Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 533
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Току що си получих пратката от парфимо. Поръчах четири продукта, двата се оказаха с изтекъл срок - продукт на Ланком от 2011 година и на Кристиан Диор от 2013 г. Козметика за лице, да беше парфюм, няма значение. Ама серум, дето се предполага и с активни съставки, пък на 6 години....

Другите два са на  Juvena, а никъде не намирам онлайн проверка за техните продукти. Някой може ли да помогне?

Престарелите неща мисля да ги връщам, не съм ги разопаковала дори. То намаление, намаление, ама едното ми е 80 лв, другото 63 - не съм ги взела без пари, та да ги прежаля....

# 541
  • София
Току що си получих пратката от парфимо. Поръчах четири продукта, двата се оказаха с изтекъл срок - продукт на Ланком от 2011 година и на Кристиан Диор от 2013 г. Козметика за лице, да беше парфюм, няма значение. Ама серум, дето се предполага и с активни съставки, пък на 6 години....

Другите два са на  Juvena, а никъде не намирам онлайн проверка за техните продукти. Някой може ли да помогне?

Престарелите неща мисля да ги връщам, не съм ги разопаковала дори. То намаление, намаление, ама едното ми е 80 лв, другото 63 - не съм ги взела без пари, та да ги прежаля....

На миналогодишните такива намаления в Парфимо, няколко съфорумки се сдобихме с кремчета на Герлен, произведени 2012 г. и писахме за това.Аз лично не се възползвам от тези намаления, за да не си троша нервите напразно.
За Juvena и друг път съм чела,че не може да се проверява срока онлайн. Peace

# 542
Цитат
На миналогодишните такива намаления в Парфимо, няколко съфорумки се сдобихме с кремчета на Герлен, произведени 2012 г. и писахме за това.Аз лично не се възползвам от тези намаления, за да не си троша нервите напразно.
Ех, значи ...  Grinning Ами на, явно всяка година се намира по някой неосведомен да си троши нервите. Догодина и аз ще знам  Grinning
Преди време от фрагранс директ бях купувала на намаление разни работи, пак имаше козметика, която ми се видя не много свежа - тъкмо доближаваше 3 години от датата на производство. Та тогава спрях от там да поръчвам, че не ми се занимава с рекламации в чужбина. Айде и тук да беше около 3-4 години, пак щях да го преглътна. Ама пък чак от 2011-12 година....  Ми те може и да са за боклука вече, не за намаление.

# 543
Никога не купувам козметика от сайтове. Герлен, Шанел, Диор абсурд. На намаление от големите вериги си купувам.

# 544
  • София
Никога не купувам козметика от сайтове. Герлен, Шанел, Диор абсурд. На намаление от големите вериги си купувам.
+ 1 Peace

# 545
  • София
Защо да не се купи на намаление от сайт козметика на Герлен, Шанел, Диор и т.н.!? Определено в тази тема се получава тотално противоречие - парфюми намалени може, а козметика не.Парфюмите са 100% оригинални, а козметиката е кофти  Stop.
Козметика на дизайнерските фирми съм купувала от различни сайтове, предпочитам английските, и никога не е имало проблем.По време на намаления в западните сайтове, цените не могат да се сравняват с тези в тукашните реални магазини.
Един сайт, който държи на реномето си, няма да продава нито парфюми със съмнителни качества, нито козметика с изтекъл производствен срок на годност преди 1-2 години.Ако за парфюмите не от голямо значение, то за козметиката чекването в сайтове за проверка не отнема много време когато касае цяла партида и тогава в допълнителна информация може да се посочи, че продукта е произведен еди кога си и всеки, който купува да реши да го купи или да не рискува.

# 546
Защо да не се купи на намаление от сайт козметика на Герлен, Шанел, Диор и т.н.!?
Защото аз така искам и купувам откъдето ми е кеф. Кой е казал, че не може? Казвам и дамата след мен откъде пазаруваме ние. Сама си писала, че си получила негоден крем. Боклуци не искам и затова пазарувам от вносители. Peace Другите да си назаруват откъдето искат. За парфюмите важи същото. Негодни, ментета, изтекли, сменяни вътре, кофти консистенции, съмнения, сверяване, чекване по сайтове, не толерирам никакви. Peace Не желая да слагам на кожата си неща, в които не съм сигурна. Говоря за български сайтове, не за английски като ФЛ примерно. Peace

# 547
И аз натам клоня вече. Просто нямам опит, отскоро почнах да се интересувам от по-скъпи неща и май не си струва риска. Може би единствено от сайт на производител ще продължа да поръчвам, където това е възможно, в Ести Лаудер например също съм хващала добри промоции. Магазините не са опция за всеки, някои живеем в много дълбока провинция :s

# 548
Здравейте! Имам въпрос, за колко време пристигат нещата от енцо?

# 549
  • ново
Около 3 дни при мен.

# 550
  • Пловдив
При мен като поръчах в понеделник, поръчката дойде в сряда.

Това, което съм поръчвала като козметика винаги е било в срок и 1:1 с оригинала. Декоративната ми козметика е на Герлен. Също не съм имала проблеми. Гланц на Диор. Също в срок. Почистваща козметика на Кларанс и масло от лотос, без забележки. Да ме прощават вносителите с техните безобразни цени.

