"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 817
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте дръзки и красиви в деня на Сю и Джес!  Hug

Майя, дано по-ранното напускане на мама Фюген не е по вина на Тахсин бей.  Peace
Да я изпратят някъде в странство на лечение.  Peace

И днес пресата не е подминала сериала ни!  Peace

Кески,  Hug за спойлера!

# 226
Добро утро! Hug Hug Hug

Днес отново е нашия ден за среща със Сю и Джес! Laughing Party

Ринка Hug,пресата не ни забравя сериала!  Peace

Вчера много сте писали и коментирали новината за Туба и Онур! Peace Не са първите нито последните!Да са живи и здрави!И аз като много от вас ще продължавам да си гледам Туба! Peace

Да благодаря на всички за коментарите! Hug Hug Hug

Бризчеее Hug,знаем твоите творения и от др.теми! Wink Heart Eyes love001

Кески Hug,за написаното в спойлера! newsm10

Благодаря на Майя Hug и Мишел Hug за преводите! bouquet bouquet

Честит празник на всички мъжки майки! Laughing PartyДа са ни живи и здрави синовете! Heart Eyes

Приятен ден на всички! bouquet

# 227
  • Бургас
Здравейте! Добър да е денят ви!

Толкова сте писали, коментирали, поразгорещили сте страстите.......
Дано филмът ни все така да е интересен и забавен, любопитен и провокиращ и дълъг, дълъг......
Дори без Фюген, дано намерят нови забавни герои, с които да ни разкажат за смелата и дръзка любов на Сю и Джес!

# 228
  • В тъмната гора.
Чудя се дали Тахсин ще удари Сюхан? Като я видях такава непоклатима срещу него, дали ръката му ще се отметне.
На мен лично тази история, че заради колекция от картини се затрива цял род ми идва в повече.
Явно на парите от точно тази колекция Тахсин изгражда империята си /образно казано/. Не знам, лично той ми се вижда доста недодялан, за да оцени картините, не само да ги продаде, а той пази дори някои от тях...Малко ми се вижда прекалено това, не му пасва на профила.

# 229
Добро утро на всички Hug
Искам да честитя на всички мъжки майки в темата ,а и извън темата Peace

Днес е много тихо, тук. newsm78
Благодаря на всички за всичко Hug

Слънчев ден на всички Peace Hug

Скрит текст:
Вот такой коллажик появился в сети. Пишут, что это после награждения Kisa Film. Может интервью? Подробности выясняем.

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 11:50 от zvezdomira78

# 230
Тахсин нали краде живота на Хасан-бащата на Джесур.Прави точно това,което е искал да направи Хасан.Продава картините,с парите иска да изкупува земите на Корлуда и да ги облагороди.Само,че единият е искал да направи това законно,а другият го прави по нечестен начин.Запазил е 2 от картините.На въпрос на Джес дали тези картини са му наследство от роднини Тахсин каза-да и намекна,че картините са много скъпи,стрували колкото целия чифлик.Тоест запазвайки 2 картини и представяйки ги за скъпо наследство той поддържа версията,че роднините са негови.
На мен майката на Джесур ми е симпатична.И аз предполагах,че Тахсин може да и направи нещо,но тогава отмъщението ще стане безкомпромисно.А,може и да я пратят някъде.
Скрит текст:
Извинявам се,че повдигам вчерашната тема,но исках да кажа нещо.
Хораа,бъдете по-широко скроени и не мерете с двоен стандарт.Мен въобще не ме вълнува личният живот на актьорите.След приключване на сериал не следя какво правят.Но,когато загледам нов и следейки темата пред очите ми изкачат новини,които стават като притурка към сериите.Не намирам нищо махленско и клюкарско в това, който иска да сподели в 5-6 реда мнението си,ако го е развълнувало нещо.Значи,когато се показват снимки от пътуванията на Туба,когато се показват снимки на децата й,когато се показват снимки на кой плаж е била-това се коментира също.Когато Къванч написал пост,защитавайки жена си-това също се коментира.Всички тези неща са част от личния живот на актьорите.Но,когато става въпрос за развод изведнъж нещата стават ровене в личния живот.Защо?Всичко извън сюжета е личен живот.Аз например нямам нужда да коментирам децата на Туба,но ме вълнуват човешките взаимоотношения.Не личните на Туба,а по принцип.И не мисля,че това е подигравка или неуважение.И в сериала обсъждаме точно-взаимоотношенията между хората според ситуациите,в които ги е вкарал сюжетът.
Семейният живот е въпрос на късмет.Психолозите така твърдят.Може да познаваш някого 5 години предварително,но няма гаранция как ще съжителствате под един покрив.За здравия брак са важни уважението и търпението.Обикновено,когато единия партньор започне да изпитва неуважение от отношението на другия,тогава идва ред на търпението.Когато търпението се изчерпва,компромиси няма, хората се разделят.Има и такива,които живеят до живот с търпение,но там щастието липсва.
Не знам защо сравняват браковете на сем.Сайлак и този на Ергенч.Всяко семейство има свои лични приоритети и начин за организация на живота у дома.Тонът също е много важен.Ето при Туба са искали единият да е винаги с децата,но пък сега Бергюзар и Халит като снимат един и същи проект кой им гледа детето?!Въпросът е риторичен.Уважавам и правото на Онур да работи.Той също не е длъжен да спира развитието си и да е детегледачка.Въпросът е в уважението и търпението независимо в кого от двамата е вината.
Замислих се и за рейтинга.С действията си Туба всъщност на мен показва,че е държала да участва в този проект,което за мен вдига акциите,не ги сваля.

