновна жената, а по цял свят, та нали този свят е мъжки.
Дори ,свят е от мъжки род.
Вината на жената е още от зората на света, когато Ева е дала на ,Адам да изяде ябълката Joy
Ами, като толкова е бил умен,Адам както се мъчат да го защитят, -горкия....
защо,  тогава е изял ябълката, да попитам аз.

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 08:41 от zvezdomira78

# 178
Добро утро !

Сериалите в петицата  в АВ група за миналата седмица

от Хилал Сарал -изгледала епизода

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 09:03 от Maya@

# 179
Скрит текст:
Добро утро на 1-ви, Февруари Hug

A,за развода на Туба, не е работа на журналистите , да коментират , като не знаят ,не разбирам турски, не знам, какво точно говорят, никой не знае, когато се затвори врата на дома ,какво става.
Само времето ще покажа, кой , и защо е постъпил така ,или по друг начин.
Само знам, че всеки има право на щастие.
Аз ,лично не одобрявах, този брак, няма да влизам в подробности, защото минала година, стана голям скандал в темата , и ми бяха изтривани постове, бях обиждана, и докладвана на модератор.
Сега сигурно ,пак ще ме изтрият, но няма значение, мнението ми ,никой не може да ми го промени.
Лично мнение.Доколкото знам, живеем в демкратична държава, и всеки има право на мнение.
Сигурмо на много ,няма да се хареса, но това е положението.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Хубав ден на всички Hug
P.S.
А, Мишел Hug
ама то не само в Турция е виновна жената, а по цял свят, та нали този свят е мъжки.
Дори ,свят е от мъжки род.
Вината на жената е още от зората на света, когато Ева е дала на ,Адам да изяде ябълката Joy
Ами, като толкова е бил умен,Адам както се мъчат да го защитят, -горкия....
защо,  тогава е изял ябълката, да попитам аз.

[/quote]

........откъсната е вече ,няма да се хвърля , я ......а ,ако му се прияде и Ева я няма ,кой ще му откъсне smile3503

Дано видим  Сю и Джес да си гризкат от една и съща ябълка  усмихнати , но кога ще стане  newsm78

Добро утро! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт