Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 443
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Влизам, за да се оплача от Парфимо.
...

Е, как е възможно да пробутват тоалетна вода, при положение че си поръчала парфюмна.... Нямам думи, това е друг продукт направо, не някаква малка разновидност; и без да те питат...
Аз вчера поръчах също Shalimar Souffle - имаше го в разновидност 50 мл. плюс още 15 в комплект - дано го има наличен, че като чета при теб случаят какъв е бил, се хващам за главата.

# 151
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
сериозно съм се замисляла дали да не троша шишетата от стари парфюми, защото около казаните за разделно събиране на стъкло няколко пъти са ме питали дали нямам празни шишета от парфюми. целта е ясна защо...

Аз го правя от години.  Blush

# 152
малко офф: същите номера с наличностите правят гет.бг и парфюми-шоп.бг
дори гет.бг имаха нахалството да ми пратят имейл с подканяне да оценя продукт, който не ми доставиха поради липса на наличности  Laughing

# 153
  • Пловдив
Извинете за спама,но по тази логика,дали и тестерите на маркова козметика,които се продават в OLX-a са фалшиви?

# 154
  • Хасково
А вие получавте ли мостри с поръчката ви от Парфимо... аз получих моята миналата седмица .. 10 дни чаках и нямапе , но вчера се бях зачела в един техен имейл и пише * Мостри безплатно към всяка поръчка ...  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 155
Е, как е възможно да пробутват тоалетна вода, при положение че си поръчала парфюмна.... Нямам думи, това е друг продукт направо, не някаква малка разновидност; и без да те питат...
Аз вчера поръчах също Shalimar Souffle - имаше го в разновидност 50 мл. плюс още 15 в комплект - дано го има наличен, че като чета при теб случаят какъв е бил, се хващам за главата.

Ами пробват се, ако мине. Не всеки потребител разбира чак толкова. Че и на цената на парфюмната вода идва... Twisted Evil
Както и да е, мацката ми обясни по телефона, че когато имало по една-две бройки наличности в централния склад, така можело да се получи. Накастрих я, че реално човек поръчва и не знае ще дойде ли нещото или не, което е тъпо и да гледат да го коригират.

Шалимар Суфле е спрян от производство май. Ето затова изчезва бързо от сайтовете.

Мостри от Парфимо и аз не получавам от известно време.

# 156
Не всичко в енцо е по-евтино, почти всички марки аптечна козметика например (виши, биодерма и т.н.) са по-скъпи Peace
Да, забелязах. Аз ползвам предимно козметиката на Benefit и попадам на добри цени на някои продукти в Енцо.

# 157
  • Козлодуй
Аз още си чакам Wood Mystique, варианта който поръчах изчезна веднага след мен. На следващият ден поръчах и един тестер TDC Oriental Lounge, и той изчезна. Значи може и да не ги дочакам  Cry

# 158
  • София
А вие получавте ли мостри с поръчката ви от Парфимо... аз получих моята миналата седмица .. 10 дни чаках и нямапе , но вчера се бях зачела в един техен имейл и пише * Мостри безплатно към всяка поръчка ...  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Аз не съм получавала никога мостри от Парфимо. А съм поръчвала три пъти вече  newsm78 newsm78 newsm78

# 159
Пращаха, но много отдавна Peace

# 160
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Чак пък много отдавна.В моята поръчка пристигнала на 02.02 имаше мостра, както писах по-напред.

# 161
  • Варна
Здравейте! Някой поръчвал ли е елексира за коса на Орофлуидо? Ако да,можете ли да ми кажете на шишенцето коя страна е производител е изписана и в кутийка ли идва?

# 162
имам два броя - единият е от сет, другият е отделно
мисля, но не помня, отделният също беше с кутия
едината бутилка, която ползвам в момента, е с производител САЩ
другата е прибрана някъде, но не помня къде по дебрите на шкафовете
имам и азиатския вариант, беше с кутия, също пише САЩ на флакона

# 163
  • София
И аз се разочаровах за втори път от Парфимо. Първият път беше продукт с изтекъл срок на годност, който отиде в коша, щото не ми се занимаваше с връщане.
Сега отказах поръчка, защото се обадиха за потвърждение и споменаха, че доставката е 5 работни дни от деня, в който пристигне от централния им склад. Който не е в България. Изчислиха, че ще е или в петък или другата седмица. Което прави доста повече дни от обявените 3 до 5 в сайта им.

# 164
  • Варна
имам два броя - единият е от сет, другият е отделно
мисля, но не помня, отделният също беше с кутия
едината бутилка, която ползвам в момента, е с производител САЩ
другата е прибрана някъде, но не помня къде по дебрите на шкафовете
имам и азиатския вариант, беше с кутия, също пише САЩ на флакона
Благодаря! Моят е купуван от фриз.салон и производител е Испания. А от Ензо или Парфимо са поръчвани,чудя се от къде да поръчам,че ще са за подаръци,не искам да се излагам.

Общи условия

Активация на акаунт