Пазаруване от Amazon - тема №61

• 100 388
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Аз се опитах Киндъл да върна с генериран етикет, сменяха го от амазон, пак не стана

накрая се разбрахме да си платя и ми върнаха парите веднага след като им пратих бележката

# 301
  • Тополовград
Търся подобно яке  http://es.buyvip.com/?ie=UTF8#page=d&dept=men&asin=B00WE … ef=qd_dp_ssr_p_11 размер  L.

# 302
  • гр. София
Скрит текст:
Скрит текст:
Момичета, знаете ли дали връщането на закупена стока от Amazon.de с БГ пощи е безплатно? И как точно става връщането? За пръв път ще връщам стока и изобщо не съм наясно как става...
С превозвач ли е купена или до адрес?

До адрес
Първо им пиши и ги питай дали ще ти възстановят пощенските разходи. Не за всички стоки възстановяват  Peace

Иначе тук има инфо за услугата на БГ пощи за безплатно връщане до Германия и списък на пощенските клонове,където е възможно.

Аз съм връщала до Германия от пощенски клон от списъка, но си платих и процедирах, както съм описала по-горе. Честно казано не помня дали предварително съм се разбирала с Амазон за пощенските....  newsm78 Връщах обувки. Не ми е много ясно какво е това безплатно връщане до Германия с пощите. Ако може някой да обясни по-подробно ще съм благодарна.  Peace И най-вече ме интересува, ако съм поръчвала до превозвач мога ли с тази услуга да върна пратката до Германия на адреса на Амазон от тук безплатно?
Аз съм връщала ботуши купени от немския амазон до адрес на превозвач в Германия,писах им и без проблеми ми поеха пощенските по връщането от Бг,зависи на какъв служител в чата ще случиш,някои явно не съдействат  Thinking

Скрит текст:
Имаше файл за мултикукър Тефал на български,може ли някой да ми го прати на
Скрит текст:

На компютъра ми изгоря екрана и файла остана там,благодаря  Hug

Кой е превозвача? И от адреса на превозвача кой ти взе пратката и до адреса на Амазон разходите за кой бяха?

# 303
  • ВАРНА
Скрит текст:
Скрит текст:
Момичета, знаете ли дали връщането на закупена стока от Amazon.de с БГ пощи е безплатно? И как точно става връщането? За пръв път ще връщам стока и изобщо не съм наясно как става...
С превозвач ли е купена или до адрес?

До адрес
Първо им пиши и ги питай дали ще ти възстановят пощенските разходи. Не за всички стоки възстановяват  Peace

Иначе тук има инфо за услугата на БГ пощи за безплатно връщане до Германия и списък на пощенските клонове,където е възможно.

Аз съм връщала до Германия от пощенски клон от списъка, но си платих и процедирах, както съм описала по-горе. Честно казано не помня дали предварително съм се разбирала с Амазон за пощенските....  newsm78 Връщах обувки. Не ми е много ясно какво е това безплатно връщане до Германия с пощите. Ако може някой да обясни по-подробно ще съм благодарна.  Peace И най-вече ме интересува, ако съм поръчвала до превозвач мога ли с тази услуга да върна пратката до Германия на адреса на Амазон от тук безплатно?
Аз съм връщала ботуши купени от немския амазон до адрес на превозвач в Германия,писах им и без проблеми ми поеха пощенските по връщането от Бг,зависи на какъв служител в чата ще случиш,някои явно не съдействат  Thinking

Скрит текст:
Имаше файл за мултикукър Тефал на български,може ли някой да ми го прати на
Скрит текст:

На компютъра ми изгоря екрана и файла остана там,благодаря  Hug

Кой е превозвача? И от адреса на превозвача кой ти взе пратката и до адреса на Амазон разходите за кой бяха?

Превозвача е Габиели,но това няма значение  Peace  Амазон доставя на германски адрес на габиели,Габиели ми ги карат до Варна,аз меря,не ми стават и пиша на Амазон,че искам да ги върна от БГ,асистента беше много услужлив,генерира етикет,каза ако не го приемат да снимам пощенските разходи и да пратя снимка.И така - върнаха сумата и за ботушите(90лв)  и за транспорта (39лв)  Peace

# 304

Имаше файл за мултикукър Тефал на български,може ли някой да ми го прати

Преди време го качих в нета, линк в тази публикация :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=955466.msg34194228#msg34194228

# 305
Аз сега получих пакет от немския Амазон, доставен на адреса на превозвача в Германия. Етикетът не може да се ползва за безплатно връщане от България, защото баркодът не започва с CR. Пакетите от немския Амазон ВИП, които пристигат на български адрес, имат етикети за връщане с баркод, който започва с CR, и могат да бъдат връщани безплатно по програмата на пощите (аз го правя от няколко години вече), нищо че на етикета логото на пощите не е изрисувано и това не е изрично упоменато.

