Нашите орхидеи - ТЕМА 20 Юбилейна

• 70 790
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
Чудесна изненада  Heart Eyes

# 196
  • Ænima/Albuquerque
Маркиии! Прекрасен е!  Heart Eyes

Аз вчера се прибрах след няколкодневно отсъствие, и установих, че две орхи удължават наличния цветонос и формират пъпки, а едната е изкарала и цветонос от спяща пъпка.  Heart Eyes

# 197
Много обичам тази особеност на орхидеите, удължава удоволствието Laughing . Благодарение на нея ще видя по-скоро дали едно преоценено фалче е това, което си мисля Praynig .

# 198
Момичета, ползвала ли сте тази тор за орхидеи
https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D0%BE%D1%80+%D0%B7%D0%B0+% … rc=mXnn3EtupWCRqM:

Купих я, да разнообразя, обаче като  я отворих мирише ужасно, нямам представа нормално ли е, пък другите торове не ми е направило впечатление да миришат

# 199
Съдържа гуано, затова. Чела съм, че е подходящо за цимбидиуми.
Лично мен миризмата би ме отказала от употреба у дома Laughing .

# 200
Ще го пропусна, просто много мирише, ще го дам на майка ми нещо по градината да си го сложи.

# 201
Да, ще стане за там. Балансиран тор е - NPK 2:2:2.

# 202
Аз съм купувала на Compo с гуано. Мирише самия тор но не и след това. Същото е и с калифорнийския червей.

# 203
Записвам се да ви следя,имам само една орхидея,но при пренасянето изпопядаха цветовете,та сега чакам да поникнат наново  Simple Smile

# 204
 Simple SmileРеге, казваш, ако се прежаля да изтрая, после няма да ми мирише, ако е топло на следващото поливане да ги изкарам на балкона може и да се пробвам да го сложа

# 205
  • Ænima/Albuquerque
Момичета, ходих с чавето на изложбата на орхидеи в Ботаническата градина - общо взето имаха няколко модела. Ето ги всичките:

Скрит текст:

Аз очаквах сума орхидеи, а то се оказа, че някои от вас тук имат повече сортове.  hahaha
Имаше много супердребнички моделчета, дето обаче бяха започнали да прецъфтяват, та много-много не се виждаха.

Но пък много красиви останалите, де.

Скрит текст:

Чавето души немиризлива китка:

Скрит текст:

# 206
Благодаря за снимките, Сарки  bouquet ! Оставам с впечатлението, че всяка година избират да покажат едни и същи китки. Общо взето най-впечатляващи за мен там са стрелициите Laughing .

# 207
  • София
Благодаря за снимките, Сарки  bouquet ! Оставам с впечатлението, че всяка година избират да покажат едни и същи китки. Общо взето най-впечатляващи за мен там са стрелициите Laughing .

Според мен им цъфтят едни и същи орхидеи.  Wink

# 208
  • Ænima/Albuquerque
Направи ми впечатление, че беше пълно с пантофки.

най-впечатляващи за мен там са стрелициите Laughing .

Say no more!  hahaha

Скрит текст:

# 209
Ай! smile3544
Благодаря!

Благодаря за снимките, Сарки  bouquet ! Оставам с впечатлението, че всяка година избират да покажат едни и същи китки. Общо взето най-впечатляващи за мен там са стрелициите Laughing .
Според мен им цъфтят едни и същи орхидеи.  Wink
О, да, сигурно. Зависи и от сезона. Просто очаквах малко повече. Както и съм сигурна, че имат много по-богата колекция.

Общи условия

Активация на акаунт