Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 662
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Dreamer, кодът не е персонален. PARFIMO2017

Благодаря, Лили!  Hug bouquet

# 226
  • До сърцето...
Благодаря на момичетата, които споделиха кодовете за Енцо: Liquorice candy и tooclose

Не помня кой използвах, но и на двете   newsm51

# 227
Запалихте ме с този Шалимар Суфле.  ooooh!

# 228
  • Казанлък
Как ми трябва един код за Ензо и на мен! Как така никога не ми пращат?!  Close

# 229
  • Бургас/Пз
ох, и на мен така, хич не ми се дават 6лв за доставка, поне малко да я бяха намалили

# 230
  • Пловдив
При мен Шалимар Суфле го няма след 1 час. При това купуван, от летището в Мюнхен, още преди години. Изобщо парфюмите на Герлен не са за мен. Иначе приятен ми е много, но го изразходвах за отрицателно време, защото се пръсках постоянно. Същото ми се случи и с Долче. Не случайно има цветни карти за определяне на мириса. Но това едва ли някой го знае, още по-малко ползва. Преди повече от 20 години сме го правили на упражненията по Парфюмерия и козметика във ВИХВП. Затова когато някой с претенции за експерт ми каже, че парфюмът има аромат, повече не му чета ферманите. За такава грешка, професорът дирекно пишеше двойка. Всяка област си има терминология и когато имаш претенции, по това си личи колко си запознат. Дребни детайли, но съществени. Това по повод руските експертки в темата.

За дубайските ментета ми е много учудващо как известните марки позволяват легалното им разпространение.  Thinking

# 231
  • СОФИЯ

И на мен не ми пращат въпреки, че за два месеца съм поръчала за над 500 лв........  Twisted Evil

# 232
dazel, при мен Шалимар суфле е много траен - като пристигна пратката, пръснах само веднъж на китката, колкото да се уверя, че е ок и съвпада с пробваното от магазина, след няколко часа отмих напръсканото - отново се усещаше осезаемо. Усещах го дори на следващия ден - разбира се, само ванилията, но ми се струва забележителна трайност. Явно е до кожа.

# 233
  • Пловдив
Определено е така. По спомен в тези цветни карти разигравахме ситуации: цвят на коса, на очи, етническа принадлежност, цвят на кожата......Очевидно е, че който ги е разработвал е имал нещо предвид. Търси се по връхна нота, зависи какво се използва като модификатор: розово или жасминово масло, базата каква е. Макар че модификаторът има като предназначение само да уеднакви летливостта на върха и базата. По връхна нота трябваше,пак в тези карти, да познаем парфюма, после чакаме да усетим базата, търсим и там категорията и.....стигаме до няколко парфюма, после почваме да търсим нюансите......Младост.....Но всичко вече съм забравила в детайли. Изобщо не съм в тази сфера. Забавлявам се като хоби. И уж мога да различа менте от оригинал. Но като чета колко е задобряла индустрията......разколебавам се.   Laughing

# 234
Аз също имам печален опит с нетрайност - зеленият кристал на Шанел. Мислех, че съм попаднала на менте, специално сравнявах с продукта от магазина - същата нетрайност, 1-2 часа и край.

Понеже от началото на годината се сдобих с три парфюма (а все пак аз не съм колекционер, преди упражнявах по-добър контрол в тази насока), мисля да поспра с покупките. Остава ми само да се сдобия по-нататък с Chanel N°5 L'Eau и планът ще е изпълнен. Дано удържа. Подозирам, че Chanel N°5 L'Eau също ще е много нетраен (много момичета писаха), но пък е прекрасен.

# 235
  • Варна
Някои поръчвал ли е Santal Royal на Герлен от Парфимо?
Цената му е много добра и се чудя дали да рискувам.Знам,че мога да направя тест в магазин реален и да сравня,ама ако този е от Дубай  Rolling Eyes едва ли ще разбера.

# 236
Никога не бих рискувала с ексклузиви на Герлен от сайтове.

# 237
  • Варна
Никога не бих рискувала с ексклузиви на Герлен от сайтове.

densi, благодаря ти за бързия отговор  Hug
Няма да поръчвам.Ще изчакам намаленията по 8-ми март в Дъглас.

# 238
  • Бургас
При мен Шалимарското суфле е доста трайно,както и Chanel N°5 L'Eau.И двата не са купувани от сайтове.

# 239
  • София-Лагера
http://www.enzo.bg/rasasi/pour-lui-parfjumna-voda-za-mzhe/
Аз чакам този.Дамския е много хубав и траен.

Общи условия

Активация на акаунт