# 306
  • Варна
Здравейте! Вчера поръчах на нещо от испанския вип на празна карта. Днес внесох пари по сметката. Трябва ли да направя нещо друго или амазонци направо ще ми дръпнат парите? В сайта ми ислиза следното съобщение:
важно съобщение
Преди да можем да продължим, направете следното, моля:
* Повторното въвеждане на картата.
* Актуализиране на датата на изтичане на картата, която влезе.
* Изберете кредитна карта или дебитна нов.
* Въведете броя на нова карта.
Трябва ли да направя отново плащане, чрез въвеждане на данните от картата и как става това при направена вече поръчка?

# 307
  • Luxemburg
http://prikachi.com/images.php?images/909/9030909D.jpg
Днес видях тези капсули в Алди. Понякога в Лидл има същите стоки, а знам че в Бг има Лидл, така че нищо чудно да ги има. За живеещите в Германия могат да ги намерят в Алди норд.

# 308
  • Варна
Аз сега получих пакет от немския Амазон, доставен на адреса на превозвача в Германия. Етикетът не може да се ползва за безплатно връщане от България, защото баркодът не започва с CR. Пакетите от немския Амазон ВИП, които пристигат на български адрес, имат етикети за връщане с баркод, който започва с CR, и могат да бъдат връщани безплатно по програмата на пощите (аз го правя от няколко години вече), нищо че на етикета логото на пощите не е изрисувано и това не е изрично упоменато.

В централна поща Варна и клон ЖП Гара не мислят така.
Ето генериран току-що етикет за връщане
Скрит текст:
. Номера за който ти говориш трябва да е CR123456789BG.
Тук такъв липсва.

Или говориш за етикет който пътува заедно в пакета заедно с продуктите?

# 309
  • Варна
Пролетно-есенно яке Mexx размер М-13.58€ от 89,99€ в син цвят, другите размери също са много намалени.
https://www.amazon.de/Mexx-MX3000563-Damen-Jacke-Mx3000563/dp/B0 … mp;th=1&psc=1

# 310
  • на Мелмак
Получих тройката куфари Зиефел от немският вип.
Много са хубави , скоро ще ги тестваме за полет , но по отзивите за тях предполагам , че ще са ок  Grinning

# 311
Здравейте! Вчера поръчах на нещо от испанския вип на празна карта. Днес внесох пари по сметката. Трябва ли да направя нещо друго или амазонци направо ще ми дръпнат парите? В сайта ми ислиза следното съобщение:
важно съобщение
Преди да можем да продължим, направете следното, моля:
* Повторното въвеждане на картата.
* Актуализиране на датата на изтичане на картата, която влезе.
* Изберете кредитна карта или дебитна нов.
* Въведете броя на нова карта.
Трябва ли да направя отново плащане, чрез въвеждане на данните от картата и как става това при направена вече поръчка?
Аз до момента имам една поръчка на празна карта и не съм правила нищо повече след като си вкарах парите по сметката.
Получих и аз часовничето Фосил, за което бях пуснала линк и доста го поръчахме.
Мъничък е, а аз обичам по-големи часовници.
Този ще го оставя за подарък най-вероятно.

# 312
  • ВАРНА
Получих тройката куфари Зиефел от немският вип.
Много са хубави , скоро ще ги тестваме за полет , но по отзивите за тях предполагам , че ще са ок  Grinning

Какъв цвят са,на мен отказаха зелените и лилавите и още не са ми пуснали едни кафяво/сиви  Thinking

# 313
  • на Мелмак
Поръчах шампанско.
На живо са по-хубави, без черните ципове и дръжки.

# 314

В централна поща Варна и клон ЖП Гара не мислят така.
Ето генериран току-що етикет за връщане
Скрит текст:
. Номера за който ти говориш трябва да е CR123456789BG.
Тук такъв липсва.

Или говориш за етикет който пътува заедно в пакета заедно с продуктите?

Аз нямам запазен нито един етикет от немския ВИП, за да сравня, а нямам скорошна поръчка, за да генерирам нов етикет (за същото нещо говорим). Вие конкретната поръчка от немския ВИП на български адрес ли сте я получили?

Общи условия

Активация на акаунт