Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 434
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • София
мострите на червилата на Герлен са с малко капаче отгоре, но ми се струва стабилно. такава козметика нося в козметично несесерче и се надявам да не се отваря. като качество и цвят тази, която поръчах е същата като червилото в нормална гилза. доволна съм Simple Smile

# 106
  • Варна
От Enzo пак подаряват гащи при поръчка  hahaha

Какви гащи? newsm78 Аз пуснах поръчка с БД заради поръчка на продукти на Нивеа, но гащи не са ми предлагали. Laughing

# 107
мострите на червилата на Герлен са с малко капаче отгоре, но ми се струва стабилно. такава козметика нося в козметично несесерче и се надявам да не се отваря. като качество и цвят тази, която поръчах е същата като червилото в нормална гилза. доволна съм Simple Smile
Откъде си поръча мострите на червила?

# 108

Какви гащи? newsm78 Аз пуснах поръчка с БД заради поръчка на продукти на Нивеа, но гащи не са ми предлагали. Laughing

с парфюм на агент провокатор има бикини, но не помня дали се изискваше определена ст-ст на поръчката

Осмичке, бяха тук http://www.parfimo.bg/testeri-na-kozmetika
може да са свършили, ако не намериш

# 109

При поръчка на парфюм на агент провокатор има бикини подарък, но при 50 лв. стойност на поръчката. Само първите 100 поръчали получават гащи Mr. Green

# 110
  • София
Откъде си поръча мострите на червила?

от parfimo

# 111
Благодаря ви, момичета bouquet  Но виждам само тестери, а аз исках точно мостри ако има на козметика. Просто искам малки опаковки да тествам от определени продукти, че ми писна да купувам цели и после да се чудя какво да ги правя като не ми паснат.

# 112
  • на последния етаж
Аз и тестери на тези червила не намирам.  Rolling Eyes

# 113
  • Варна
 Изкупили са ги  Peace

# 114
# 115
  • София
моя грешка, за което се извинявам - говоря за мостри, а те са точно тестери. бубанка е дала точните линкове.

# 116
Здравейте,  влизам с въпрос при вас. Поръчах си парфюм от намаленията в Парфимо, днес обаче е намален още. Та има ли шанс при оформяне на поръчката да ми го намалят, имам спомен че някой беше коментирал нещо подобно?

# 117
  • Варна
моя грешка, за което се извинявам - говоря за мостри, а те са точно тестери. бубанка е дала точните линкове.

Мостри/ тестери обърках се кой какво търси.Мислех,че става въпрос за червилата от малката черна рокля на Герлен  Peace
Та не ги виждам нито в мострите,нито в тестерите  Mr. Green
Но и цената на редовните е много по-добра от колкото в редовните магазини,така че си заслужават.

# 118
Здравейте,  влизам с въпрос при вас. Поръчах си парфюм от намаленията в Парфимо, днес обаче е намален още. Та има ли шанс при оформяне на поръчката да ми го намалят, имам спомен че някой беше коментирал нещо подобно?
Не  Peace

# 119
 Sad Благодаря  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт