Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 438
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • София
сериозно съм се замисляла дали да не троша шишетата от стари парфюми, защото около казаните за разделно събиране на стъкло няколко пъти са ме питали дали нямам празни шишета от парфюми. целта е ясна защо...

# 136
Ха интересно не се бях замисляла досега  newsm78
винаги съм ги изхвърляла в боклук ...

# 137
  • Бургас
Разнежена,в олх почти ти е сигурно ментето/мое мнение/ bouquet Кофти се е получило,за което ти съчувствам. bouquet

# 138
Изобщо не купувайте от ОЛХ .
Не само там, а и всички сайтове, където частни лица пускат обяви. Вероятността да попаднете на менте в такива борси в държава като България е много голяма. Разбира се там продават също така познавачи и колекционери с оригинална ползвана стока, но те се разпознават лесно и са рядкост. ebay и amazon са по-сигурни заради рейтинговата система с оценяването, но и там има много измамници.

винаги съм ги изхвърляла в боклук ...
И аз. Не се бях сетила да ги чупя преди това. Много рядко запазвам шишета за спомен.

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 23:08 от skybye

# 139
Парфюмът, който поръчах от Енцо дойде - всичко е ок, съвсем наред си е.
Маските, които купих са на Freeman - еднократни дозички, за да ги пробвам на кожата си - чудесни са, доволна съм много. Само ми направи впечатление, че по магазините са по-евтини.

# 140
  • Хасково
Точно защото в Ибей е пълно с продажба на празни шишета за колекционери , затова реших да не се занимавам с пращане на пратки до Англия и ги пуснах в ОЛХ за 5 лв , има хора които наистина събират шишета и картонените им кутийки , но не съм очаквала , че ще ги напълнят и продадат за 100% оригинални.

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 11:27 от bubanka

# 141
Точно защото в Ибей е пълно с продажба на празни шишета за колекционери , затова реших да не се занимавам с пращане на пратки до Англия и ги пуснах в ОЛХ за 5 лв , има хора които наистина събират шишета и картонените им кутийки , но не съм очаквала , че ще ги напълнят и продадат за 100% оригинални.

Даааа,  "ароматен" профил  hahaha. Само като погледнеш как изведнъж с лека ръка намалява цената наполовина и ти става ясно.  Stop

# 142
На мен всичко в olx ми е много съмнително, особено като прочета "оригинално" и ми светва лампичката. Не знам защо прецениха, че трябва да махнат рейтинга на потребителите.

# 143
Не знам защо прецениха, че трябва да махнат рейтинга на потребителите.
Явно печелят повече от измамниците.

# 144
  • София
На мен всичко в olx ми е много съмнително, особено като прочета "оригинално" и ми светва лампичката. Не знам защо прецениха, че трябва да махнат рейтинга на потребителите.
Не е по темата, но понеже имам профил в OLX - на няколко пъти получавах "покана" от сайта изрично да напиша "оригинално" ако нещото, което продавам, е такова.

# 145
  • Хасково

Даааа,  "ароматен" профил  hahaha. Само като погледнеш как изведнъж с лека ръка намалява цената наполовина и ти става ясно.  Stop

Най-жалкото е , че наистина има хора които ги купуват..... Sad  Tired Tired

Скочубра и аз понякога пиша , че нещата ми са оригинални,защото знам какво продавам ...

Пълно е и с реплики на палитрите на Too Faced , The Balm , а за Kylie да не говорим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
https://www.olx.bg/ad/too-faced-chocolate-shop-christmas-kolekts … x.html#4e802155cc тия китайци кога успяха да я измайсторят ..... Grinning

# 146
# 147
Скочубра и аз понякога пиша , че нещата ми са оригинални,защото знам какво продавам ...
Да, разбира се, не слагам всички под общ знаменател, говоря само за тези, които лъхат на търговци, продават еднотипни неща /маратонки, парфюми и пр./ и винаги държат с големи букви да кажат, че продават оригинали. То се усеща.

# 148
Влизам, за да се оплача от Парфимо.
Вече с втора поредна поръчка ме разочароват и ще се развеждаме май.... Mr. Green

Преди около две-три седмици поръчах тестер на Shalimar Souffle. Имаше 1-3 налични бройки уж. Поръчах аз и след поръчката ми наличността на продукта вече беше нула. Потвърдиха ми поръчката, всичко точно и след една седмица я анулираха, защото нямало наличност.
Сега се повтаря същото, като този път вместо да имам отказ, получавам поръчката с тоалетна вода Omnia Crystalline, вместо парфюмна вода. Пак нямало наличност от парфюма и не мога да го сменя, само мога да го върна.

Нещо не ме кефи това, че всъщност наличностите все не стигат до мен и им го казах.

Също така ми твърдяха, че сумите за връщане се дължали в 30 дневен срок. Ще ме прощават, обаче от 2015 г. срокът е 14 дневен.

Ужасно съм разочарована, защото и двата парфюма ги исках и дебнах много.  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 14:07 от Анонимен

# 149
Парфюмът, който поръчах от Енцо дойде - всичко е ок, съвсем наред си е.
Маските, които купих са на Freeman - еднократни дозички, за да ги пробвам на кожата си - чудесни са, доволна съм много. Само ми направи впечатление, че по магазините са по-евтини.

Не всичко в енцо е по-евтино, почти всички марки аптечна козметика например (виши, биодерма и т.н.) са по-скъпи Peace

Общи условия

Активация на акаунт