Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 483
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ако си поръчала продукти на Makeup Revolution над 24 лева, доставката е безплатна. Така ми писаха на email.

dazel - Ау да! Ти реши мистерията  Laughing Верно съм поръчал и такова нещо  Mr. Green
Извинявам се за внесения смут  Embarassed

# 181
  • Пловдив
Ако си поръчала продукти на Makeup Revolution над 24 лева, доставката е безплатна. Така ми писаха на email.

22 лева.  Flutter Не съм прочела внимателно.  Laughing

# 182
Ако имате регистрация в Енцо, си проверете пощите. Изпратили са ми код за БД Peace Няма условия за минимална сума.

Наистина ли? Получавам редовно имейли от тях, но нямам за код. Да не е в някое писмо с друга промоция и да съм го пропуснала?

Аз тъкмо влязох да се оплача, че вчера намерих в интернет информация за код за 5% намаление за английския им сайт - нотино, а за българския - няма. Пробвах го - работи си в английския. Пишеше и за други, изтекли кодове, каквито не са пускали при нас. На времето така ни изгониха от Ла Редут, с демонстративен двоен стандарт към потребителите... Като ми остане време ще им пиша един имейл до Чехия да ги попитам.

# 183
  • Чукарландия
Дайте този код за отстъпка да го видим, персонален ли е или не? Hug

Може ли да го споделиш, Есенция Лимонова? Hug

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 11:32 от BBeLLa

# 184
  • Пловдив
Ами кодът е еднократен и мисля да си го ползвам. Затова и ви казах да си проверите мейлите. Peace Тъпото е, че го получих на регистрацията, от която съм пускала 1-2 поръчки, а на профила, от който пускам често поръчки-нищо. ooooh!

# 185
  • СОФИЯ
Здравейте,
Поръчах си от Enzo този продукт
http://www.enzo.bg/dkny/my-ny-toaletno-mljako-za-tjalo-za-zheni/
Пристигна както го виждате на снимката, без никаква опаковка и даже няма срок на годност.
Но най-странното е,че мирише ужасно  - на мухъл и нещо горчиво. - няма нищо общо с парфюма.
За първи път поръчвам тоалетно мляко за тяло и не зная при тях практика ли е да се получават в този нетърговски вид, без баркод и срок на годност и без опаковка  newsm78

# 186
Здравейте,
Пристигна както го виждате на снимката, без никаква опаковка и даже няма срок на годност.
Но най-странното е,че мирише ужасно  - на мухъл и нещо горчиво. - няма нищо общо с парфюма.
За първи път поръчвам тоалетно мляко за тяло и не зная при тях практика ли е да се получават в този нетърговски вид, без баркод и срок на годност и без опаковка  newsm78
Никога не поръчвай боди лосиони свързани с парфюми от нета и въобще ги избягвай. Peace Никой не купува тези продукти и са застояли, с изтекъл срок и миришат лошо. Купувай си обикновени боди лосиони. Аз харесвам примерно тези на Боди шоп и на други.
Няма срок на годност сигурно, защото е бил подарък част от сет, който е развален за да се вземат пари и от лосиона.

# 187
  • СОФИЯ
Здравейте,
Но най-странното е,че мирише ужасно  - на мухъл и нещо горчиво. - няма нищо общо с парфюма.
За първи път поръчвам тоалетно мляко за тяло и не зная при тях практика ли е да се получават в този нетърговски вид, без баркод и срок на годност и без опаковка  newsm78
Никога не поръчвай боди лосиони свързани с парфюми от нета и въобще ги избягвай. Peace Никой не купува тези продукти и са застояли, с изтекъл срок и миришат лошо. Купувай си обикновени боди лосиони. Аз харесвам примерно тези на Боди шоп и на други.
Няма срок на годност сигурно, защото е бил подарък част от сет, който е развален за да се вземат пари и от лосиона.

Може би си права. Направих го от любопитство. За момента съм пълна с боди лосиони.
Това за Боди шоп вече няколко пъти го чувам. Би ли ми дала линк на сайта им ако не тук на лични. Бяха ми пуснали един, но не беше техен.  Hug

# 188
  • Чукарландия
Ами кодът е еднократен и мисля да си го ползвам. Затова и ви казах да си проверите мейлите. Peace Тъпото е, че го получих на регистрацията, от която съм пускала 1-2 поръчки, а на профила, от който пускам често поръчки-нищо. ooooh!

Благодаря! Няма проблем! Hug

# 189
И аз имам код, но няма да го ползвам.
bg-LNFR  - ако някой иска, да се възползва.

# 190
И на мен ми пратиха такъв код, по-точно на един мейл на майка ми, на който няма акаунт. Ползвах го, но го пускам някой ако иска да пробва

bg-MCN7

# 191
Здравейте момичета. Много рядко си позволявам да пиша тука, но ме засърбяха пръстите. Имам малка парфюмерия (няма да казвам къде за да не кажете че е реклама) и исках да ви споделя малко неща относно оригиналните парфюми.
Оригиналните парфюми са трайни! Без значение от кожата. Да, има кожи на който парфюмите са по-ароматни и такива на който малко по не ароматни, но това не означава че ще се измиришат след 1 час. Пълен абсурд е и като го чуя направо припадам.
За да ви е траен парфюма трябва не се търка много, т.е. трябва да се пръска на открити места. по врата е най-добре.
И малко относно сайтовете. 100% с цените с който работят имат ужасно много ментета. Сигурна съм че имат и много оригинални, но аз имам клиенти който са ми показвали "оригиналните" им парфюми и нямат нищо общо с действителността. Ако си ползвал определен парфюм можеш да го различиш. Но ако не си ... трудна работа.
Колкото е по-скъп един парфюм, толкова е по сигурно че е фалшив, защото там изработката за фалшификат е същата като цена, както и ако е по-нисък клас парфюма, но печалбата е в пъти по добра. Моят съвет е да си купувате само от магазини летища и т.н. Парфюми от под шкафа и от сайтове за мене е абсолютно безмислено. Дано да съм помогнала поне малко Simple Smile успех

# 192
Оригиналните парфюми са трайни! Без значение от кожата. Да, има кожи на който парфюмите са по-ароматни и такива на който малко по не ароматни, но това не означава че ще се измиришат след 1 час. Пълен абсурд е и като го чуя направо припадам.

Това просто не е вярно ... Пълен абсурд е и като го чуя направо припадам.

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 12:56 от bubanka

# 193
хахахах Simple Smile за това не пиша тука, че като ви гледам как се заяждате ....
но няма как голяма модна къща като Булгари например, която произвежда много неща в това число и парфюми, да наеме парфюмерист, който ще вземе ужасно много пари. Да вложи в реклама и рекламно лице ужаснооо много пари... и да пусне на пазара парфюм който да се измирише след един час..... пълен абсурд както казах...
Виж ако е менте... не е невъзможно ... но Сериозна фирма ... няма как Simple Smile

# 194
заяждане? от мен? абсурд - просто цитирах Вашите собствени думи  
сега остава да ми кажете, че един и същ парфюм ухае върху всеки по еднакъв начин, защото така иска парфюмеристът и ... направо припадам

съжалявам, не знам как вършите работата си, но почетете и попръскайте преди да пишете с такава категоричност твърдения, които не са верни

Общи условия

Активация на акаунт