Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 142 642
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
  • София
От Парфимо с безплатната доставка поръчах 2 Лартизана. А от Енцо се включих към поръчка на приятелка с едно Кабаре.

# 31
  • СОФИЯ
Поръчвам си мостри и съм доволна. Пристигат за около 3 дни.
Преди около месец поръчах :
http://www.enzo.bg/bond-no-9/chinatown-parfjumna-voda-uniseks/
http://www.enzo.bg/dsquared2/want-parfjumna-voda-za-zheni/
http://www.enzo.bg/davidoff/leather-blend-parfjumna-voda-za-mzhe/
За момента съм доволна

# 32
Последната ми покупка беше от Ензо - бяла козметика и козметика за коса. В парфимо за съжаление няма тези продукти, които ми трябват.

# 33
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема! bouquet

Последната ми поръчка е от Енцо - пасти за зъби, ампули за коса  и друга козметика за коса. И един    
Calvin Klein CK One Shock for Him. Всичко е ок. Peace

ПП Само дето ме дразни високата цена за доставка и никакви кодове за отстъпка... Mr. Green

# 34
  • София
Благодаря за новата тема!

Последната покупка беше от Парфимо на детоксикиращия шампоан на Алтерна с червена детелина (май го споменах в предната тема) - изпробвах го и всичко е наред с него.

# 35
Момичета, моля за помощ. Искам да поръчам парфюм Gucci Bamboo и една палитра от Enzo. Това ще бъде първа поръчка и прочетох, че за нея може да се ползва 5% код за отстъпка, както и че може да се избере една мостра като подарък. Но не мога да открия въпросните кодове, а на мейла също нямам информация. Къде мога да открия кодовете?

# 36
вече няма кодове за първа поръчка
мисля, че и мостри като подарък вече не предлагат
в процеса на поръчката е възможно да се появи поле с допълнително намалени продукти

# 37
  • Чукарландия
вече няма кодове за първа поръчка
мисля, че и мостри като подарък вече не предлагат
в процеса на поръчката е възможно да се появи поле с допълнително намалени продукти

Така е. Peace
В последната ми поръчка за 270 лв. дори половин мостричка не ми бяха сложили. Mr. Green

# 38
Мерси за бързия отговор Wink

# 39
  • Бургас
Нищо не слагат,нищичко. Crossing Arms

# 40
  • Пловдив
Това нещо си го купих, от дрогерия в Германия, за 6.99 евро. При последната ми поръчка от Енцо реших да го мушна в кошницата, че ми свършва.  Миииии, възмутена съм.  Shocked

# 41
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Това нещо си го купих, от дрогерия в Германия, за 6.99 евро. При последната ми поръчка от Енцо реших да го мушна в кошницата, че ми свършва.  Миииии, възмутена съм.  Shocked

Провери в Лили дрогерия, преди ги имаше и сигурно ще са по-евтини.

# 42
  • Пловдив
Благодаря, хич не ми хрумна за Лили. В ДМ ги няма. Странно, че са на различни цени, различните видове.  Thinking Има и по 17 лева, да го приема, ама две доставки разлика.  Mr. Green

# 43
  • Варна
Няколко пъти съм поръчвала от Енцо душ гел в размер,който не бях виждала по нашите аптеки.Докато вчера не го видях в аптеката до нас в същите мл. ,като в Енцо и на същата цена.Само дето от аптеката го получавам веднага и не ми вземат 6 лв. за доставка  Mr. Green
Те сега са захласнати по необятния американски пазар и се съмнявам,че ще пуснат кодове или безплатна доставка за Св. Валентин.Доколкото разбрах доставката за САЩ е безплатна за 100$ или някаква такава сума май беще.

# 44
  • Козлодуй
Изневерих на себе си и току що поръчах 2 парфюма от Енцо. (Преди време получих менте от там, после още едно от друг бг сайт и доста време в редките случаи, когато поръчвах парфюми, беше от чужди сайтове.) Изкуших се от цените, единият аромат изобщо не познавам, ще споделя като дойдат.

Общи условия

Активация на акаунт