Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 142 633
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Те сега са захласнати по необятния американски пазар и се съмнявам,че ще пуснат кодове или безплатна доставка за Св. Валентин.Доколкото разбрах доставката за САЩ е безплатна за 100$ или някаква такава сума май беще.

Би ли обяснила, че не разбрах?  Praynig
Енцо ли доставят безплатно до САЩ?  Shocked
Те не са ли само за БГ? Голям конгломерат са и за различните държави са с различни сайтове.

# 46
Да, с различни сайтове са, имат сайт за щатите, доставят безплатно при поръчки над 100 долара. Отиваш на enzo.bg най-отдолу има картинки със знамената на различни държави и цъкаш на тях Peace

# 47
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
От Енцо съм поръчвала масло на Макадамия,доволна съм Ама като ви чета ,че нещо тоя сайт не е много за вярване,ментета и пр.Вашето мнение къде са подводните камъни?

# 48
  • Варна
Да, с различни сайтове са, имат сайт за щатите, доставят безплатно при поръчки над 100 долара. Отиваш на enzo.bg най-отдолу има картинки със знамената на различни държави и цъкаш на тях Peace

Да,това имах предвид  Hug

# 49
ОК, благодаря.

# 50
Направо ме притеснихте с тези изтекли срокове и фалшиви парфюми Simple Smile Утре очаквам моята от Parfimo , поръчах lancome la vie intense и едни кремове ще проверя всички кодове и да видим

# 51
Поръчах един парфюм, да видим.
Другото бяха маски, още не съм ползвала никоя от тях, но не вярвам там да има издънка.

# 52
Хайде дано БД да пуснат, че от единия искам едно, от другия друго ииии не ми се плащат пътни  Crazy

# 53
# 54
И с "намалението", пак са високи цените на Шу Уемура в enzo; в lookfantastic един шампоан излиза 40-45 лв., а в enzo - 60-65 лв. А се плаща и доставка.

# 55
И аз ги гледах цените на Шу Уемура, наистина са високи и то много.  Peace

# 56
  • ново
Последно поръчах от ENZO, но сега май ще изкуша от валентинското намаление в PARFIMO с един парфюм. Тъкмо се зарадвах, че и боята ми за коса е намалена, то се оказа, че са намалили само 1 нюанс  Sad , който обаче не е моят.

# 57
  • Бургас
Да,и аз видях,че в Енцо има Шу Уемура,но и за мен цените са доста високи.

# 58
Парфимо пак махнаха кода преди да е изтекъл обявеният срок 31.01.2017г.  Mr. Green Не че не поръчах и без код, но въобще не е коректно от тяхна страна.

# 59
  • Пловдив
На обяд все още важеше кода,може би след това са го махнали. Наистина не е коректна тази практика да го махат преди крайния срок.

Общи условия

Активация на акаунт