Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 400
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Моят Rhubarbe е от Морска гара Варна. Код 5JAAP, произведен 09.2015.
Може ли да ми кажете какво е работното време на магазина на Морска гара?

# 76
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От 9.00 до 21.00ч.

# 77
От 9.00 до 21.00ч.
Благодаря bouquet

# 78
някой преди време беше писал, че кодовете периодично се повтарят, т. е. силно се съмнявам парфюмът наистина да е произведен 1979

# 79
  • от един красив град
Аз изобщо не си мисля, че парфюма е произведен 1979 година. Просто ми стана странно и исках да проверя дали и на другите е така, но ето тези, които са си купували от реален магазин си е редовен кода. Иначе и аз си мисля същото като вас, ако ще фалшифицират парфюм, кода е най-лесен. Не знам още не съм решила да го връщам или не. Може би ще го оставя, но определено повече от там няма да поръчам.  ooooh!

# 80
защо не драснеш един имейл до централата на производителя?
да ги питаш що за код е това?
може да е съвсем редовен, но никой тук да не е попадал до сега на такъв

# 81
някой преди време беше писал, че кодовете периодично се повтарят
И аз това помня. Важеше за баркодовете. Предполагам, че това е проблемът и тук.

# 82
  • София
защо не драснеш един имейл до централата на производителя?
да ги питаш що за код е това?
може да е съвсем редовен, но никой тук да не е попадал до сега на такъв

И другото, което може да направи е да помоли някой, който има път към БЗ и Дъглас, към другите физически магазини на Hermes, да погледне на кутиите какъв е кода на тях? Може наистина да се е сменил, в крайна сметка моя е купен февруари/март 2016 г., а е произведен октомври 2015 г. - това беше преди 1 година, може да има нова партида, знам ли!?

# 83
  • от един красив град
Бубанка това е супер идея, но аз нямам представа, как да го направя.

# 84
поискай на фейсбука им един имейл, на който да за дадеш въпроса си /свързан с парфюм, закупен от онлайн магазин от ЕС и нужно уточнение за кода му/:
https://www.facebook.com/hermes/

# 85
  • от един красив град
поискай на фейсбука им един имейл, на който да за дадеш въпроса си /свързан с парфюм, закупен от онлайн магазин от ЕС и нужно уточнение за кода му/:

Благодаря ще опитам, но английският ми е много зле, ако намеря на испански ще е по-добре. Успея ли и ако получа отговор ще споделя. Peace

# 86
  • София
Последно от Енцо - Chanel Eau Premiere. Нямам забележки - това е парфюма, но след прочетеното по горе, се притесних, защото нямам навик да проверявам кода. В срок е  Grinning .

# 87
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Така, днес ми пристигна поръчката от Парфимо.Поръчах Christian Lacroix Bazar , който бубс показа, за да има нещо за ММ по Трифон-Валентин и едно мини на Лагерфелд, което е много сладко.Мъжкият парфюм изглежда отлично, само кутията е леко натисната на едно място, но не е нещо особено, цялата е запечатана с целофан.Имам подарък мостра на Lanvin Merry Me и като върл фен на марката съм доволна, че са уцелили.
Иначе доставката за една седмица много не ме кефи, но не ми беше спешно.

Искам БД от Ензо...ама много искам, че за една свещ не ми се плаща доставка  Mr. Green

# 88
  • до морето
Според ме енцо и парфимо са едно и също нещо почти. Складовете им са в Чехия или по точно Парфимо са нещо като дистрибутори в БГ на Енцо.
Енцо са си в Чехия а Парфимо в Сливен, но на сайта им си пише, че склада им е в Чехия!
Другото което знам е, че има много ментета , Европа е залята с китайски и турски ментета които се продават точно от такива сайтове. Информацията ми е от човек който е представител на 3 марки парфюми във Франция! След като видя няколко цени в Енцо каза, че дори от самия производител директно не може да се вземе тази цена.
Незнам кое е истина и кое не в крайна сметка! Аз парфюми си вземам от Франция, но влязох да чета тук защото искам шампоан на Алтерна и едтествено в тия сайтове е на половин цена почти! Чудя се и аз дали да рискувам..

# 89
  • от един красив град

Благодаря ще опитам, но английският ми е много зле, ако намеря на испански ще е по-добре. Успея ли и ако получа отговор ще споделя. Peace

Получих отговор от Ермес, но за съжаление нищо конкретно не ми казват. Ето, какво са ми отговорили:

Dear Madam,
We did take good note of your letter and we thank you for your interest in Hermès.
We regret to inform you that even if this batch code exists, we are not able to confirm the authenticity of an article purchased on a website other than our own or from a non-authorized retailer.
Only a purchase made on our official website, www.hermes.com; at a Hermès store or from an authorized distributor (concession stand in a department store) can guarantee the authenticity of a Hermès perfume.
Yours faithfully,

Общи условия

Активация на акаунт