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 12:27 от eti_bs

# 231
Да си припомним  Peace

резюмето

и добавката към него:
Тахсин желае двамата да заплатят за този брак и започва отмъщението си от ателието на Сюхан. Напрежението расте.   

1 трейлър       http://www.videoclip.bg/watch/660238_drzki-i-krasivi-12-epizod-1-treilr-bg-sub

2 трейлър       http://www.videoclip.bg/watch/661587_drzki-i-krasivi-12-epizod-2-treilr-bg-sub

Вчера дистрибуторската компания писа, че преговорите по продажбата на сериала продължават и в скоро време ще даде информация за сериалите, представени на ТВ изложенията.

# 232
Скрит текст:
оворят, это новый персонаж🤔

Скрит текст:
[spoilerпаралели, которые заметил фандом Asi Georgian fans😊
Breakfast at Tiffany's Odry Hepburn and Cesur ve Guzel Tuba Buyukustun my favorite actors ]
[/spoiler]

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 14:08 от zvezdomira78

# 233
Скрит текст:
оворят, это новый персонаж🤔

Звезди, може да е и нов персонаж, но много ми прилича на оператора, който е пуснал снимката в инстаграма си. Ще видим.  Peace

от сета:

тати е огорчен от своето момиче

# 234
Ринка Hug
да, до началото остана малко време, ще разберем Peace

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 14:42 от zvezdomira78

# 235
Хаштаг на епизода  #pesetme   Peace

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 17:19 от rina-rina

# 236
  • AMS
Привет на всички !!!

До сега в
Дръзки и Красиви  <><><>

#CesurveGüzel    #CesurveGüzel      #kimcesur       #CesurSühan      # zamanla    #cesursan     #aramizda    #cesuritiraf     #Cesuratuzak     #cesurca    #güzellik

Предстои да видим <><><>

#pesetme

# не се отказвай, # не се предавай

Приятна вечер!!!

# 237
Скрит текст:
Привет на всички !!!

До сега в
Дръзки и Красиви  <><><>

#CesurveGüzel    #CesurveGüzel      #kimcesur       #CesurSühan      # zamanla    #cesursan     #aramizda    #cesuritiraf     #Cesuratuzak     #cesurca    #güzellik

Предстои да видим <><><>

#pesetme # не се отказвай, # не се предавай

Приятна вечер!!!

Харесва ми хаштага!   Peace

Преди началото няколко линка за тв канала    Peace

www.startv.com.tr/canli-yayin
http://vefire.ru/channel/StarTvTurkey/
http://www.hdtvler.net/star-tv-1/
www.etvizle.net/star-tv-canli/
http://www.ecanlitvizle.com/star-tv-izle-1/2/
http://canlitv.com/?id=99
http://canlitv.mobi/star-tv-canli-izle