Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 510
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Оригиналните парфюми са трайни! Без значение от кожата. Да, има кожи на който парфюмите са по-ароматни и такива на който малко по не ароматни, но това не означава че ще се измиришат след 1 час. Пълен абсурд е и като го чуя направо припадам.

Това просто не е вярно ... Пълен абсурд е и като го чуя направо припадам.
Умирам от смях и това го пише собственик на парфюмерия.
Не, не всички оригинални парфюми са трайни и който го твърди на 100 %,  значи не разбира от парфюми. Колоните на Ермес например траят по два часа, а са напълно оригинални, че и на един от най-известните и желани брандове в света. Те са О де колон и траят супер малко. Познаваш ли ги интересно ми е?
А и Булгари между другото се слави със супер нетрайните си аромати.

# 196
Така... Това не съм го казвала. Simple Smile)))
И няма и как да го кажа, защото не е истина. КАЗАХ, че няма начин парфюм за 100лв+ да е траен 1 час. И съм чела... и съм пръскала... и се заяждате Simple Smile Хубав и успешен ден

# 197
Не, не се заяждаме въобще. И не, не си чела, нито пръскала. Peace

# 198
И няма и как да го кажа, защото не е истина. КАЗАХ, че няма начин парфюм за 100лв+ да е траен 1 час. И съм чела... и съм пръскала... и се заяждате Simple Smile Хубав и успешен ден

има начин
а другото, което казахте е, че кожата няма значение

не се заяждам с Вас, просто не съм съгласна с това, което сте написала  Grinning

# 199
Напоследък две дами с руски правопис и словоред идват да ни ограмотяват в тази тема.
Дали е случайно?

# 200
На мен ми стана много интересно вие оригинални парфюми ли продавате във вашата малка парфюмерия или и при вас е "мешано", както ни съобщихте, че продават сайтовете? Разкажете как, какво, откъде се сдобивате с оригиналите?

# 201

има начин
а другото, което казахте е, че кожата няма значение

не се заяждам с Вас, просто не съм съгласна с това, което сте написала  Grinning
Всеки знае, че кожата има значение и за самия аромат и за трайността. Говорех като цяло, защото вижам, че някой се опитва да убеди момичета който ползват скъпи и качествени макри. Естествено е, на различна кожа аромата е различен, както и трайността. Но тука чета за някакви много големи разлики, което просто ми се струва, че някой си защитава сайта. Това исках да кажа.

# 202
не мисля, че някой конкретно защитава сайта /който и да е от двата сайта/ - темата е пълна както с положителни, така и с отрицателни отзиви

# 203
  • София
Точно до кожа си е това с трайността на парфюмите,защото сега ползвам тоалетна вода на Nike,която буквално ми издържа целия ден....а де,цената е ясно че е ниска.От скъпите парфюми цял ден ми издържа примерно Alien,другите горе-долу до към обяд... Flutter

# 204
Днес си взех една поръчка от парфимо, имам подарък виалче парфюм, нали назад коментирахме, че не пращат подаръци.  Peace

# 205
  • Варна
азиатският е от салон или ЗР - от размяна е, но е от съфорумка, на която се доверявам
двата 'златни' са един от ензо и един от парфимо /абсолютно еднакви са като аромат, консистенция, ефект/
Благодаря! Ще поръчам значи

Поръчах - абсолютни оригинали  Peace Hug

# 206
  • До сърцето...
В друга тема писах, но и заради спора с трайността ще се повторя:
на моята кожа Ексклузивите на Герлен имат 15-20 мин трайност (а не е като да са 100 лв. , с цена над 400 лв, то поне 4 часа трайност по тая логика) и са тествани в Дъглас  Peace

Така , че твърдението за 1 часова трайност наистина звучи смешно, а в конкретният случай - непрофесионално  ooooh!

П.С. Темата е за онлайн магазини, но просто не се сдържах! Сори за спама!

# 207
Един и същи парфюм, оригинален, седи около час на моята кожа и половин ден на кожата на мъжа ми. Явно при мен не е достатъчно оригинален.  Rolling Eyes

# 208
  • Бургас
Момичета, а как се различават репликите /да не кажа друго/ , напр. дубайските от оригиналните парфюми?

# 209
  • София
Момичета, а как се различават репликите /да не кажа друго/ , напр. дубайските от оригиналните парфюми?

Много, много трудно.Някои дубайски изпълнения са "екстра качество", което ще те ориентирам, че в градацията на ментетата е по-високо от качество "1:1".

Общи условия

Активация на акаунт