Нарочно упоменавам пазаруваните продукти и марки. Все пак темата е за тези сайтове, а не за магазините на вносителите.  Laughing

# 551

Това, което съм поръчвала като козметика винаги е било в срок и 1:1 с оригинала. Декоративната ми козметика е на Герлен. Също не съм имала проблеми. Гланц на Диор. Също в срок. Почистваща козметика на Кларанс и масло от лотос, без забележки. Да ме прощават вносителите с техните безобразни цени.

И аз съм така.. Peace
Последно поръчвах тестер на крем Clarins от Парфимо. Дойде си запечатан с целофан, недокоснат и произведен тази година. От БЗ, Сефора, Нотос и други вносители купувам рядко, да не кажа никога.

# 552
  • от един красив град
Определено се замислям преди да поръчам парфюм или козметика, които са с намалена цена. Особено от Парфимо. Последната ми поръчка е от Ензо, преди малко проверих кода януари 2017г. е това е, наистина този път съм доволна.
Получавала съм тестери с изтекъл срок и съм ги връщала без да замисля. Вече избягвам да си поръчвам тестери защото съм предубедена към тях, най-вече заради изтекъл срок, а и намалени ли са работата е ясна. Бих посмяла да взема тестер, но само на парфюм произведен преди три години, така няма, как да е стар.  Peace

# 553
Цитат
Определено се замислям преди да поръчам парфюм или козметика, които са с намалена цена. Особено от Парфимо. Последната ми поръчка е от Ензо, преди малко проверих кода януари 2017г. е това е, наистина този път съм доволна.
Явно на намаления пускат такива неща, но не е редно! Нормално е да го намалят като му наближи края на срока на годност, както беше случая с фрагранс директ, за който споменах. Ама три години след като е изтекъл?!?  #Crazy То е за бракуване, не за намаление. Или да си направят един раздел "преоценени", да си пише там какъв им е проблемът и всеки да решава дали да купува. Ама що пък да го правят, като може и да мине номерът? Предполагам, че не всички купувачи проверяват бач код...

# 554
  • София
Защо да не се купи на намаление от сайт козметика на Герлен, Шанел, Диор и т.н.!?
Защото аз така искам и купувам откъдето ми е кеф. Кой е казал, че не може? Казвам и дамата след мен откъде пазаруваме ние. Сама си писала, че си получила негоден крем. Боклуци не искам и затова пазарувам от вносители. Peace Другите да си назаруват откъдето искат. За парфюмите важи същото. Негодни, ментета, изтекли, сменяни вътре, кофти консистенции, съмнения, сверяване, чекване по сайтове, не толерирам никакви. Peace Не желая да слагам на кожата си неща, в които не съм сигурна. Говоря за български сайтове, не за английски като ФЛ примерно. Peace

Аз написах мнението си по принцип, а не конкретно за теб и дамата след теб. Peace В твоята тоналност, ако трябва да пиша, което ми е под нивото, да си призная въобще не ме вълнува откъде пазаруваш Диор, Герлен, Шанел и т.н. и какво пазаруваш въобще!
Хубаво е рекламните кампании в полза на вносителите да се водят само в пространство, което е лично  Peace, а не във форума, мисля че такива са правилата и те важат за всички.
Темата е конкретно за двата сайта, аз написах че съм получила крем с изтекъл срок на годност и не го пиша за първи път.Моят съвет е бъди малко по-екзактна в изказа си, защото написано
, е доста общо, означава всички сайтове - български и чуждестранни.Другите противоречия не искам да ги изтъквам повторно.

Към горните няколко поста, ще допълня, че от Енцо съм поръчвала всякаква козметика: Ести Л., Клиник, Шанел, Герлен,Карита и т.н. и съм доволна от това, което съм получила.Дори съм писала,че на Ести и Клиник съм получавала съвсем прясно произведени продукти, за разлика от тези купени от физическите магазини тук, които очевидно към онзи момент им застояваха на вносителите.От Парфимо съм купувала декоративна козметика на Герлен, също "прясна и топла" като производство, на 4 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт