Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 404
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
абсолютно шаблонен имейл, дори не са проверили кода

# 91
  • от един красив град
Така е.

# 92
  • София
Аз пък мисля, че са го проверили.По-тактичен или по-деликатен отговор от този няма - помислете и ще се съгласите. Peace

# 93
  • София
Преди време бях писала до Шисейдо по същия повод (кодовете на козметиката им не можеха да бъдат проверени в сайтовете, скоро не съм гледала дали се е променило положението) и получих подобен отговор. И според мен изобщо не са проверявали нищо  Peace

# 94
Никой бранд не би се наел да гарантира автентичност на продукт, закупен извън официалните магазини.
И аз мисля, че не са проверили нищо, иначе щяха да се ангажират с категорично мнение. Чак такава дълбочина не бих търсила в този мейл.
Щом имате съмнение, върнете парфюма . Аз така бих постъпила.

# 95
Никой бранд не би се наел да гарантира автентичност на продукт, закупен извън официалните магазини.
И аз мисля, че не са проверили нищо, иначе щяха да се ангажират с категорично мнение. Чак такава дълбочина не бих търсила в този мейл.
Щом имате съмнение, върнете парфюма . Аз така бих постъпила.
Абсолютно подкрепям. И аз така бих постъпила.

# 96
  • Пловдив
В Beauty zone ми демонстрираха двата нови мириса на Армани. Толкова силна първоначална миризма на спирт......Ако ги получа от Енцо, с това първо впечатление, какво ли ще ми хрумне.....Поръчвам само парфюми, които ползвам от години и познавам. Не съм имала съмнения до сега.  

# 97
аз си поръчах два парфюма за рожден и имен ден(DG The One),много съм доволна,оригинални са и определено цените са мнооого по-ниски от мола,взимала съм и  тестери на добри цени от адреса им на Екзарх Йосиф 19.Доволна съм! bowuu bowuu
Мине се,не мине време, и пак се появи току що регистриран потребител да рекламира съмнителен сайт, дори и в грешната тема. Била съм в този склад и определено не ми вдъхнаха доверие тестерите. Имах база за сравнение. За мен са добре изпипани ментета. Но темата е за други сайтове  Mr. Green

Така е.
Това е масова практика при големите концерни. На мен само малките производители ми отговарят с конкретен и полезен отговор. Големите получават по хиляди запитвания на ден и ще им излезе скъпо да проверяват кодове и отговарят индивидуално. Много жалко, защото въпреки високите цени и усещане за лукс, качеството на обслужване е трагично.

След като видя няколко цени в Енцо каза, че дори от самия производител директно не може да се вземе тази цена.
Сигурно е прав за цената. Такива сайтове продават предимно продукти от сивия пазар, примерно заседяла стока от рафтовете на официален представител. За да не заема място напразно я шиткат на по-евтина цена на дистрибутори, които после я продават на сайтове като този. Но това не ги прави ментета, а просто застояла стока.

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 20:26 от skybye

# 98
http://get.bg/jimmy-choo-jimmy-choo-edp-parfjum-za-zheni-100-ml- … ampaign=pazarfeed Този сайт, надежден ли е и продават ли ментета?

# 99
  • Бургас
Различни са мненията за Гет,четох,че е имало и много доволни.Аз мислех да поръчвам от там,но и досега не съм.

# 100
  • София
Пазарувала съм от Гет, няма никакви проблеми. Доволна съм от ароматите, дори съм връщала, ако нещо не ми допадне, когато е на сляпо.

# 101
Моля да пренесете дискусията в по-подходяща тема:
Изпитани сайтове за парфюми - 10

# 102
  • София
пардон hahaha hahaha

# 103
Здравейте,за първи път поръчвам от Парфимо и всичко е наред.Доволна съм.

# 104
От Enzo пак подаряват гащи при поръчка  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт