Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 436
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да ви кажа впечатления- за първи път купувам парфюм от Parfimo- Bazzar на Кристиан Лакроа
Чист дубайски ментак е Simple Smile На кутията сложили етикет- хем происведен в USA и до него произведен в EU ?!
Добре че цената е 15 кинта Simple Smile и не се набутах с някоя звездна цена. Мирише и спиртно и няма общо с качествените парфюми.
Та дано Енцо държат на качество (от тях няколко пъти съм получвала без забележка)

# 121
  • на брега
Привет, момичета!
Моля, ако някоя от вас скоро е получавала Habanita на Molinard  от  Parfimo.bg  да сподели впечатления. Мерси.

# 122
  • Чукарландия
Привет, момичета!
Моля, ако някоя от вас скоро е получавала Habanita на Molinard  от  Parfimo.bg  да сподели впечатления. Мерси.

Моята е от Ензо и е ок. Peace

# 123
  • Козлодуй
Записвам се с първа поръчка от Парфимо  Simple Smile Очаквам Estée Lauder Wood Mystique.
А някой пазарувал ли е The Different Company от някой от двата сайта?

# 124
преди време съм купувала сюблим балкис и чистата ева от енцо, и двата са ок

# 125
  • София
Здравейте! Някой да е поръчвал DKNY Be Delicious Fresh Blossom и да е доволен? Досега винаги го купувам о чужбина и се колебая дали да рискувам от ензо...

# 126
Привет, момичета!

И аз бих искала да чуя впечатления.

# 127
Само днес Парфимо пускат безплатна доставка при поръчки над 29 лв. Party

# 128
Не е много за тази тема това което ще споделя и ако трябва да се затрие поста ми. Peace
Понеже скоро ставаше въпрос за проверка на баркодове, та реших да кажа каква я свърших. Реших да си взема едни Средиземноморски градини Хермес от olx  ooooh! Получих вчера ужасно менте което отива в коша, защото не го проверих на място там и няма как да го върна обратно. Искам обаче да кажа, че проверявах баркод и излезе че аромата е произведен септември 2013 год. Течността е  същата на цвят, познавам аромата добре. Просто вътре има една задушлива , неприятна миризма която няма нищо общо с оригинала. Та мисълта ми е, че толкова неща са ми минали през ръцете, но такова добре натаманено менте не бях виждала. Разбира се грешката е изцяло моя в случая , а и чисто статистически и аз все някога трябваше да нацеля менте. Да ми е честито! Laughing

За да не е съвсем спам- току -що си поръчах едно червило Герлен от парфимо.  Heart Eyes

# 129
  • Варна
Реших да си взема едни Средиземноморски градини Хермес от olx  ooooh!

От кой сайт?

П.П. Ох, видях. Извинявай. Peace

# 130
  • Хасково
Изобщо не купувайте от ОЛХ . Реших да пусна едни празни шишета преди време , два Шанела и веднага ги купи един от Кърджали който продава само "оригинални" парфюми и след 3 дена вече се продаваха и моите шишета , пълни 100% оригинални Grinning за 100 лв броя ..... голяма наглост  Outta Joint Outta Joint

# 131
А вие защо продавате празни шишета?  Rolling Eyes

# 132
  • Чукарландия
А вие защо продавате празни шишета?  Rolling Eyes

Скрит текст:
Много хора продават празни шишета, срещат се дори в Ибей, а купуват колекционери. Peace
Но явно купуват и измамници. #2gunfire

# 133
Благодаря за инфото. Не знаех.  Peace

# 134
И аз не знаех.

Не бих продавала празни шишета. Бих ги подарила.

Общи условия

Активация на акаунт