Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 472
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
азиатският е от салон или ЗР - от размяна е, но е от съфорумка, на която се доверявам
двата 'златни' са един от ензо и един от парфимо /абсолютно еднакви са като аромат, консистенция, ефект/

# 166
  • Варна
азиатският е от салон или ЗР - от размяна е, но е от съфорумка, на която се доверявам
двата 'златни' са един от ензо и един от парфимо /абсолютно еднакви са като аромат, консистенция, ефект/
Благодаря! Ще поръчам значи

# 167
  • София
Аз да питам, но не за парфюми. От enzo, поръчвате ли декоративна козметика?
Харесала съм продукти на artdeco, kryolan.
Да си кажа честно, последния продукт от enzo на Криолан, който пристигна съм със смесени чувства.
Не знам дали е обсъждано, но най-вероятно има и ментета, нали?

# 168
  • Бургас
Аз не само от известно време не получавам мостри от Парфимо,а никога не съм.А не е да не съм поръчвала доста пъти от тях.Артдеко съм поръчвала от Енцо,при мен нямаше проблем,Криолан обаче не съм.

# 169
Влизам, за да се оплача от Парфимо.
...

Е, как е възможно да пробутват тоалетна вода, при положение че си поръчала парфюмна.... Нямам думи, това е друг продукт направо, не някаква малка разновидност; и без да те питат...
Аз вчера поръчах също Shalimar Souffle - имаше го в разновидност 50 мл. плюс още 15 в комплект - дано го има наличен, че като чета при теб случаят какъв е бил, се хващам за главата.

Момичета,аз в началото на месеца поръчах комплекта на Shalimar souffle 50ml+15ml,дойде за 7 дни и вътре имаше една мостра на Ланвин.Та при мен всичко беше наред.

# 170
Аз от Парфимо точно съм доволна Rolling Eyes на менте не съм попадала, първоначално даже сравнявах с продукти закупени от другаде.. Mr. Green

# 171
alisa77, днес обаче комплектът е изчерпан, преди малко гледах. Дано имам късмет и не ми откажат поръчката. Като я правих, пишеше, че има налични от "1-3 броя".

# 172
alisa77, днес обаче комплектът е изчерпан, преди малко гледах. Дано имам късмет и не ми откажат поръчката. Като я правих, пишеше, че има налични от "1-3 броя".

Цената е добра.Дано извадиш късмет.Макар,че е изключително некоректно когато го купуваш да го има в наличност а после да го няма.Говори лошо за фирмата.Ето аз вече ще си имам едно на ум и ще се замислям дали да поръчвам от тях.

# 173
На 14 февруари направих две поръчки - от Енцо и Парфимо.
Днес си получих пратката от Енцо, много са бързи Hug нямам никакви забележки, много добре упаковано всичко, в срок на годност, за първи път взех и един санскрин за лице на една професионална испанска марка, вече го тествах, хареса ми.
Дано и от Парфимо да не се изложат.

# 174
  • Варна
Аз да питам, но не за парфюми. От enzo, поръчвате ли декоративна козметика?
Харесала съм продукти на artdeco, kryolan.
Да си кажа честно, последния продукт от enzo на Криолан, който пристигна съм със смесени чувства.
Не знам дали е обсъждано, но най-вероятно има и ментета, нали?

Дали и аз попаднах на такова не знам ,но червило на Есте Лаудер (поръчано от Ензо),на второто ползване ми се счупи от дъното. Peace

# 175
  • София
Интересно, току що направих поръчка от ензо и накрая видях, че нямам доставка   Shocked
Само застраховка 1лв Rolling Eyes

# 176
  • Варна
Аз преди 10 мин.направих, но имам доставка.  Laughing

# 177
  • София
Аз преди 10 мин.направих, но имам доставка.  Laughing

Деска - явно при моята поръчка се е бъгнало нещо  Mr. Green

Иначе за декоративната козметика - жена ми пазарува от там редовно, включително и Аrtdeco, и не е имала проблеми или съмнения.

# 178
  • Пловдив
Ако имате регистрация в Енцо, си проверете пощите. Изпратили са ми код за БД Peace Няма условия за минимална сума.

# 179
  • Пловдив
Ако си поръчала продукти на Makeup Revolution над 24 лева, доставката е безплатна. Така ми писаха на email.

Общи условия

Активация на акаунт